Gość: gość IP: 212.109.135.* 28.06.01, 07:37 Niebawem mam rozmowę kwalifikacyjną w Ernst&Young. Na co zwrócić szczególoną uwagę, proszę o wskazówki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zizi Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: *.sap-ag.de 28.06.01, 09:20 a z kim masz rozmowe, do jakiego dzialu? co umiesz? co tam mialbys robic? dzial jest kluczowy, nawet grupa w danym dziale jesli masz takie info to mozemy porozmawiac pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: 212.109.135.* 28.06.01, 12:36 Ernst&Young jest tylko firmą szukająca pracowników, robią dla dla firmy fińskiej z branży elektronicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: *.sap-ag.de 28.06.01, 12:51 prosze powiedz wiecej tak abym byl w stanie byl Tobie pomoc, prosze ps. mysle, ze wiem co mowic ale potrzebuje wiecej info pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pers Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: *.mofnet.gov.pl 04.07.01, 11:30 Nie jestem tą osobą, do której się odezwałeś, ale mam podobny dylemat. Szukam pracy w firmie konsultingowej (doradztwo podatkowe) i wizja "Wielkiej Piątki" bardzo kusi. Wszelkie informacje mogą okazać się pomocne. Prosiłabym o odpowiedź na e-mail agku@gd.mofnet.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kocurro Re: Rozmowa w Ernst&Young 11.09.01, 15:06 Gosciu juz po ptakach :( elcoteq sie wycofal, a ja rozmowe mam za soba ,mila pani ale nie zna sie zupelnie na branzy do ktorej szuka ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: *.*.*.* 03.09.01, 17:25 Byłem kiedyś na rozmowie w E&Y. Panienka z recepcji poprosiła mnie do pokoju konferencyjnego i poszła do domu nie zawiadamiając czekającej na mnie osoby (było po 17). Po godzinie ktoś mnie zauważył. Nawet nie przeprosili. A ja grzecznie czekałem pełen zrozumienia dla prestiżu firmy. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: *.as.wcom.net 24.09.01, 23:14 A moze to byl test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bateman Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: 212.6.102.* 25.09.01, 16:02 Chyba za duzo sie filmow o CIA naogladalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIO Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: *.chello.pl 25.09.01, 21:19 Powiedz to temu od rożna ... ( nie musi być o CIA, wystarczy obejrzeć Psy 2 ) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIO Re: Rozmowa w Ernst&Young IP: *.chello.pl 25.09.01, 21:22 Gość portalu: Olka napisał(a): > A moze to byl test? Powiesz to temu od rożna ... ( Nie musi być o CIA, wyatarczy obekrzeć Psy 2 ) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś