Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Multibank pomocy!!!!!!!!

IP: *.artnet.com.pl 13.04.05, 01:48
    dostałam zaproszenie na rozmowe do Multibanku, stanowski obsługa VIP, ile
    zarzadac??Pomocy bo bardzo mi zależy..Z góry dziękuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 13.04.05, 11:58
        boze naprawde nikt nie wie..ludzie pomocy...
      • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 13.04.05, 15:03
        naprawde nikt tam nie pracuje???
        • Gość: Grzesiek Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 13.04.05, 15:07
          Kobieto, może najpierw zdobądź tę pracę?
          A poźniej zaządasz ile będziesz chciała?
          Zresztą, to pierwsza rozmowa - poważnie myślisz, że będzie rozmowa o konkretnej
          kasie?
          A swoją drogą sądząc po obsłudze (Kraków) to wiele tam nie zarabiają.
          Grzesiek
          • Gość: silver Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 16:19
            To franczyza, kazdy oddzial jest inny. To jest bank wlasnych inicjatyw - 50tys.
            na zamrozenie w lodowce, 50tys. bezwrotnie i mozna otwierac swoj Multibank.
            Wzglednie jak w Arkadii w Warszawie, ustawia kogos centrala.

Ogolnie bardzo rygorystyczny budzet, na pracownikow zaplanowane jest niewiele.
            Biora mlodych i malo im placa, taki urok roku 2005.
        • Gość: kot Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:54
          Naprawdę, to przecież bank internetowy
      • Gość: marta Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:16
        W Łodzi na call centre płaca 950zł netto, powodzenia
        • Gość: qq Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:20
          Powiedz że wyceniasz sie na 10 tys. brutto,będą negocjować zejdziesz do 8.0 tys
          i podpisz umowę w złotych oczywiście.
        • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 14.04.05, 12:53
          no własnie Marto , ja maam byc w oddziale, nie na call ceneter, wiec mam
          nadzieje ze zarobki beda troche inne..teraz zarabiam 3000 brutto na takim
          stanowisku, ale w innym banku i jest nieciekawie, dlatego chce zmienic prace ,
          a multibank wydaje mi sie ok, ludzie ktorzy tam pracuja pracuja od poczatku
          czyli 2 lata, jakby bylo źle to by sie wynieśli chyba prawda??? pocieszam się:-
          ))ale dziękuję Ci za info.
          Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 14.04.05, 18:18
        uff...po rozmowie..
      • ewula1 Re: Multibank pomocy!!!!!!!! 14.04.05, 19:02
        i jak wypadlo??? opowiadaj?zaproponowali jakas stawke?
        • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 15.04.05, 11:55
          wygladało to tak: rozmowa była przez videokonferencje, trwała 40 minut,
          rozmawiałam z Pani z HR, bardzo miła i profesjonalna kobieta, przepytała mnie
          ze wszytskiego, pytania były kulturalne i z serii normalnycch czyli np: jak
          porównuje produkty banku w którym pracuje z Multibankiem, dlaczego chce
          pracować w Multibanku, jakaie cechy muszą mieć moi wspólpracownicy,na koniec
          zapytała mnie o kwwotę, wiec odpowiedziałam ze to pytanie zawsze mnie krepuje,
          ona jednak naciskaała nadal, wiec powiedziałam ze kwota 1500 netto bedzie dla
          mnie ok, nie chciałam zawyzac jakiejs kwoty z kosmosu, jezeli w ogloszeniu
          napisali ze atrakcyjne wynagrodzenie to uważam ze 1500 netto to nie jest
          atrakcja , bo obecnie na takim saamym stanowisku zarabiam 2100 netto...Etaoy
          rekrutacji są dwa , może do mnie zadzwonią , a może tez nie??maja dzwonic do
          końca tygodnia...zobaczymy.Pozdrawiam all.
        • Gość: nadik do ewuli1 IP: *.artnet.com.pl 20.04.05, 14:49
          ewcia , odezwiesz sie, bo musze z toba pogadac...
      • lulo77 Re: Multibank pomocy!!!!!!!! 15.04.05, 13:30
        a ja słyszałem ze Multibank dobrze płaci na takim stanowisku w oddziale, jakies
        2100 na rękę... a tu 1500 , e....to wole siedziec u siebie za 1900
      • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 16.04.05, 15:12
        no i w poniedzialek rozmowa z dyrem :-)))
        • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 18.04.05, 20:20
          uff.po rozmowie znowu czekam na tel. zobaczymy trzymajcie kciuki
          • Gość: zzBrOva Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 20:35
            z tego co wyczytałem, dedukuję, że na hajsie CI nie zależy, bo: skoro teraz
            zarabiasz 2100 i robisz coś co Cię "nudzi", wysuwasz posta z pilną prośbą "ile
            zarządać" a na rozmowie mówisz, że 1,5 koła będzie GIT ??? Tam będziesz robić
            to samo co do tej pory i w dodatku za 600 mniej, załóżmy że w
            Multibanku "poczujesz się swojsko" [tzn. poznasz ludzi, zwyczaje i się
            zaklimatyzujesz] po miesiącu, będziesz klepać tą samą rutynę za mniejszy hajs.
            CZY WTEDY BĘDZIESZ BARDZIEJ ZADOWOLONA, NIŻ JESTEŚ TERAZ?
            • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 18.04.05, 21:48
              może kasa nie jest najważniejsza co?? dla mnie nie...ja chcę pracowac w młodym
              zespole, bo z młodymi pracowałam w poprzedniej jesszcze firmiee i było
              super..Zalezy mi na atmosferze na fajnych ludziach, a w obecnej firmie poprostu
              się męczę , ludzie to zasiedziali pracownicy z klaapkami na
              oczach...powiedziałam ze 1500 bo to pytanie mnie strasznie krepuje i nie chce
              pozatym wyjsc na wwielka gwiazde co to na wjazd żada 3000 na reke bo jak nie to
              mam was w nosie..
              Poprostu chce pracowac w młoddym zespole i naa tym mi najbardziej zalezy.
      • Gość: kata Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:25
        a w jakim miescie? ja bym zarządała tak bezpiecznie i wyjsciowo 2tys
        • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 19.04.05, 11:43
          nie chciałam zaczynac od 2000 tys zł, bo wydaje mi sie ze to za duzo , mam
          nadzieje ze poprostu dadzą(o ile mnie przyjmą)tyle ile mają przewidziane na to
          stanowisko na W-we i ze nie będzie to źle..A jakies opinie moze o pracy??
          • Gość: ewcia Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:58
            w Krakowie na dzień dobry dostawali 2700 brutto.
            • Gość: NADIK Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 19.04.05, 13:25
              dzieki ewciu za info, a te 2700 dawali dla doradcy aquarius czy poprostu dla
              asystenta??
              • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 19.04.05, 22:14
                ludzie mam znowu rozmowe, to juz trzecia...boze zwariuje zaraz, w czwartek, mam
                nadzieje ze to ostatnia..
      • Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:37
        udało sie mam pracę!!!jestem szczesliw...wszystkim poszukujacym tego zycze.
        • Gość: wielkopolanin Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.05.05, 23:15
          Temat adekwatny do firmy. NIE POLECAM jej jako miejsca pracy.
          Zarobki - asystenci 1300 netto, doradcy 2490 netto. Płaska struktura,
          praktycznie zero szans na awans. Do tego dyr regionalny to totalna pomyłka. Jak
          tylko będę miał okazję, zmiatam stamtąd. Nadik-nie masz z czego się cieszyć. Za
          jakiś czas Ci przejdzie, i jeszcze nie raz rozejrzysz się za czymś innym...
          • Gość: Kubaaaaaa Re: Multibank pomocy!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:35
            Jutro ja też mam rozmowe w Multibanku już drugą z dyrektorem placówki, jeżeli
            chodzi o kaske to powiedzialem na pierwszej rozmowie 1800-2000 netto i
            zaprosili mnie na drugą więc chyba się wstrzeliłem w ich widełki, zobaczymy jak
            będzie jutro jakie pytanie itp
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka