Gość: Anty - Choma IP: *.tpnet.pl 06.07.07, 21:54 Robercik Choma ma tu swoje wpływy! Już kilka wątków i tematów o nim w ciągu ostatnich dni zostało skasowanych. Rapapo jest jednak jest tym o kim mówimy! Młodym "Krzakiem - Rączką" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jobreve Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.centertel.pl 06.07.07, 22:04 Również skasował kilka wątków o chodniku na Armii Beringa i kilku innych ulicach. Wogóle to zostało skasowanych ostatnio 1000 i wiem że on to zrobił. Na własne oczy widziałem. Spoko. Jest dobrze będzie lepiej! Skasowanie wątków było, przekręty szły. Prezydentowa chciała beze ale skasowali wątek i nie będzie tańczyła. Domagamy się wolności dla wszystkich. Zrobimy paradę. Wyklęty powstań, ludu ziemi, Powstańcie, których dręczy głód. Myśl nowa blaski promiennymi Dziś wiedzie nas na bój, na trud. Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata, Przed ciosem niechaj tyran drży! Ruszymy z podstaw bryłę świata, Dziś niczym, jutro wszystkim my! Ra pa po - musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.fobos.net.pl 06.07.07, 23:31 Bój to jest nasz ostatni........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty - Choma Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:30 Już ładnie musisz być nawalony że tak nawijasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oiu-UK Re: Jak Choma wływa na to forum! IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.07.07, 22:37 Jobrave ile wypiles??? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuscho Re: Jak Choma wływa na to forum! 06.07.07, 23:15 dżiza, co się dzieje w peremyszlu!?! paczam, czytam i mózg mnie boli. jak wam nie odpowiada choma to nie głosujcie na dziada i problem z głowy. mówicie, że rapapo jest indoktrynowany... no to pa rapapo. w czym problem? nie jestem na bieżąco w temacie bo nie mieszkam w przemyślu od ponad 10 lat, ale coś mi się wydaje, że zrzędzicie ponad miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
bv22 Re: Jak Choma wływa na to forum! 07.07.07, 07:09 Urząd miasta ma tutaj swoje forpoczty, to pewne. My porządni, uczciwi i myślący ludzie mamy swoje. Mariuszo, skoro nie mieszkasz w Przemyslu to się nie wtrącaj. (Jobrave ile wypiłeś? Po jakiej "dawce" pisze się takie posty ? Nawet w swoim nicku się pomyliłeś ! ) :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuscho Re: Jak Choma wływa na to forum! 07.07.07, 09:40 cię bv22 chyba pogniotło. będę się wrzynał w każdą dyskusję, czy to o przemyślu czy nawet o kardynale lumpie i wali mnie czy boli cię nerka z tego powodu. zrzędzicie i tyle. tak było 20 lat temu, tak i jest teraz, więc nic się nie zmieni, bo nie chcecie zmieniać, a tylko głośno mówić. nie odpowiada wam rapapo to go pożegnajcie albo załóżcie własne forum o przemyślu. tak samo choma. nie odpowiada wam... nie głosujcie na niego. a jobreve, jeślibyś nie zauważył to nie jobreve, a ktoś kto się pod niego podszywa. jeśli zobaczysz gość przed mariuscho to napewno nie będę to ja, bo zawsze się loguję. prawdopodobnie robi tak samo jobreve. stonuj trochę. Odpowiedz Link Zgłoś