Gość: ciekawska IP: 217.96.10.* 30.05.05, 14:32 Czy ktos wie jak tam sie pracuje? Jakie zarobki, warunki pracy, bonusy, pozostale swiadczenia? Jak traktuje sie pracownikow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: General Electric IP: 62.29.137.* 30.05.05, 14:50 SUPER pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: General Electric IP: 217.96.10.* 30.05.05, 14:56 Może podasz więcej konkretów? Czy dobrze płacą, czy ciężko sie dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz271 Re: General Electric 30.05.05, 15:37 Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej, też jestem zainteresowny pracą w GE, mogłabyś napisać coś więcej, kto jest dystrybutorem, jak płacą, czy to duża firma, jak atmosfera???? Ogólnie wszystko. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: General Electric IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 19:55 Też chciałabym więcej wiedzieć. Niech ktoś napisze jak tam się pracuje?????? Please!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arboreas Re: General Electric 01.06.05, 16:16 to zalezy w jakiej czesci GE pracujesz i o jakie stanowisko pracy sie starasz. Generalnie jest nielicho:) Jednakze radze by nie brac pierwszej lepszej pracy w GE majac nadzieje, ze szybko awansujesz. Lepiej poczekac na naprawde dobra oferte. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: General Electric IP: *.cable.satra.pl 01.06.05, 16:35 A jakie wg ciebie są "złe" oferty w GE? Które działy/stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: General Electric IP: 217.96.10.* 01.06.05, 17:25 co to znaczy nielicho? w jakiej części lepiej pracować? w banku czy innej firmie? jak płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: General Electric IP: 217.96.10.* 02.06.05, 13:13 Hej hej nie ma tutaj nikogo go tam pracuje??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: General Electric IP: 62.29.137.* 02.06.05, 15:32 Nie pracuje tam, wiem nie powiem Ci jakie sa zarobki, ale wspolpracuje z ta firma od dawna i wiem, ze to otwarta na ludzi korporacja "na luzie". Bardzo podoba mi sie ich kultura organizacyjna, a wszystkie osoby tam pracujace, ktore znam sa bardzo fajne i profesjonalne. Naprawde warto zaczac prace w m/narodowej korporacji, bo tam sa duze mozliwosci i dobre warunki pracy, maja wypracowane standardy, ktorych polskie firmy dopiero ucza sie w wielkich bolach i kosztem pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: General Electric IP: 217.96.10.* 02.06.05, 16:01 Dzięki, ale i tak jestem ciekawa jaką oferują kasę, czy mają jakieś programy motywacyjne? Masz kontakt z kims z banku czy z innej ich firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ge Re: General Electric IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:11 Ja pracuje w GE Money.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwny Re: General Electric IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:47 Nikt nie chce podzielić się przynajmniej troszeczkę szerszą informacją o pracy i jej warunkach w GE. Dlaczego ? Nie chcecie zareklamować firmy ? Czy jest tam totalny "wyścig szczurów" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bil Ale wieśniaki IP: *.server.ntli.net 16.10.05, 21:49 I nik nie podał żadnych konkretów, jakie są średnie zarobki, albo ile zarabia konkretna osoba. Zresztą wygląda to tak jakby zachęte do GE pisał jakiś personalny. Oni w podobny sposób odpowiadają gdy się pyta o zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś