verbencja 24.05.02, 13:57 nie mam zamiaru placic na darmozjadow co tylko czekaja na zasilek dla bezrobotnych i chleja na potege.Powinno byc jak kiedys-kto nie pracuje ten nie je.Proste!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smerf Re: precz z nierobami!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.02, 23:26 raczej: kto nie chce pracować niech nie je. a to jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darmozja Re: precz z nierobami!!! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.05.02, 22:29 życzę ci abyś dołączył(a) jak najszybciej do nas, przekonasz się jaka to sielanka. jak nie chcesz płacić na darmozjadów to może zamienimy się miejscami ja pracy szukam 10 miesięcy, w tym czasie wysłałem 72 cv, na 71 nie otrzymałem żadnej odpowiedzi rozmowy telefoniczne kończą się na pytaniu o mój wiek w gazecie oferty pracy skierowane tylko dla absolwentów, studentów, rencistów i emerytów lub naiwnych w urzędzie pracy w ostatnich dwóch miesiącach znalazłem trzy oferty pracy, jak się okazało tylko dla absolwentów. darmozjad ( 46 lat, wykszt. wyższe, 15 lat na kierowniczych stanowiskach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba darmozjad IP: *.chello.pl 25.05.02, 23:27 A co Ty się takimi głupolami przejmujesz? Wyluzuj i nie reaguj :) Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: bla bla bla bla bla 26.05.02, 13:36 Kiedys, to wszyscy pracowali "szanowna osobo", tylko tzw.niebieskie ptaszki gardziły robotą. Przypominam, to było; czas przeszły. Dziś mamy taka sytuację, że ludzie garna sie do pracy ale nie dla wszystkich jej wystarczyło. A nie kazdy może, umie, być samozatrudnionym, aczkolwiek coraz wiecej ludzi w ten sposób cos zaczyna zarabiać. Pracująca majka, płaca dla bezrobotnych bez szemrania. Chociaz tyle moge zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś