Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w marcpolu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 08:29
    może ktoś wie ile zarabia kierownik w marcpolu i ile się średnio godzin
    pracujei co z renamentami
    Obserwuj wątek
      • Gość: a Re: praca w marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:22
        nie wiem ile się zarabia na pensji ale wiem że się dorabia się na prezentach i
        łapówkach od przedstawicieli za wstawienie towaru do sklepu
        • Gość: lalla Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:10
          .......????????
      • Gość: xx Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:37
        ja też jestem zainteresowany tym tematem
      • Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:06
        naprawdę nic nie wiecie na temat pracy w marcpolu bardzo mi zależy ponieważ nie
        mogę się zdecydować czy iść tam do pracy czy nie proszę i pozdrawiam
        • cruella Re: praca w marcpolu 27.10.04, 18:34
          a kto tam jest teraz v-ce prezesem?
          • Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:39
            nie wiem kto v-prezesem ale mam tam iść na kierownika sklepu i chciałam coś się
            dowiedzieć na ten temat
      • stropss Re: praca w marcpolu 28.10.04, 00:16
        Doroto - pytasz rzeczywiście tak jak napisałaś o: "Marcpol" czy moze o:
        "Marcopol" ??????? Odpowiedz mi proszę
        • Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:57
          pytam o marcpol sieć sklepów spożywczo-przemysłowych
        • Gość: anka Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:43
          ups
      • Gość: xx Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:16
        proszę napiszczie mi coś:)
        • Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:11
          i teraz nie wiem co mam robić bo też zaproponowano mi stanowisko kierownika
      • Gość: Ja Re: praca w marcpolu IP: *.ima.pl / *.ima.pl 29.10.04, 15:12
        Doroto, pytasz chyba o REMANENTY?
        • Gość: a Re: praca w marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:02
          Kolega był tam na szkoleniu (na kierownika),które polegało m.in. na zliczaniu
          towaru na półkach (remanent)i tym podobne, ale z tego co dowiedział się podczas
          szkolenia od innych pracowników, to nie warto. Podpisując umowę trzeba podpisać
          odpowiedzialność materialną. Z remanentu wyszło im jakieś 40.000 na minusie- za
          które odpowiedzialni są właśnie kierownicy sklepu i które będą musieli
          zwrócić...Poza tym podobno wyzysk na maxa. Dlatego zrezygnował.
          • Gość: Dorota Re: praca w marcpolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:18
            a może coś na plusss dużże zarobki:)
            • Gość: mikuś Re: praca w marcpolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 23:06
              taa, duze zarobki...troche kiepsko z nimi, pracuje m-polu, i jest tak: nie za
              duza placa, ekwiwalent za "pranie odziezy",ktorego potrafi nie byc, i prowizja,
              znaczy czasem jest, czasem nie ma:)) do tego od ciula obowiazkow, niemalze
              nienormowany czas pracy(znaczy dlugie zmiany), praca w weekendy (bez doplat,
              czy dnia wolnego) a do tego odpowiedzialnosc materialna za sklep. nie jest
              fajnie.
      • Gość: życzliwa Re: praca w marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:13
        miałam okazje dowiedziec sie conieco na temat stanowiska o którym piszesz tak
        jakby od podszewki - raczej jeśli nie masz noża na gardle nie ładuj sie w to-
        będą tylko problemy!!!oj musieli Cię nieźle zabajerować że się w ogóle
        zastanawiasz.Zaufaj...i szukaj dalej
        Pozdro
      • Gość: lita Re: praca w marcpolu IP: 62.233.185.* / 62.233.185.* 08.12.04, 12:05
        jak to ci z ravy w pszczynie(o ile sie nie myle)to w moim mieście 3 razy nazwe
        zmieniali,machloje robili,za straty obciązeni byli pracownicy i
        kierowniczki,świadestwa pracy wypisywali ze złą opinią.a płaca skapa-nadgodziny
        i niedziela otwarte.kierowniczka do teraz siedzi w kiciu za ich przekręty.
        mam nadzieje ze to ten sam dyskont.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka