Gość: Dorota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 08:29 może ktoś wie ile zarabia kierownik w marcpolu i ile się średnio godzin pracujei co z renamentami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: praca w marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:22 nie wiem ile się zarabia na pensji ale wiem że się dorabia się na prezentach i łapówkach od przedstawicieli za wstawienie towaru do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalla Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:10 .......???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:37 ja też jestem zainteresowany tym tematem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:06 naprawdę nic nie wiecie na temat pracy w marcpolu bardzo mi zależy ponieważ nie mogę się zdecydować czy iść tam do pracy czy nie proszę i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: praca w marcpolu 27.10.04, 18:34 a kto tam jest teraz v-ce prezesem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:39 nie wiem kto v-prezesem ale mam tam iść na kierownika sklepu i chciałam coś się dowiedzieć na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
stropss Re: praca w marcpolu 28.10.04, 00:16 Doroto - pytasz rzeczywiście tak jak napisałaś o: "Marcpol" czy moze o: "Marcopol" ??????? Odpowiedz mi proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:57 pytam o marcpol sieć sklepów spożywczo-przemysłowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:16 proszę napiszczie mi coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:11 i teraz nie wiem co mam robić bo też zaproponowano mi stanowisko kierownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: praca w marcpolu IP: *.ima.pl / *.ima.pl 29.10.04, 15:12 Doroto, pytasz chyba o REMANENTY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: praca w marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:02 Kolega był tam na szkoleniu (na kierownika),które polegało m.in. na zliczaniu towaru na półkach (remanent)i tym podobne, ale z tego co dowiedział się podczas szkolenia od innych pracowników, to nie warto. Podpisując umowę trzeba podpisać odpowiedzialność materialną. Z remanentu wyszło im jakieś 40.000 na minusie- za które odpowiedzialni są właśnie kierownicy sklepu i które będą musieli zwrócić...Poza tym podobno wyzysk na maxa. Dlatego zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:18 a może coś na plusss dużże zarobki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikuś Re: praca w marcpolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 23:06 taa, duze zarobki...troche kiepsko z nimi, pracuje m-polu, i jest tak: nie za duza placa, ekwiwalent za "pranie odziezy",ktorego potrafi nie byc, i prowizja, znaczy czasem jest, czasem nie ma:)) do tego od ciula obowiazkow, niemalze nienormowany czas pracy(znaczy dlugie zmiany), praca w weekendy (bez doplat, czy dnia wolnego) a do tego odpowiedzialnosc materialna za sklep. nie jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: praca w marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:13 miałam okazje dowiedziec sie conieco na temat stanowiska o którym piszesz tak jakby od podszewki - raczej jeśli nie masz noża na gardle nie ładuj sie w to- będą tylko problemy!!!oj musieli Cię nieźle zabajerować że się w ogóle zastanawiasz.Zaufaj...i szukaj dalej Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lita Re: praca w marcpolu IP: 62.233.185.* / 62.233.185.* 08.12.04, 12:05 jak to ci z ravy w pszczynie(o ile sie nie myle)to w moim mieście 3 razy nazwe zmieniali,machloje robili,za straty obciązeni byli pracownicy i kierowniczki,świadestwa pracy wypisywali ze złą opinią.a płaca skapa-nadgodziny i niedziela otwarte.kierowniczka do teraz siedzi w kiciu za ich przekręty. mam nadzieje ze to ten sam dyskont. Odpowiedz Link Zgłoś