Gość: spiler IP: *.ds14.agh.edu.pl 07.06.02, 21:18 Ktoś z państwa byłby tak uprzejmy i poinformował mnie o tym czy firma INTERREGION jest wiarygodna bo jakoś nie wierzę w to a szukam pracy na wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asica Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: 212.244.55.* 09.06.02, 16:38 Byłam dwa lata temu w Szwecji na jagodach, prywatnie. Poznałam super ludzi, którzy pojechali z INTEREGIONEM - nie wierzcie im, nabili ich w butelkę, do tej pory spłacają długi. Ta firma powinna odpowiadac przed sądem. Ps. jedz prywatnie (promem a poznie 700 km w gore Szwecji do miasteczka Awdalen -chyba tak sie pisze, rozbijasz namiot i szukasz jagod, ktore sprzedajesz w dwoch skupach (bar po szwedzku).Zbierajac [piec dni (nie bylo urodzaju) zarobilam ponad 1500 zł. i zakochalam sie w tym pieknym kraju. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:26 musze dodac ze oni nie potrzebują nikogo wysyłac za granice - organizuja spotkania informacyjne gdzie za wejscie płaci sie 12 zeta i gdzie szukać lepszego zysku , ta firma czy organizacja rzeczywiście jest bardzo "ciekawa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Londoner Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 19:08 PODAJ SWOJ ADRES E-MAIL TO CI DUZO POWIEM I PORADZE JAK TAM ZAROBIC NIE CHCE BY CENNE INFO BYLO NA FORUM BO WSZYSCY BEDA POZNIEJ WIEDZIELI A JA JUZ DO SZWECJI NIE WROCE BO JEST JESZCZE WIELE MIEKSC DO ZWIEDZENIE NA TYM SWIECIE W KTORY CH MOZNA ZAROBIC A KILKA SEKRETOW MOGE TOBIE ZDRADZIC JAK CHCESZ. PAMIETAJ OLEJ INTERREGION JAK IM UWIEZYSZ TO BEDZIESZ GLUPI , Londoner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 00:20 Gość portalu: Londoner napisał(a): > PODAJ SWOJ ADRES E-MAIL TO CI DUZO POWIEM I PORADZE JAK TAM ZAROBIC NIE CHCE BY > > CENNE INFO BYLO NA FORUM BO WSZYSCY BEDA POZNIEJ WIEDZIELI A JA JUZ DO SZWECJI > NIE WROCE BO JEST JESZCZE WIELE MIEKSC DO ZWIEDZENIE NA TYM SWIECIE W KTORY CH > MOZNA ZAROBIC A KILKA SEKRETOW MOGE TOBIE ZDRADZIC JAK CHCESZ. > > PAMIETAJ OLEJ INTERREGION JAK IM UWIEZYSZ TO BEDZIESZ GLUPI > , > Londoner pewnie najwiekszy Twój sekret to ile masz we wzodzie..3 cm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 18:14 co za debil wypisuje takie głupoty - a na dodatek brakuje mu cywilnej odwagi zeby sie podpisać ... ale cóż głupich nie sieją ... a wracając do tematu - jesli masz jakies cenne informacje i chciałbys sie nimi podzielić to zostawie Ci mój adres kulawyy@poczta.onet.pl jesli bys znalazł chwile i napisał byłbym bardzo wdzieczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś