la.mi.la 20.01.05, 21:05 To norma? Mam wyższe wykształcenie, ponad 3 letni staż,angielski, niemiecki (średnio) praca biurowa (transport i spedycja) zarabiam ok 1500 zł netto. Mało, ale czy we Wrocławiu są wyższe zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: 1500 netto we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:39 jasne ze sa. nizsze tez sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: 1500 netto we Wrocławiu IP: *.mtm-info.pl 21.01.05, 00:17 1500 i wiecej to bierze emeryt który spal za maszyna i przynosil straty za PRLu. Tylko ze on mial wyksztalcenie niepelne podstawowe albo góra zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzor Re: 1500 netto we Wrocławiu 21.01.05, 02:05 Transport, spedycja to branże działające na granicy opłacalnościm, może z tego wynikają niskie zarobki. W mniejszych miejscowościach czasem można zarobić więcej ale to są wyjątki, jak na Wrocek to nie jest to wiele ale do czasu jak nie ma się rodziny na "waciki" wystarczy. Z 3 letnim doświadczeniem to zarabiasz tak jak większość twoich rówieśników, chyba wiesz ile zarabiają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: 1500 netto we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 13:41 Moze niech pochwali sie ten kto zarabia wiecej i powie nam w jakiej branzy? Mysle ze to dosc interesujace..Ja-projekty przemysłowe-2000netto-w tamtym roku skonczylam studia...zagraniczna firma-oczywiscie Wrocław. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donos Re: 1500 netto we Wrocławiu IP: *.mtm-info.pl 21.01.05, 15:39 Mój sąsiad emeryt byly górnik 1800 emerytury plus 800 za cieciowanie razem 2600 na ręke. Wyksztalcenie podstawowe. Pozdrawiam mlodych wyksztalconych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: 1500 netto we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.05, 21:04 Z wyższym magisterskim zarabiam 1000 we Wrocku, ale i nie narzekam, bo znajomi z roku to i na stażu w sklepie wylądowali. A dużo zarabiają tylko Ci ze sporym stażem w danej firmie (czytaj pracujący powuyżej 10 lat bo wtedy było łatwiej o lepszą kaskę). No i zależy od ukończonego kierunku, bo jeśli to marketing i zarządzanie to sorki.. Odpowiedz Link Zgłoś