Gość: przemas IP: *.chello.pl 29.05.05, 16:53 Witajcie, Jak zarabiają POśrednicy, agenci nieruchomości w Warszawie, napiszcie tez proszę o dobrych i złych stronach tego zawodu.Możd będą ciekawe wnioski. pozdrawiam i zapraszam do komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: pytanie do Agentów NIeruchomości IP: *.echostar.pl 30.05.05, 09:48 Pracuje w zawodzie 2 lata. Praca ciekawa, czasem stresująca, ale jak każda.Rozliczanie na podstwie prowizji od sprzedaży, czasem lepsze, czasem gorsze miesiące jak w każdej branży.Wiele zależy od danego biura. Ogólnie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Re: pytanie do Agentów NIeruchomości IP: *.chello.pl 31.05.05, 21:39 Jeśli mogę cie zapytać ile wyciągasz w tym zawodzie, byłem na rozmowie w pewnej firmie i mówią że 3000-7000tyś średnio, czy to realne, ile mieszkań miesięcznie da się sprzedać ??Napisz prosze cokolwiek więcej. dzięki.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: pytanie do Agentów NIeruchomości IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 23:18 mnie sie to wydaje niemozliwe...a jesli chcesz sprawdzic to sie zatrudnij..co Ci szkodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Re: pytanie do Agentów NIeruchomości IP: *.chello.pl 03.06.05, 11:26 rzadnych postów? )-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: pytanie do Agentów NIeruchomości IP: *.chello.pl 05.06.05, 19:37 ?napiszcie coś Odpowiedz Link Zgłoś