Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MCDONALDS??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:02
    słuchajcie, skończyłam ogolniak i chciałabym sobie dorobić przez wakacje.
    myślałam o macdonalds. czy ktoś cos wie? jakie zarobki, ile godzin, jaka
    atmosfera, obowiązki? a moze macie lepsze propozycje GDZIE i JAK szukać pracy?
    znam perfekcyjnie angielski i niemiecki - potwierdzone certyfikatami,
    myślicie, że to moze pomoc?
    Obserwuj wątek
      • Gość: elizka Re: MCDONALDS?????? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 11:36
        ZAPOMNIJ...MOJ CHLOPAK PRACUJE.. PLACA SMIESZNE PIENIADZE A DO TEGO TRAKTUJA
        JAK SMIECIA...WYZYSK NA MAKSA... ZNAJAC JEZYKI LEPIEJ SPROBUJ NA SEKRETARKE..
        JEST TROCHE OGLOSZEN W WYBORCZEJ...
      • buciu69 Re: MCDONALDS?????? 18.05.05, 13:13
        OLEJ MACDONALD!!!! Jesli znasz perfect dwa jezyki to lepiej pojdz na praktyke
        do jakies duzej, swiatowej firmy na miesiac 2-3!!! Nic nie zarobisz ale jest to
        inwestycja w twoja przyszlosc!!! Przez 2 miesiace robienia hamburgerow zarobisz
        kilka zlotych ale beda to zmarnowane 2 miesiace zycia!!! Wyslij prosby o staz,
        praktyke do duzych firm i na pewno lepiej ci sie to oplaci!!!
        • Gość: ana Re: MCDONALDS?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:55
          dzieki buciu, ale to nie dla mnie. potrzebuje kasy, a praktyki w swiatowych
          firmach ni jak sie maja do mojej przyszlości, ba na studia filmoznawstwo albo
          skandynawistyka a w przyszłości literatura. kasa mi potrzebna kasa. chlip :(
          • Gość: ja Re: MCDONALDS?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:17
            Pracowałam w mcdonalds przez 4 lata, właśnie zaczęło się od pracy wakacyjnej i
            już tak zostało, bo w roku szkolnym tak miałam ułożony grafik że pracowałam 3
            razy w tygodniu. Na zarobki nie narzekałam, bo warto zaznaczyć pewien drobny
            fakt że w tej firmie nikt z kasą nie oszukuje, ma się ubezpieczenie i pieniądze
            dokładnie w dniu umówionej wypłaty, a z tym jak wiadomo bywa różnie.
            Na atmosferę w pracy też nigdy złego słowa nie powiedziałam, bo trafiłam na
            bardzo fajnych ludzi, z którymi do dzisiaj mam dobry kontakt, chociaż już nikt
            tam nie pracuje.
            Ja polecam, bo uważam że to jest fajna nauka pracy jako takiej która się przyda
            potem w każdym innym miejscu.
      • Gość: iza19 Re: MCDONALDS?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:48
        tez myslalam o McDonalds ale niestety poszlam na rozmowe kwalifikacyja a tam mi babaeczka powiedziala ze nie przyjmuja na sezon bo im sie to juz nie oplaca... kiedys owszem przyjmowali bo moj brat pracowal... ale nie wiem moze jest inaczej w roznych miastach i zalezy bezposrednio od lokalau... z tego co wiem to praca to meczarnia... plecy odpadaja a jak wracasz do domu to nadal czujesz smrod miesa... ale jesli sie fajnie trafi to mozna to wszystko zniesc... zawsze mozna sie czegos nauczyc a jesli chodzi o zarobiki to dla mlodego czlowieka bez znajomosci wszedzie tyle placa... ogolnie tez bym chciala isc no ale coz... szulkam dalej jakies pracy... mam nadzieje ze z pozytywnym skutkiem choc wiadomo ze o prace w naszym kraju to nie za latwo jest... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka