Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Administarcja portalu???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:26
    Mam pytania mam podjąć się administarcji portalu, wydaje mi się że nie jest to az tak bardzo bardzo trudna sprawa. Tworzyłam proste stony internetowe, ale powiem szczerze nie jestem biegła w webmasterstwie-czy takie umiejętności są niezbędne. Co dokałdnie oznacza administarcja portalu(zadania itd.. )Dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: Margo Re: Administarcja portalu??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 22:31
        Jeżeli jest to rzeczywiście portal, a nie strona, to niezbędna jest znajomość
        baz danych od strony administracyjnej oraz znajomość systemu operacyjnego na
        którym portal jest postawiony (w szczególności uprawnienia, IIS itd). Tworzenie
        prostych stron internetowych to za mało. Być może umiejętność tworzenia stron
        nie będzie Ci w ogóle potrzebna.
        • Gość: Ania Re: Administarcja portalu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:36
          dzieki bardzo dam sobie chyba spokój. Widział w tak na szybko stworzony panel do adminstarcji jak by CMS-ale nie wiem.
          • Gość: Knopp Re: Administarcja portalu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:59
            W cms-ie nie powinno byc tak ciężko, bo to są moduły tak zrobione, aby bylo
            prosto i bez specjalistycznej wiedzy. No ale zalezy jaki moduł i z czym jest
            powiązany.
            • Gość: Ania Re: Administarcja portalu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:11
              Panel administacyjny ma modyły CMS co musze dokładnie wiedzieć???szcegónie od
              strony technicznej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka