Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:02
    Czy ktoś wie, jak wygląda rekrutacja na stanowisko sprzedawcy w salonie
    fimowym Plusa???

Bardzo proszę o wypowiedzi!!
    Obserwuj wątek
      • tomekprimo PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! 28.12.04, 18:09
        Do mnie przed chwilą też dzwonił Plus GSM. Jutro rozmowa w Rzeszowie. Mnie
        trochę bardziej interesuje jakie finanse dają na początku bo rekrutacji to ja
        się żadnej nie boję. Stello czym Ty się przejmujesz? Rozmowa jak rozmowa.
        Trzeba do tego podejść kompletnie na luzaczku. Pozdrawiam! Tomboy (GG 7041388)
        • Gość: stella Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:15
          Przejmuję się, gdyż poczytałam na ich stronie o kilku szczeblach rozmowy,
          testach itp. i jestem ciekawa, czy rzeczywiście tak wygąda rekrutacja. Może
          ograniczy się tylko do rozmowy. Wiesz..długo szukam pracy i bardzo mi zależy -
          dlatego jestem taka przejęta.
      • Gość: byly pracownik Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mtm-info.pl 28.12.04, 18:59
        U mnie bylo ok. 100osób/ 1 miejsce. Tak wiec jest to loteria.
        • Gość: stella Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:03
          ale jak wygladała rekrutacja??!!
      • Gość: stella Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:38
        up.
        • Gość: ewka Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.68.232.* 29.12.04, 11:03
          Stella, tak poza tamatem, jesteś z może z Brzegu? i masz doświadczenie z
          komórkami? jeśli tak to się znamy
      • Gość: Burek Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dint.wroc.pl 29.12.04, 11:20
        Stello,
        muszę z przykrością powiedzieć, że szanse na taką pracę tak "z chodnika
        przychodząc" masz małe lub rzadne. Do Salonów Firmowych przyjmuje się tylko
        pracowników z dużym doświadczeniem i to najlepiej z innej sieci lub
        podkradzionych własnym sieciom. SF prowadzone są bezpośrednio przez Polkomtel.
        Większe szanse masz w sklepach firmowych lub punktach sprzedaży, które należą do
        sieci GSM firm odrębnych.
        Rekrutacja to rozmowa w dwóch etepeach, tak to wygląda w moim regionie.
        Szkolenia przechodzisz już jako pracownik. A najważniejszymi atutami jest
        dykcja, spokój, logika i wygląd. Próbować warto ;)

powodzenia!
      • Gość: wątpiący Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.umwd.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 11:37
        Stella, czy jesteś pewna , że nie chodzi o przedstawiciela handlowego, będącego
        pracownikiem salonu w terenie ? To teraz nagminne.
        • Gość: Burek Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dint.wroc.pl 29.12.04, 12:56
          Na przedstawiciela G300 (przedstawiciela w terenie, odbługującego duże firmy)
          jeszce trudniej się załapać :) świetna praca...
          • Gość: stella Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:33
            To jest praca na stanowisku młodszego specjalisty sprzedaży detalicznej i
            rekrutację przeprowadza bezpośrednio polkomtel. Ktoś wie może jakie są warunki
            zatrudnienia oraz płace?
            • Gość: Burek Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dint.wroc.pl 30.12.04, 10:29
              Warunki zatrudnienia są super, to duża porządna firma, płace różnie, to zależy
              od miasta :) zazwyczaj nieźle... trzymam kciuki!
            • Gość: tomek Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:41
              poszukuje pracy w kierunku przedstawiciel prosze o kątakt 500494568
              • Gość: Antyglobalista Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:56
                Gość portalu: tomek napisał(a):

> poszukuje pracy w kierunku przedstawiciel prosze o kątakt 500494568

Z takimi kątaktami to tylko do kopania rowów:-(
          • Gość: sz Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:50
            świetna praca???chyba Ci się kolego coś pomyliło -skąd masz takie opinie ???????
            4 lata temu to byla dobra praca ale teraz ????
            • pies_burek Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.05, 12:21
              Pare lat pracy w tej sieci ;) stąd wiem...
              • Gość: JurekZ Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.02.05, 01:10
                TO zależy od sieci ,
                Najlepsze warunki daje Coltex (porządek)
                słabe T1 , a najgorsze chyba Modex
      • Gość: ew pracowalam w salonie plusa IP: *.mofnet.gov.pl 17.02.05, 15:01
        rekrutacje przeprowadza (tak bylo u mnie) kierownik salonu, osoba ktora ma
        troche kapitalu i proponuje plusowi wspolprace, jesli w danym regionie nie ma
        za duzo ich punktow to wspolpracuja. Podejrzewam ze bedzie to zwykla rozmowa,
        moze jakas czesc praktyczna jesli jest to wiekszy salon. to o czym czytalas na
        stronach raczej dotyczy pracy w centrali. nie przejmuj sie za bardzo. mysle ze
        powinnas przygotowac sie jak do zwyklej rozmowy. powodzenia
        • Gość: klowisz COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 08.03.05, 21:03
          A propos idę na rozmowę do Coltex- u jako handlowiec,
          wiecie coś moze o tej sieci - jak tam zabłysnąc na rozmowie,
          na kogo uważac itp ?
          • Gość: klowisz Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 20.03.05, 21:17
            TO co nic kurna nie wiecie ???
            • tamara_t Re: COLTEX PLUS GSM 20.03.05, 22:13
              Co się tak denerwujesz? To nie jest cecha mile widziana u przedstawiciela
              handlowego. Czym się wykazać? Profesjonalnym podejściem do klienta,
              uprzejmością, pewnością siebie, "luzem", znajomością branży/ produktów. I módl
              się żeby rekrutację prowadziła kobieta. Przedstawiciele handlowi poza wiedzą
              muszą się wykazać umiejętnościami interpersonalnymi - jeśli szarmancko
              oczarujesz osobę rekrutującą, dobrze to wróży na przyszłośc.
              • Gość: klowisz Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 20.03.05, 22:37
                A ty tam pracujesz ?
                jak nie to czego się odzywasz .
                pytanie było konkretne - do tych co znają tą firmę ,
                ogólnikowe rady mi nie potrzebne.

• Gość: Burek Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.dint.wroc.pl 21.03.05, 13:13
                  z tego, co widzę, masz marne szanse na tę pracę... szybko Cię wyczują, bo tu
                  liczy się przede wszystkim podejście do człowieka (klienta), a Ty raczej go nie
                  masz :)
                  • tamara_t Re: COLTEX PLUS GSM 21.03.05, 22:19
                    Uważam tak samo.
                    A w Coltexie pracowałam. Jako doradca klienta biznesowego, czyli potocznie PH -
                    zrezygnowałam, bo to uważam praca raczej dla faceta
                    • Gość: romek [...] IP: *.chello.pl 22.03.05, 00:36
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: Zbyhu Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 22.03.05, 22:11
                        COLTEX RULEZ !
                        • Gość: eeee [...] IP: *.chello.pl 22.03.05, 23:49
                      • tamara_t Re: COLTEX PLUS GSM 25.03.05, 22:40
                        nie jestem z pruszcza ani ze St. cokolwiek to oznacza
                        • Gość: Piotr Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 26.03.05, 13:40
                          Innych dziewczyn w G.300 w Cx nie było (poza słynną Jolą -oczywiscie - ale ta
                          siedzi obok mnie )
                  • Gość: B. gruby i sprosny Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 22.03.05, 23:50
                    we Wrocławiu nie ma Coltexu kłamczucho !!!
                    • Gość: hej Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 25.03.05, 00:56
                      co słychać w temacie ?
                      pozdrowienia dla Lucynki !!!!! rajcujesz mnie w tej białej bluzeczce
                      • Gość: T1 na drzewo !!! [...] IP: *.chello.pl 17.04.05, 18:28
                        • Gość: T1 Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 17.04.05, 18:29
                          Czy warto zmienić T1 na Coltex ?, bo mam taką propozycję ???
                          • Gość: . Re: COLTEX PLUS GSM IP: *.chello.pl 23.04.05, 00:56
                            To warto czy nie ??
                            • Gość: sydneyczyk Re: pazerny kapitalizm uczy was byc smieciem... IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 23.04.05, 05:02
                              za czasow gierka zmienialem prace co rok-dostawalem wiecej za kazdym razem,
                              zwracano sie do mnie - panie inz. dzieki temu czulem z jestem niezalezny,
                              mialem wlasne zdanie, moglem byc idealista i robic rewolucje (solidarnosc) a co
                              dzisiaj - robia rozmowy rekrutacyjene - ciec ktory zatrudnia w wiekszosci
                              przypadkow jest glupszy od szukajacego - co za cyrk - nikt wam nie powiedzial
                              ze to jest kapitalizmu metoda na upodlenie was - na zakodowanie w waszym pustym
                              lbie niewolniczej zaleznosci - efekty widoczne - zlodzieje kradna i wy nic -
                              robia was w balona i wy nic - sporadyczne lamenty - na zachodzie to byly lata
                              trzydzieste po wielkim kryzysie. droga ktora musicie obrac to zwiazki - beda
                              walczyc o wasze prawa.
                              • Gość: , Re: pazerny kapitalizm uczy was byc smieciem... IP: *.chello.pl 23.04.05, 23:50
                                Pytałem o Cx , a nie wykład czerwonego roszczeniowego nieroba !!!
                                Związki są nieszcześciem tego kraju, im większy nieudacznik (napatrzylem sie na
                                to w tepsie przez 10 lat) to bardziej się pcha do nich.
                                POWINNY BYĆ ZAKAZANE !!! Lub (uczciwiej , traktowane jak organizacje
                                przestepcze, o wysokiej szkodliwosci społecznej - jak mafia we Włoszech).
                                Za komuny baranie jak ty sobie "inżynierowałeś" ja musiałem stać po 10 godzin
                                żeby wystac dla chorej matki trochę wedlin, przez takich baranów jak ty ten
                                kraj tak wygląda dzisiaj i tak jest zapóżniony .
                                Dzięki kapitalizmowi eliminuje się takich nierobów.
                                • Gość: . Re: pazerny kapitalizm uczy was byc smieciem... IP: *.chello.pl 02.07.05, 01:30
                                  .
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka