u1234567 24.03.05, 16:32 czy ktos z was byl na testach w firmie? co to sa za testy? podano mi ze mam 120 minut i mam zabrac kalkulator i cos do pisania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnowakowski Re: testy 24.03.05, 16:57 testów jest tyle że ho ho nawet jak wiesz jaki bedziesz mial test to oszukanie na nim i tak jest trudne lepiej po prostu wypelnij najlepiej jak umiesz, i koniec albo powiedz, ze znasz ten test i dlatego nie mozesz go wypelnic (fachowiec powinien uznac taki argument) - ale z ta etyka badan pewnie jest roznie kreatywnosc.webpark.pl noweumiejetnosci.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:01 Zależy o jakich testach mowisz. Ja byłęm na testach analitycznych z liczenia i rozumienia tekstu. Na 1 było 40 zadan i 35 minut na 2 było 48 zadań i 25 minut. przykładowe pytania znajdziesz na polskich stronach www pricewaterhousecoopers i procter and gamble. W sumie te testy są intuicyjne. Ja robiłem je pierwszy raz i wynik jak się okazało miałem bardzo dobry, a rozwiązując wcale nie miałem przekonania ze robie dobrze. Powiodzenia więc życze Odpowiedz Link Zgłoś
u1234567 Re: testy 31.03.05, 10:28 to ma byc 120 minut + kalkulator i cos do pisania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: testy 31.03.05, 10:55 Ciesz sie, ze pozwalaja Wam brac kalkulator. Ja bylma na testach, ktore trwaly 45 minut ale do dyspozycji mielismy tylko olowki. Jak wyszlam to mialam leb jak banie. Bylo kupe wykresow, trzeba bylo obliczac procenty, z procentow ilosci, wykazywac tendencje itp. Odpowiedz Link Zgłoś