Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wczoraj ci zlecilem

IP: *.punkt.pl 29.08.01, 17:14
    Dzisiaj dzwonil do mnie Dilbert. Mowi: "Czesc J., czy juz zrobiles ta prace,
    ktora zlecilem ci wczoraj rano?". Problem polega na tym, ze mnie wczoraj w
    pracy nie bylo. Ani rano ani po poludniu! A moze mam sobowtora? Na szczescie to
    ja zawsze odbieram wyplate! :-))
    Obserwuj wątek
      • civic_vtec Re: wczoraj ci zlecilem 29.08.01, 17:19
        To jeszcze nie problem. Gorzej by było, gdyby Dilbert Ci nie mówił...
        • Gość: mamosz@g Re: wczoraj ci zlecilem IP: *.chello.pl 29.08.01, 22:21
          A moj Dilbert na wiesc ze otrzymalam certyfikat na zdobycie ktorego musialam
          szkolic sie jakis czas wbrew jego Dilberta woli mowi:" no dobrze ,dobrze-
          pchnalem Cie to masz..." he he
          • Gość: wiki Re: wczoraj ci zlecilem IP: 212.244.106.* 30.08.01, 08:49
            Mój Dilbert (bezpośredni przełożony) na moją prośbę o pozytywne zaopiniowanie
            wniosku do dyrekcji o dofinansowanie studiów podyplomowych ostrzegł mnie żebym
            się poważnie zastanowiła, bo jak je skończę to bez mojej zgody (!) wbrew mojej
            woli (?) zostanę awansowana i nie będę miała nic do gadania!
            wiki
            • Gość: jamo Re: wczoraj ci zlecilem IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 19:22
              To klawo. Ja całe pięć lat studiowałem za własne pieniądze, brałem urlop
              wypoczynkowy na czas sesji, a jak skończyłem to szefostwo
              powiedziało "gratuluję" i nic się nie zmieniło.
      • Gość: grogreg Re: wczoraj ci zlecilem IP: 212.160.165.* 04.09.01, 10:23
        U mnie jest troszku inaczej.
        08:00 dzwoni Dilbert: "znajdz akta sprawy i zrob notakte sluzbowa dla dyrektora na 11:00"
        08:15 dzwoni Dilbert: "Masz juz te notatke?"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka