Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CZY MAM STAWIAĆ WKUPNE

IP: *.ltv.pl 19.12.04, 15:05
    Niedługo zacznę prace w nowej firmie na stanowisku kierowniczym.Mój pracodawca
    zasugerował aby nie spoufalać się z pracownikami.Jednak myślę,ze pasuje jakaś
    kawa i ciasto.No właśnie co sądzicie czy ktoś miał podobny problem,czy mam nie
    wykluczyć alkoholu i po jakim czasie należy to zorganizować?Bedę wdzięczna za
    wszystkie uwagi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: PewnaKobieta Re: CZY MAM STAWIAĆ WKUPNE IP: *.net / 195.205.97.* 19.12.04, 17:36
        Alkohol odradzam... Pracodawca pewnie chce byś miała kontrolę nad podwładnymi i
        by nie wchodzili ci na głowę. Ponadto odnoszenie się "per pani", "per pani
        kierowniczko", a czy proponował ci już donoszenie? Spotkałam się z wieloma
        sytuacjami kiedy to kierownicy byli baaardzo dobrymi konfidentami
      • Gość: lolo Re: CZY MAM STAWIAĆ WKUPNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:53
        wkupne stawialo sie za komuny! Jesli chcesz byc szanowana daj na luz.Pokaz ze
        jestes dobrym i uczciwym szefem.Szanuj pracownikow a oni tez beda cie szanowac
      • bella_ragazza Re: CZY MAM STAWIAĆ WKUPNE 20.12.04, 12:05
        Moim zdaniem na początku nie powinnaś się spoufalać, byłoby to źle odebrane. Po
        jakimś czasie (np. miesiąc) możesz przynieść jakieś ciasto. Alkohol,
        zapraszanie do knajpy odradzam ze wzgledu na to, że masz być ich szefem.
      • Gość: Dragon Re: CZY MAM STAWIAĆ WKUPNE IP: *.kp.pl 21.12.04, 08:15
        Lepiej, zoorganizuj spotkanie ze swoimi podwładnymi i wygłoś expose. Powiedz
        ludziom czego od nich oczekujesz i jak będziesz oceniać ich pracę. Lepiej to
        odbiorą niż jakieś głupie ciasto.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka