Gość: Greg IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 23:04 Czesc! Jestem absolwentem elektroniki na Politechnice Wrocl. Moze Ty takze konczyles ten wydzial? Jak jest z praca i płacą po tym kierunku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZIBI Re: Praca po ELEKTRONICE we Wrocławiu IP: 195.117.195.* 09.07.02, 13:49 Konczylem elektronike kilka lat temu. Zalapalem sie do branzy komputerowej i tkwie w niej do dzis. W chwili obecnej i ta branza zaczela podupadac, a zatem zarobki moje i znajomych kolegow spadly i oscyluja wokol kwoty 1500 netto. Nie wiem ile mozna dostac zatrudniajac sie pierwszy raz. Ciekawe oferty w wiekszosci dotycza pracy za granica. W kraju (Wroclaw) najczesciej poszukiwani sa inzynierowie znajacy sterowniki programowalne (np.Simatic), lub programisci ukladow mikroprocesorowych (znajomosc C). Chyba ze wystartujesz jako informatyk i zalapiesz sie na jakiegos admin-a sieci, IT managera itp. Wtedy pieniadze moga byc wieksze. A co sadza inni po fachu ? Piszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś