mela27 26.10.04, 11:02 Oświećcie mnie, czym się zajmuje asystentka (pomoc)księgowa. Nie wiem, czy wysłać swoje C.V. na taką ofertę. Czy starczy mi kwalifikacji po dwumiesięcznym kursie księgowości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_es Re: Asystentka księgowa 26.10.04, 12:31 mela27 napisała: > Oświećcie mnie, czym się zajmuje asystentka (pomoc)księgowa. Nie wiem, czy > wysłać swoje C.V. na taką ofertę. Czy starczy mi kwalifikacji po > dwumiesięcznym kursie księgowości? Z tego co ja widziałam to prostymi pracami typu wprowadzanie faktur do systemu, rejestrowanie przychodzacych dokumentów, często jest to zastępstwo za innną osobę, będącą na zwolnieniu czy urlopie macierzyńskim, ale rzadko w pełnym zakresie, raczej w tych najprostszych a zajmujących dużo czasu czynności. Jeśli to coś takiego to spokojnie wysyłaj CV, dasz sobie radę :) MS Odpowiedz Link Zgłoś
mela27 Re: Asystentka księgowa 26.10.04, 15:29 Dzięki za pomoc Em_es!!! Wysyłam C.V. Może tym razem się uda...Chociaż po roku szukania pracy, mam małą nadzieję. W moim mieście jest praca tylko dla szwaczek i dziewczyn w agencjach. :( Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: Asystentka księgowa 27.10.04, 11:15 To może teraz się uda - ja szukałam ponad rok, tu gdzie pracuję złożyłam CV bez nadziei, przekonana że się nie nadam, mąż sie uparł żebym jednak poszła - i sie udało :) Powodzenia, na pewno sobie poradzisz z taką pracą, z tego co u nas widzę (choć sama czym innym się zajmuję) to nie wymaga kwalifikacji wielkich, raczej chęci. Pozdrawiam MS Odpowiedz Link Zgłoś