Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

INTERREGION!!!!!??????????????????????????????????

IP: *.ds14.agh.edu.pl 07.06.02, 21:18
    Ktoś z państwa byłby tak uprzejmy i poinformował mnie o tym czy firma
    INTERREGION jest wiarygodna bo jakoś nie wierzę w to a szukam pracy na
    wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Asica Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: 212.244.55.* 09.06.02, 16:38
        Byłam dwa lata temu w Szwecji na jagodach, prywatnie. Poznałam super ludzi,
        którzy pojechali z INTEREGIONEM - nie wierzcie im, nabili ich w butelkę, do tej
        pory spłacają długi. Ta firma powinna odpowiadac przed sądem.
        Ps. jedz prywatnie (promem a poznie 700 km w gore Szwecji do miasteczka
        Awdalen -chyba tak sie pisze, rozbijasz namiot i szukasz jagod, ktore
        sprzedajesz w dwoch skupach (bar po szwedzku).Zbierajac [piec dni (nie bylo
        urodzaju) zarobilam ponad 1500 zł. i zakochalam sie w tym pieknym kraju.
        Powodzenia.
        • Gość: hiszpan Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:26
          musze dodac ze oni nie potrzebują nikogo wysyłac za granice - organizuja
          spotkania informacyjne gdzie za wejscie płaci sie 12 zeta i gdzie szukać
          lepszego zysku , ta firma czy organizacja rzeczywiście jest bardzo "ciekawa"
      • Gość: Londoner Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 19:08
        PODAJ SWOJ ADRES E-MAIL TO CI DUZO POWIEM I PORADZE JAK TAM ZAROBIC NIE CHCE BY
        CENNE INFO BYLO NA FORUM BO WSZYSCY BEDA POZNIEJ WIEDZIELI A JA JUZ DO SZWECJI
        NIE WROCE BO JEST JESZCZE WIELE MIEKSC DO ZWIEDZENIE NA TYM SWIECIE W KTORY CH
        MOZNA ZAROBIC A KILKA SEKRETOW MOGE TOBIE ZDRADZIC JAK CHCESZ.

PAMIETAJ OLEJ INTERREGION JAK IM UWIEZYSZ TO BEDZIESZ GLUPI
        ,
        Londoner
        • Gość: :) Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 00:20
          Gość portalu: Londoner napisał(a):

> PODAJ SWOJ ADRES E-MAIL TO CI DUZO POWIEM I PORADZE JAK TAM ZAROBIC NIE CHCE BY
          >
          > CENNE INFO BYLO NA FORUM BO WSZYSCY BEDA POZNIEJ WIEDZIELI A JA JUZ DO SZWECJI
          > NIE WROCE BO JEST JESZCZE WIELE MIEKSC DO ZWIEDZENIE NA TYM SWIECIE W KTORY CH
          > MOZNA ZAROBIC A KILKA SEKRETOW MOGE TOBIE ZDRADZIC JAK CHCESZ.
          >
          > PAMIETAJ OLEJ INTERREGION JAK IM UWIEZYSZ TO BEDZIESZ GLUPI
          > ,
          > Londoner

pewnie najwiekszy Twój sekret to ile masz we wzodzie..3 cm???
          • Gość: hiszpan Re: INTERREGION!!!!!?????????????????????????????????? IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 18:14
            co za debil wypisuje takie głupoty - a na dodatek brakuje mu cywilnej odwagi
            zeby sie podpisać ... ale cóż głupich nie sieją ...

a wracając do tematu - jesli masz jakies cenne informacje i chciałbys sie nimi
            podzielić to zostawie Ci mój adres kulawyy@poczta.onet.pl

jesli bys znalazł chwile i napisał byłbym bardzo wdzieczny

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka