Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MOLESTOWANIE

IP: mieszko.pl.u* 14.06.02, 12:30
    Po artykule w dzisiejszej (14.06.2002) Gazecie, pod tytułem "Ręce przy
    sobie dyrektorze!" - polecam, jestem po porstu wku.....iony jak w kraju,
    aspirującym do UE, może mieć miejsce coś takiego???? Jak ogromna firma, może
    traktować w ten sposób ludzi??? Ja choć jestem facetem i raczej mnie, żaden PAN
    dyrektorek nie będzie molestwoał w pracy ( a jak spróbuje dostanie cios w nos).
    Ja wiem, że moje oburzenie nikogo nie wzrusza, ale pierwsze co zrobiłem po
    przeczytaniu tego artykułu to kontak z moim doradcą ubezpieczeniowym.
    Zrezygnowałem z ubezpieczenie w tej "firemce". również II filar przenoszę gdzie
    indziej.... Z moich pieniędzy taka banda palantów nie będzie finansowana. A
    bohaterce artykułu, życzę siły i informuję, że nie wszyscy faceci to świnie....
    Obserwuj wątek
      • Gość: Numer 17 Re: MOLESTOWANIE IP: *.acn.pl / *.auth-el-0209568.acn.pl 14.06.02, 16:49
        Gość portalu: Ben napisał(a):

> Po artykule w dzisiejszej (14.06.2002) Gazecie, pod tytułem "Ręce przy
        > sobie dyrektorze!" - polecam, jestem po porstu wku.....iony jak w kraju,
        > aspirującym do UE, może mieć miejsce coś takiego???? Jak ogromna firma, może
        > traktować w ten sposób ludzi??? Ja choć jestem facetem i raczej mnie, żaden PAN
        >
        > dyrektorek nie będzie molestwoał w pracy ( a jak spróbuje dostanie cios w nos).
        >
        > Ja wiem, że moje oburzenie nikogo nie wzrusza, ale pierwsze co zrobiłem po
        > przeczytaniu tego artykułu to kontak z moim doradcą ubezpieczeniowym.
        > Zrezygnowałem z ubezpieczenie w tej "firemce". również II filar przenoszę gdzie
        >
        > indziej.... Z moich pieniędzy taka banda palantów nie będzie finansowana. A
        > bohaterce artykułu, życzę siły i informuję, że nie wszyscy faceci to świnie....
        >

Brawo - popieram.. Zresztą od początku wszystkie szwajcarskie firmy śmierdzą...
        Sam pracowałem kiedyś tam gdzie był szwajcarski boss i taki z niego skurwysyn,
        faszysta, że głowa boli... Nie da się powtórzyć co opowiadał o Polakach do kolegi
        myśląc, że nie znam niemieckiego..
        A to towarzystwo warto mijać z daleko... stracili twarz...
        • Gość: dareczq Re: MOLESTOWANIE IP: *.dwi.uw.edu.pl 14.06.02, 17:21
          najbardziej oburzajace sa wypowiedzi tego chamidla z zarzadu Winterthuru, ze
          nic sie nie stalo, ze to molestowana zawinila - niech no tylko jakis akwizytor
          Winterthura mi sie pojawi w okolicy to mu takie molestowanie zrobie ze na dlugo
          popamieta
      • Gość: Trzy Re: MOLESTOWANIE IP: *.myslowice.artcom.pl 14.06.02, 18:20
        Popieram. Jak mi sie jakis przedstawiciel pod reka pojawi.....
        Brawo BEN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka