Dodaj do ulubionych

Jak Choma wływa na to forum!

IP: *.tpnet.pl 06.07.07, 21:54
Robercik Choma ma tu swoje wpływy! Już kilka wątków i tematów o nim w ciągu
ostatnich dni zostało skasowanych. Rapapo jest jednak jest tym o kim mówimy!
Młodym "Krzakiem - Rączką"
Obserwuj wątek
    • Gość: jobreve Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.centertel.pl 06.07.07, 22:04
      Również skasował kilka wątków o chodniku na Armii Beringa i kilku innych
      ulicach. Wogóle to zostało skasowanych ostatnio 1000 i wiem że on to zrobił. Na
      własne oczy widziałem. Spoko. Jest dobrze będzie lepiej! Skasowanie wątków
      było, przekręty szły. Prezydentowa chciała beze ale skasowali wątek i nie
      będzie tańczyła. Domagamy się wolności dla wszystkich. Zrobimy paradę.

Wyklęty powstań, ludu ziemi,
      Powstańcie, których dręczy głód.
      Myśl nowa blaski promiennymi
      Dziś wiedzie nas na bój, na trud.
      Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata,
      Przed ciosem niechaj tyran drży!
      Ruszymy z podstaw bryłę świata,
      Dziś niczym, jutro wszystkim my!

Ra pa po - musi odejść!
      • Gość: realista Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.fobos.net.pl 06.07.07, 23:31
        Bój to jest nasz ostatni...........
    • Gość: Anty - Choma Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:30
      Już ładnie musisz być nawalony że tak nawijasz...
      • Gość: Oiu-UK Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.07.07, 22:37
        Jobrave ile wypiles???
        • mariuscho Re: Jak Choma wływa na to forum! 06.07.07, 23:15
          dżiza, co się dzieje w peremyszlu!?!
          paczam, czytam i mózg mnie boli. jak wam nie odpowiada choma to nie głosujcie na
          dziada i problem z głowy.
          mówicie, że rapapo jest indoktrynowany... no to pa rapapo. w czym problem?
          nie jestem na bieżąco w temacie bo nie mieszkam w przemyślu od ponad 10 lat, ale
          coś mi się wydaje, że zrzędzicie ponad miarę.
          • bv22 Re: Jak Choma wływa na to forum! 07.07.07, 07:09
            Urząd miasta ma tutaj swoje forpoczty, to pewne. My porządni, uczciwi i myślący
            ludzie mamy swoje. Mariuszo, skoro nie mieszkasz w Przemyslu to się nie
            wtrącaj. (Jobrave ile wypiłeś? Po jakiej "dawce" pisze się takie posty ? Nawet
            w swoim nicku się pomyliłeś ! ) :D
            • mariuscho Re: Jak Choma wływa na to forum! 07.07.07, 09:40
              cię bv22 chyba pogniotło. będę się wrzynał w każdą dyskusję, czy to o przemyślu
              czy nawet o kardynale lumpie i wali mnie czy boli cię nerka z tego powodu.
              zrzędzicie i tyle. tak było 20 lat temu, tak i jest teraz, więc nic się nie
              zmieni, bo nie chcecie zmieniać, a tylko głośno mówić. nie odpowiada wam rapapo
              to go pożegnajcie albo załóżcie własne forum o przemyślu. tak samo choma. nie
              odpowiada wam... nie głosujcie na niego. a jobreve, jeślibyś nie zauważył to nie
              jobreve, a ktoś kto się pod niego podszywa. jeśli zobaczysz gość przed mariuscho
              to napewno nie będę to ja, bo zawsze się loguję. prawdopodobnie robi tak samo
              jobreve. stonuj trochę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka