Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!!

22.03.05, 11:11
    Wczoraj sie dowiedzialam ze zostalam zatrudniona na stanowisko kasjerki w
    Praktikerze jak ja sie ciesze moze swiat nie jest taki okrutny!!!A moze ktos
    slyszal jak sie pracuje w Praktikerze???Całuje
    Obserwuj wątek
      • job_twoju_mac Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 11:21
        tylko nie kochani, nie spoufalaj sie
      • zaga25 Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 12:03
        Gratuluję. Też dzisiaj dostałam pracę.
        • Gość: Monika Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:08
          moje gratulacje
          a ja chyba wezme urlop i pojade szukac pracy za granica...
          bo jak tak dalej pojdzie to 30-stka mi stuknie a ja bede u rodzicow mieszkala :/
          • Gość: ara Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.pool82105.interbusiness.it 30.03.05, 23:05
            wiesz za granica tez nie jest letko teraz sa czasy ze i za granica nie ma
            pracy.lepiej zostan w polsce i ciesz sie ze masz dach nad glowa i goracy talerz.
      • krzysztofsf Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 12:13
        niunia23 napisała:

> Wczoraj sie dowiedzialam ze zostalam zatrudniona na stanowisko kasjerki w
        > Praktikerze jak ja sie ciesze moze swiat nie jest taki okrutny!!!A moze ktos
        > slyszal jak sie pracuje w Praktikerze???Całuje

Jesli masz ponad 40-i lat i pracowalas dotychczas na niespecjalistycznych stanowiskach biurowych - to faktycznie sukces, ze cie przyjeli.
        Jesli masz dwadziesciapare lat i do tego jeszcze studiujesz zaocznie co umozliwia tansza prace na umowe zlecenie - to szczerze mowiac zaden sukces, bo masz bardzo duze prawdopodobienstwo przyjecia do pracy.
      • amatil Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 12:31
        To pracuj i szukaj dalej. Bo to chyba nie jest praca marzeń?
        • Gość: abcia Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.artnet.com.pl 22.03.05, 19:50
          a ja się bardzo ciesze dziewczyno ze dostałas prace i ze napisałas takiego
          radosnego posta i nie słuchaj tych wszystkich "życzliwych" tylko idz do pracy.
          Trzymaj sie i zaawsze bądz taka radosna i pelna życia.
          • Gość: nrgetic Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:42
            ZAZDROŚĆ, GŁUPOTA i nie chce dalej pisac, (bo mi skasuja posta) co myśle o
            większości ludzi, którzy odpowiedzieli na głównego posta. Nie dołujcie kogoś
            kto coś osiągnął!To,ze ktoś zrobił pierwszy krok, to nie znaczy,ze juz jutro
            bedzie prezesem! wy jesteście niedoewartościowanymi,zdołowanymi idiotami,
            którzy pognębiają Polskę i którzy napewno nawet w polowie nie spełnili swoich
            ambicji! Oby takich ludzi było coraz mniej...
            • Gość: kasjo Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.artnet.com.pl 22.03.05, 21:52
              podpisuje sie pod w/w postem obiema łapkami. Badz dzielna i nie daj się,
              gratuluje ze dostałas te prace !
              • lilaweneda1 Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 23.03.05, 00:43
                gratulacje ja właśnie pracę straciłam i co dalej... dalej będę szukała aż
                znajdę tak jak ty GRATULACJE
      • Gość: K. Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: 62.111.139.* 23.03.05, 11:31
        Ja też- i dlatego za 500zł.
      • Gość: Maciek Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: 193.0.117.* 23.03.05, 20:09
        Niunia - fajnie, gratuluję. Z nicka wynika, że masz 23 lata - fajnie, że
        będziesz miała jakieś doświadczenie, to zawsze się przyda.
      • mielech Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 23.03.05, 22:08
        Ja również dołączam się do gratulacji.

Napisz za kilka tygodni jak się pracuje w tej firmie na tym stanowisku. Chętnie
        poczytam.

Pozdrawiam!

Student III roku ekonomii
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka