Gość: mario IP: *.238.89.128.adsl.inetia.pl 17.01.05, 21:42 A jak ja chciałem w 1999 zostać w MON-ie to biedaki mówiły że miejsca nie ma. Teraz to w więzieniach możecie kandydatów szukać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: match Re: Praca w armii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:14 praca jest ok . tyjko płaca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: Praca w armii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:55 I kto nas będzie bronił..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emiksek Re: Praca w armii IP: *.lubomino.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 17:58 Napewno praca w wojsku zawodowym przy obecnej sytuacji na rynku pracy wrecz mozna powiedziec ze jest bardzo dobra dostac sie na szkołe podoficerska po odbyciu zsw to jest niezła sprawa zarobki tez sa ok do tego 13 , mundurówka , dodatki do mieszkania i wiele innych premi a dodam jeszcze ze wedug artykułu na temat zarobków w słuzbach mundurowych wojsko przoduje teyle mam do powiedzenia pozdro !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Praca w armii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:26 Jak czytam teksty typu "praca jest, ale płaca..." to mnie krew zalewa. JAk można gardzić pensją 1400 zł brutto plus 420 zł dodatków? Ludzie, a co Wy myslicie, ze ile powinno sie placic???!!! Wiadomo, ze kazdy chce zarabiac jak najwiecej, ale troche pokory! Mnostwo ludzi pracuje za 1000-800 zł brutto i sa zadowoleni, ze maja prace!!! Nie wspomne juz o wielu przywilejach dla wojskowych i zolnierzy typu wcdzesna emerytura, okreslona sciezka kariery, etc.. Trzeba tylko chciec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emiksek Re: Praca w armii IP: *.lubomino.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 19:06 I warto dodac ze zolnierz zawodowy na sam poczatek ma ok 1500 zł na czysto plus wszystkie dodatki ( 13 , mundurówki itp. )to da łączna sumke na ok 1800 zł miesiecznie na polskie warunki jest to pensja npewno nie do pogardzenia Odpowiedz Link Zgłoś