niunia23 22.03.05, 11:11 Wczoraj sie dowiedzialam ze zostalam zatrudniona na stanowisko kasjerki w Praktikerze jak ja sie ciesze moze swiat nie jest taki okrutny!!!A moze ktos slyszal jak sie pracuje w Praktikerze???Całuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
job_twoju_mac Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 11:21 tylko nie kochani, nie spoufalaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
zaga25 Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 12:03 Gratuluję. Też dzisiaj dostałam pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:08 moje gratulacje a ja chyba wezme urlop i pojade szukac pracy za granica... bo jak tak dalej pojdzie to 30-stka mi stuknie a ja bede u rodzicow mieszkala :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.pool82105.interbusiness.it 30.03.05, 23:05 wiesz za granica tez nie jest letko teraz sa czasy ze i za granica nie ma pracy.lepiej zostan w polsce i ciesz sie ze masz dach nad glowa i goracy talerz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 12:13 niunia23 napisała: > Wczoraj sie dowiedzialam ze zostalam zatrudniona na stanowisko kasjerki w > Praktikerze jak ja sie ciesze moze swiat nie jest taki okrutny!!!A moze ktos > slyszal jak sie pracuje w Praktikerze???Całuje Jesli masz ponad 40-i lat i pracowalas dotychczas na niespecjalistycznych stanowiskach biurowych - to faktycznie sukces, ze cie przyjeli. Jesli masz dwadziesciapare lat i do tego jeszcze studiujesz zaocznie co umozliwia tansza prace na umowe zlecenie - to szczerze mowiac zaden sukces, bo masz bardzo duze prawdopodobienstwo przyjecia do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
amatil Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 22.03.05, 12:31 To pracuj i szukaj dalej. Bo to chyba nie jest praca marzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcia Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.artnet.com.pl 22.03.05, 19:50 a ja się bardzo ciesze dziewczyno ze dostałas prace i ze napisałas takiego radosnego posta i nie słuchaj tych wszystkich "życzliwych" tylko idz do pracy. Trzymaj sie i zaawsze bądz taka radosna i pelna życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nrgetic Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:42 ZAZDROŚĆ, GŁUPOTA i nie chce dalej pisac, (bo mi skasuja posta) co myśle o większości ludzi, którzy odpowiedzieli na głównego posta. Nie dołujcie kogoś kto coś osiągnął!To,ze ktoś zrobił pierwszy krok, to nie znaczy,ze juz jutro bedzie prezesem! wy jesteście niedoewartościowanymi,zdołowanymi idiotami, którzy pognębiają Polskę i którzy napewno nawet w polowie nie spełnili swoich ambicji! Oby takich ludzi było coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjo Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: *.artnet.com.pl 22.03.05, 21:52 podpisuje sie pod w/w postem obiema łapkami. Badz dzielna i nie daj się, gratuluje ze dostałas te prace ! Odpowiedz Link Zgłoś
lilaweneda1 Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 23.03.05, 00:43 gratulacje ja właśnie pracę straciłam i co dalej... dalej będę szukała aż znajdę tak jak ty GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: 62.111.139.* 23.03.05, 11:31 Ja też- i dlatego za 500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! IP: 193.0.117.* 23.03.05, 20:09 Niunia - fajnie, gratuluję. Z nicka wynika, że masz 23 lata - fajnie, że będziesz miała jakieś doświadczenie, to zawsze się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
mielech Re: KOCHANI MAM PRACE!!!!BEZ ZNAJOMOŚCI!!! 23.03.05, 22:08 Ja również dołączam się do gratulacji. Napisz za kilka tygodni jak się pracuje w tej firmie na tym stanowisku. Chętnie poczytam. Pozdrawiam! Student III roku ekonomii Odpowiedz Link Zgłoś