Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nagłupsza baba na świecie

IP: *.artnet.com.pl 21.03.05, 22:06
    Wczoraj miałem przyjemność (wątpliwą) z Panią Katarzyną Szcześniak szumnie
    nazwaną PR w 4fun tv. Szanowni Państwo tego nie da sie opisac i tacy dostaja
    7000 brutto.
    Obserwuj wątek
      • lotta79 Re: nagłupsza baba na świecie 22.03.05, 09:36
        Pani jest widać stosowna do kanału,który poziomem tez nie grzeszy.
        • Gość: leniuch102 Skłodowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:42
          Kolega, p/o dyrektora d/s informatyki w regionalnym banku, stanął przed
          obliczem nowej pani v-ce prezes. Produkuje się dłuższą chwilę: to zaplanował,
          tamto wdrożył, tego zatrudnił, owego pogonił... Paznokcie p. prezes zaczynają
          wygrywać tremolo na hebanowym biurku, a wzrok błądzi po sprzętach w gabinecie.
          Kolega siłą rozpędu bąka jeszcze parę słów i milknie. Zapada cisza. Długa. W
          końcu prezeska odzywa się w te słowa:
          -Panie Kuszelak. Pan mi tu dzisiaj może różne rzeczy opowiadać. Ale ja sobie tu
          kupiłam, taką o, książkę o informatyce. I za dwa tygodnie to my inaczej
          porozmawiamy. Dziękuję panu.

leniuch.blox.pl
          • Gość: realista Re: Skłodowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:05
            Lepiej opisz jak kolega opanował atak śmiechu....
          • lotta79 :)) 22.03.05, 21:24
        • Gość: after Re: nagłupsza baba na świecie IP: *.artnet.com.pl 22.03.05, 19:56
          no nie do wiary!!! Czy ktos tez oprocz mnie docenił "walory" Pani Kasiuni???
          Kuxrwa mać, tyle ilee ta panienka krwi potrfai napsuc to tylko chyba ja wiem, a
          pracowałam z nią w Urzędzie Mista jeszcze:-))
          • Gość: mecenas Martenka Re: nagłupsza baba na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:05
            drew & after - ciekaw jestem ilu jeszcze was siedzi na artnet, ktorzy mieli do
            czynienia z ta kobieta.

Co wam ta zla kobieta zrobila ? Pobila ? okradla ? wziela lapowke i sie nie
            wywiazala ? wykastrowala ? powiedziala ze masz malego ?

Przestan sie kolego osmieszac a przed wszystkim skoncz chamowe z podawaniem
            publicznie nazwisk.

Bo jezeli Kasia jest taka ostra jak piszesz to znajdzie ciebie cwaniaczku i
            skreci ci wora w sadzie za pomowienia.
            • Gość: realista Re: nagłupsza baba na świecie IP: *.chello.pl 23.03.05, 00:04
              Kurde
              lubie ja takie ostre babki - macie jej numer ?
              • feminni Re: nagłupsza baba na świecie 23.03.05, 15:40
                no własnie jak wam sie podoba:
                www.elkrade.com/wiosna-lato/w-l/w-l-17.htm
                www.elkrade.com/wiosna-lato/w-l/w-l-18.htm
                www.elkrade.com/wiosna-lato/w-l/w-l-26.htm
                www.ambermoda.com/index2.php?i=3&l=pl&s=23 pierwsza po
                prawej:-))

zdjęcia:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka