Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w armii

IP: *.238.89.128.adsl.inetia.pl 17.01.05, 21:42
    A jak ja chciałem w 1999 zostać w MON-ie to biedaki mówiły że miejsca nie ma.
    Teraz to w więzieniach możecie kandydatów szukać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: match Re: Praca w armii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:14
        praca jest ok . tyjko płaca ???
      • Gość: duda Re: Praca w armii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:55
        I kto nas będzie bronił.....
        • Gość: Emiksek Re: Praca w armii IP: *.lubomino.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 17:58
          Napewno praca w wojsku zawodowym przy obecnej sytuacji na rynku pracy wrecz
          mozna powiedziec ze jest bardzo dobra dostac sie na szkołe podoficerska po
          odbyciu zsw to jest niezła sprawa zarobki tez sa ok do tego 13 , mundurówka ,
          dodatki do mieszkania i wiele innych premi a dodam jeszcze ze wedug artykułu na
          temat zarobków w słuzbach mundurowych wojsko przoduje teyle mam do powiedzenia
          pozdro !!
      • Gość: Pola Re: Praca w armii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:26
        Jak czytam teksty typu "praca jest, ale płaca..." to mnie krew zalewa. JAk
        można gardzić pensją 1400 zł brutto plus 420 zł dodatków? Ludzie, a co Wy
        myslicie, ze ile powinno sie placic???!!! Wiadomo, ze kazdy chce zarabiac jak
        najwiecej, ale troche pokory! Mnostwo ludzi pracuje za 1000-800 zł brutto i sa
        zadowoleni, ze maja prace!!! Nie wspomne juz o wielu przywilejach dla
        wojskowych i zolnierzy typu wcdzesna emerytura, okreslona sciezka kariery,
        etc.. Trzeba tylko chciec!!!
      • Gość: Emiksek Re: Praca w armii IP: *.lubomino.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 19:06
        I warto dodac ze zolnierz zawodowy na sam poczatek ma ok 1500 zł na czysto plus
        wszystkie dodatki ( 13 , mundurówki itp. )to da łączna sumke na ok 1800 zł
        miesiecznie na polskie warunki jest to pensja npewno nie do pogardzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka