Gość: bxb IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 27.02.05, 19:22 mam pytanie czy ktos z Was był na rozmowie w biurach doradztwa personalnego, czego tam pytaja, czy tam sa jakieś testy?? prosze powiedzcie co i jak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tr Re: Doradztwo personalne IP: *.cro.citynet.pl 27.02.05, 19:41 sama mam isc i nie wiem jak to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Doradztwo personalne IP: *.chello.pl 27.02.05, 22:12 Ja byłam w kliku agencjach pośrednictwa, w jednej potraktowali mnie jak intruza (Work Serwis), rzucili jakiś tandetny kwestionariusz do wypełnienia, a póżniej pewnie go zgubili, bo kontakt się urwał, w innej (Randstadt)dostałam testy na inteligencję, spostrzegawczość itp (tzw matryce Ravena), a potem zapropnowali mi inwentaryzację marketu budowlanego w nocy za jakieś 30 zł płatne przelewem; natomiast polecam agencję na Woli JKM Consulting, gdzie profesjonalnie podchodzą do kandydata. Rozmową w agencji nie ma się co przejmować, jeśli wypadniecie dobrze zarekomendują Was konkretnemu pracodawcy, natomiast to on zadecyduje, czy warto dać Wam pracę czy nie. Życzę powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Ale ten głos....... IP: *.filtercube.com / 66.250.69.* 28.02.05, 13:04 Ma dziewczyna gadane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bxb Re: Doradztwo personalne IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 28.02.05, 19:29 byłam i było fatalnie, nie zyczę nikomu takiego tarkowania jak mnie tam potraktowano :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś