Gość: re IP: 82.160.42.* 01.06.05, 00:04 Pracuje ktoś w reserved? Na czym polegała rozmowa kwalifikacyjna? Jakiego typu pytania? Jakie zarobki sprzedawcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robiq Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 01.06.05, 08:44 Rozmowa kwalifikacyjna bedzie krotka, za to zapewne zaproponuja Ci jeden albo dwa dni darmowej pracy. Jak juz sobie popracujesz powiedza, ze dadza znac jesli zostaniesz przyjety, na co szanse sa male, bo codziennie takich osob pracujacych za friko maja ze 3,4. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
chitarini Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 02.06.05, 18:05 Podobno rzadko komu dają pracę na etat.Głównie zatrudniają studentów na zlecenie albo pół etatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:00 A jak placa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Do elizy IP: 82.160.42.* 02.06.05, 21:29 A w jakim mieście interesuje Cie praca? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.torun Re: Do elizy 02.06.05, 22:55 witaj w reserved pracowalam ponad 2 lata a co Ciebie dokaldnie intersuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Do elizy IP: 82.160.42.* 02.06.05, 22:59 Cze. Pracowałaś na cały etat czy w mniejszym wymiarze godzin? Studiowałaś jednoczesnie? Jaka pensja, warunki pracy i w ogóle atmosfera w pracy? Jka wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re do agusi.toruń IP: 82.160.42.* 02.06.05, 23:00 Cze. Pracowałaś na cały etat czy w mniejszym wymiarze godzin? Studiowałaś jednoczesnie? Jaka pensja, warunki pracy i w ogóle atmosfera w pracy? Jka wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re:Reserved - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:07 Mnie interesuje Warszawa, mieszkam niedaleko Geanta na Pradze, tam jest Reserved, studiuje wieczorowo, chcialabym tam popracowac, pytam, ile po prostu tam sie zarabia, no i jaka jest atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imka Re:Reserved - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.13, 00:35 8zl na godzinę, notorycznie zostaje sie po godzinach, 12-13 godzin w pracy to norma -Warszawa w domach tow.centrum Marszałkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^,..,^ Re:Reserved - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 13:06 Ah no i nie płacą za nadgodziny. Umowa zlecenie. Nie miła atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.bris-b-2.access.uk.tiscali.com 04.06.05, 11:11 czesc ja pracowalam ponad rok, i bylo fajnie. zarobki przez 3 pierwsze miesiace byly 800zl, a pozniej dostalam 1000 plus prowizja od sprzedazy. po kilku miesiacach dali podwyzke 100zl wiec podstawa byla 1100zl wiec dalo rade wyciagnac nawet 1400 1500 w dobrym miesiacu. polecam ale trzeba wciskac ludziom towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliszka Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:21 Dzieki, a pracowalas w Warszawie na Pradze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:33 A jak wyglada grafik pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:15 I zatrudniaja na umowe o prace ? Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 04.06.05, 14:56 W Olsztynie znajomy u nich pracował i każdego indywidualnie rozliczali ze sprzedaży w danym dniu.To było po prostu wyrywanie sobie klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 20:21 Lipa Totalna. Firma jest total do du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonika Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:32 owszem, firma jest wymagająca, ale szuka ludzi ambitnych, więc jak ktoś nie potrafi pracować to jego sprawa. a w ogóle to słyszałam, ze jest w polsce bezrobocie....a ludzie mają nie wiadomo jakie wymagania! gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:39 A co z grafikiem , 12x12 czy jak ? Powiedzcie prosze. Studentow biora, plisssss!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 05.06.05, 12:39 No i co z tego, że jest bezrobocie? Nie będziemy chyba z tego powodu agitować każdego zajęcia, bo w końcu zaczęlibyśmy agitować nawet niewolnictwo (cóż z tego, że bez wynagrodzenia? gdy nie ma pracy - każda praca dobra).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:15 A co to znaczy *agitowac zajecie*, agitowac mozna czlowieka, ludzi, ale zajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.server.ntli.net 14.09.05, 22:21 Dokladnie sie z toba zgadzam. Jak zaczniemy dawac dupy i zgadzac sie na wszystko to zrobia z nas niewolnikow. I tak juz jest przerabane , bo studenciny i ludzie z wioch lapia byle co i byle gdzie , zanizaja stawki. Potem sie idzie na spotkanie , a oni cie pytaja "z kad jestes" jak to z kad z tad!!!! oooo to juz zle , bo lepszy taki co dojezdza PKS-em ten to za 500zyla i dwie szmaty po przecenie zrobi wszystko> Nocki nie nocki , swieta i niedziele.A na wiosce sie pochwali ze pracuje w "REZERWACIE bo to taki ekskluzywny sklep w hipermarkecie" WOOOW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 05.06.05, 20:37 To,że jest bezrobocie nie oznacza ,że mamy być białymi murzynami w Polsce.W końcu każdy człowiek chyba ma jakąś godność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:34 a na czym polega niewolnictwo w Reserved bo nie rozumiem. Firma stwierdział, że będzie efektywniejsza, jak będzie codziennie rozliczać sprzedawców z ich pracy. Co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 05.06.05, 22:52 a kto napisał, że w reserved jest niewolnictwo, bo przeoczyłam? nic takiego nie padło. Odpowiedz Link Zgłoś
chitarini Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 06.06.05, 12:50 Ja to kiedyś przerabiałam u siebie w pracy.Sprzedaż wcale nie wzrosła a nawet wręcz odwrotnie.Jedynie co się zmieniło to atmosfera.Zaczęły się złośliwe aluzje wobec >rekordzistów<,wyrywanie klientów i donosicielstwo różnych bzdur do kierownictwa.Oczywiście niektórzy w natłoku tych zdarzeń nie zawsze mieli czas na zajmowanie się sprzedażą i budowaniem pozytywnego wizerunku wśród klientów.Tłumaczyli to tym ,że oni nie udają na siłę że umią sprzedawać i wprowadzenie tego systemu nie zmieniło ich stosunku do sprzedaży.A prawda była taka że zawsze byli kiepscy i w momencie wprowadzenia indywidualnego rozliczenia sprzedaży musieli się ratować innymi sposobami niż sprzedaż, która od początku była ich słabym punktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.server.ntli.net 14.09.05, 22:36 Mysle , ze potrzebujemy "DRUGIEGO WALESY" , bo inaczej bedzie kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławiak A JA TAM LUBIE LASKI Z REZERWATU IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.10.05, 20:22 A JA MIMO WSZYSTKO WIDZE, ŻE W RESERVED NIE NAJGORZEJ, BO NAWET JAK WPADNE CZASEM WIECZOREM DO JEDNEGO Z SALONÓW WE WROCŁAWSKIM CENTRUM AUCHAN, TO WIDZE UŚMIECH I POGODE PRACOWNIKÓW. A JAKIE TAM MAJĄ SPRZEDAWCZYNIE. MNIAM, MNIAM.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król julian Re: A JA TAM LUBIE LASKI Z REZERWATU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.05, 11:01 dokładnie, jest na czym oko zawiesić. RE w Auchanie jest chyba najbardziej cool Odpowiedz Link Zgłoś
piaget11 Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 14.09.05, 14:17 hehehhhee, no jasne, jak zasiłek wynosi 550 zł, a pensję dają 800 do ręki - to policz sobie cwaniaczku: bilety autobusowe, jedzenie do pracy, odpowiednia odzież (wierz mi, w domu nie trezba się stroić) i takie tam podstawowe sprawy. I wychodzi na to, że pracując zarabiasz mniej, niż siedząc w domu (gdzie można jeszcze uprać, ugotować, popilnować dziecka sąsiadce...) Więc o czym ta mowa...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.server.ntli.net 14.09.05, 22:38 Widzisz warto z siebie czarnucha robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:49 Ja jestem za ...spróbuj bo warto Pozdrawiam Ziomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:17 Odpowiedzcie mi na pytanie jaki sa przykladowe grafiki pracy !!Dzieki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 193.29.205.* 07.06.05, 16:57 witam - bla bla - rozumiem ze mowisz o stawkach warszawskich? bo ja pracowalam za inne pieniadze. A co do atmosfery -zalezy jak traficie. tu gdzie ja pracowalam nie bylo wesolo. Kierownik i jego zstepca byli (i sa nadal) parą i pracuja w tym samym miejscu - laska wogóle nie rozumiala na czym polega ta praca a on kryl jej wszystkie bledy - bylo co kryc. z tego co wiem to w reserwed nie pozwalaja zatrudniac rodziny znajomych itp. i ci co pracowali w tym sklepie zglaszali to w firmie, ale konczylo sie raczej ze to ich zwolnili a kierownik z kierowniczka nadal sa szczesliwi!!! a atmosfere sami sobie wyobrazcie jak wszyscy wiedza jaki jest uklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:22 Widzę, że agusia "jechała ze mną na jednym wózku". Znam te realia i potwierdzam, wcale nie jest wesoło. Zarobki "znośne", oczywiście pod warunkiem, że jest premia. A żeby była duża walczysz jak lew o klientów. Kontakt z ludźmi- fajna sprawa, ale szkoda, że patrzy się tylko na ich portfel... w skrócie wyścig szczurów! A atmosfera? Pozostawia dużo do życzenia! Bo kto może znosić nieustanne pretensje i przytyki? Początkowo bajka, żeby nikogo nie zniechęcić, ale później "ostra jazda bez trzymanki". Może to i dobry sport ekstremalny, ale praca kiepska. Polecam dla desperatów! Niewolnictwo pod płaszczykiem przyjaźni z przełożonym, szkoda tylko, że jako człowiek nie znaczysz tam NIC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 193.29.205.* 27.06.05, 21:25 hmm czy czy my czasami nie pracowaliśmy w tym samym salonie w poznaniu??? Tam wlasnie byla taka parka "per happy". mozna na leb dostac z ta jego laseczka, mysli ze wszystkie roumy pozjadala, nie szanowala ludzi i z nikim nie potrafi sie dogadac z pracownikow....wiekszosc sie zwolnila przez jej sposob podejscia do pracownika o ktorym ona nie ma jakiegokolwiek pojecia!!! A kierownik oczywiscie ja kryje w pracy... naprawde nikomu nie polecam. Po pracy w tej firmie wiem jak to jest pracowac za marna kase dawajac z siebie wszystko ,a na koncu dostac jeszcze opie..i grozbe zwolnienia po raz któryś... Ogolnie rzecz biorąc to kierownictow nie liczy sie ze swoimi pracownikami i traktuje ich jak trybiki ktore zawsze mozna wymienic...tam gdzie pracowalem od lipca 2004 nie zostalo jeszcze zdjete ogloszenie "poszukujemy pracownikow" ...co mowi samo za siebie...mogliby chociaz je odkurzyć :))) ...ktokolwiek to przeczyta niech sie porzadnei zastanowi zanim tam pojdzie, gdyz z pewnoscia bedzie tego zalowal ...na poczatku bedzie fajnie jak wszedzie ale po miesiacu lub dwoch zauwazysz ze gorzej wybrac nie moglas... wiekszosc ludzi ktorzy pracuja w poznaniu jako sprzedawcy w poznaniu w innych firmach..wiedza jedno...OMIJAJ TO MIEJSCE Z DALEKA!!! ps. to nie tylko moja opinia bo mysle ze mowie w imieniu wszystkich moich znajomych z salonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 150.254.89.* 28.06.05, 13:27 oooooo, widze ze jest nas duuuzo wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie wierze Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 193.29.205.* 20.07.05, 13:43 ciekawe czy ktos uwierzy ale ta kierowniczka i kierownik z Poznania o ktorych tu tak duzo sie pisalo niedlugo biora slub - ladne klocki!!! ona sie zwolnila z pracy w sklepie w ktorym pracuje nadal jej przyszly mąż jakis miesiac temu a w sierpniu biora slub - przez calą ich kilkuletnia kariere w firmie reservd wszyscy szefowie udawali ze nic nie widza - ciekawe czy traz tez beda milei klapki na oczach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjusz15 Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 13.08.05, 00:07 No tak, rozumiem, że ktoś może sie wkurzyć na taką sytuację ale znam tą kwestię, i nie jestem tą kierowniczką ale najbardziej nienormalne sa dla mnie te osoby, które rozpowszechaniają takie plotki, na fotum...szukaja sebsacji.. Jka ktoś jest taki mądry i odważny to niech jedzie do samego prezesa do Gdańska i tam pogada z kim trzeba. Dla wielu liczy sie to, jakim menagerem jest ten właśnie kierownik. Wiem co mówię boi miałam przyjemnośc współpracować.Nie popieram tego co tam sie działo ale jeszcze bardziej nie lubię kiedy ktoś żyje życiem innych... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.crowley.pl 13.08.05, 00:09 Brawo patrycjusz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.p-s-inter.net 13.09.05, 21:48 "Żyje życiem innych"? To ja nie cierpię jak ktoś zyje tylko z pracy innych, cięzkiej i niedocenianej, za śmieszne pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devi Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.08.05, 19:53 ja an jutro jestem umuwiona na rozmowe kwalifikacyjna ale zastanawiam sie nad tym czy pojsc po przeczytaniu wszystkich postow na temat tego sklepu.jestem zaskoczona iloscia negatywnych opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.icpnet.pl 05.08.05, 19:42 heh..witam "braci z obozu pracy" :D to,co działo się w tej firmie za mojej kadencji jest nie do opisania,praca wyłacznie dla twardzieli- masochistów,pierwsze 3 miesiące okresu próbnego-600zł..ale warto,bo potem można już liczyć na preeeemię..mhmh..całe..20zł za m-c harówy,mimo,iż pracownicy wyrabiali swoje plany dzienne po premii ani śladu,gdyż jak się okazuje pod koniec m-ca salon nie wyrobił swojego planu heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i ja, i ja!!! Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 193.29.205.* 09.08.05, 12:24 ano, prawda. Ale to nic, mam dowody (korespndencje mejlowa) na to jak reaguje tzw. góra (dokladnie jest mejl od regionalnego do asystenta dyrektora odnośnie tego walka w salonie poznanskim - chlopaki maja z tego dobry ubaw po prostu - jak bede mial chwilke to sprobuje tu umiescic tego mejla, chociaz grubo sie zastanawiam, bo tam to juz nazwiska leca... moze praca w samej sieci - jak trafisz na dobry salon nie jest tragiczna - chociaz zrobki stoja w miejscu od 3 lat :-), ale ja stanowczo odradzam samobojcze mysli pt. zatrudnie sie w Reserved w Starym Browarze w Poznaniu :- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfredo Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 83.238.74.* 20.08.05, 12:01 Moze ktoś napisze z Was ,jak wam sie pracowało z innymi kierownikami ??Reserved w Poznaniu to nie tylko Browar ,jest tez M-1,Swadzim,Komorniki ,27- grudnia,Plaza,King-Cross.Sam pracowałem w Swadzimiu,na Kantaka , i trochę w Plazie i było fajnie ..Jak kazda praca ,kazdy ma swoje humory ale nie było zle ..O Browarze tylko słyszałem co tam sie działo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALA Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 13.08.05, 20:12 Reserved-nie warto!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 14.08.05, 03:22 moja koleaznka tam pracuje w rekrutacji i nie ukrywa ze zatrudniaja osoby ktore zgodza sie pracowac za nizza stawek.Problem polega na tym ze maja tez duza rotacje bo ludzie masowo odchodza do innych firm,ktore zaoferuja naweto 100 zl wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.crowley.pl 14.08.05, 18:25 ale gdzie w rekrutacji?? w reserved czy lpp?? to raczej różnica boztego co iwem to sklepy reserved nie mają osób którzy zajmują się tylko rekrutacją... Odpowiedz Link Zgłoś
mradford Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 17.08.05, 13:29 lpp to firma a reserved to marka.Firma robi nabor i wszystko jest pod jednym kloszem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 82.177.97.* 17.08.05, 18:27 Ja nie pracowałam w Reserved, chociaż na rozmowie o pracę byłam - natomiast byłam kierownikiem innego salonu ale te same zasady. Odpowiem osobie, która napisała, że jest tu bezrobocie a ludzie mają wielkie wymagania... Po części ma racje, bo trzeba w życiu od czegoś zacząć i pokazać, że się potrafi pracować a nie jak niektórzy, kończą studia i czekają od razu na posadkę za parę tysięcy, ale... Kiedy byłam kierownikiem miałam takie zdanie i mam je nadal tyle, że teraz mam trochę inne podejście do tego wszystkiego poszukując pracy. Każdy chciałby, żeby pracować za 600 zł najlepiej 24 h na dobę a wyzywanka dostając gratis. Nie wiem czy ktoś z was był np w USA i wie jak tam wygląda obsługa klientów, choć firm tam jak mrówków i konkurencja wielka ??? Nie twierdzę, że porządna obsługa klientów jest czymś złym, ale w Polsce w Reserved czy to jest inna marka jest to przesada, do granic błazenady. Wymyślili sobie te całe systemy obsługi klienta, które są po prostu śmieszne i żenujące. Czy nie można by było normalnie pracować, na luzie i w spokoju psychicznym. Niekiedy idąc do zwykłych bezmarkowych sklepów kupując jedną rzecz zazdrościłam sprzedawcy, że normalnie mi to sprzedaje, bez żadnego obciążenia psychicznego, wystawiając mi paragon, że nie sprzedała mi do tego jeszcze czegoś, że nie namówiła mnie na siłę na coś, że nie ma chorej tabelki na drzwiach, na której jest napisane, że znów dzisiaj nie wykonała planu. Firmy chcą zwiększyć swoją sprzedaż poprzez wprowadzanie w sklepach stanu psychozy graniczącej z paranoją, pokazując co miesiąc nagany, obcinając premie i wyzywając kogoś traktując jak swoją własność. Ludzie zastanówcie się czasem nad sobą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.08.05, 22:53 czy pracownicy reserved maja jakas znizke na ubrania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfredo Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: 83.238.74.* 20.08.05, 12:02 Moze ktoś napisze z Was ,jak wam sie pracowało z innymi kierownikami ??Reserved w Poznaniu to nie tylko Browar ,jest tez M-1,Swadzim,Komorniki ,27- grudnia,Plaza,King-Cross.Sam pracowałem w Swadzimiu,na Kantaka , i trochę w Plazie i było fajnie ..Jak kazda praca ,kazdy ma swoje humory ale nie było zle ..O Browarze tylko słyszałem co tam sie działo Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 20.08.05, 13:18 w magazynach LPP są wyprzedaże dla pracowników. Wszystkie topy i koszulki są np. po 7 zł, spódnice po 10, a spodnie po 20. wcześniej podobno były jakieś talony. ale to w magazynach. Odpowiedz Link Zgłoś
gramofonomanka Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 22.08.05, 18:04 masz jakieś szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
gramofonomanka Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 22.08.05, 18:07 może jest ktoś z Wrocka i ma tez coś do dodania w temacie pracy w Reserved?? tylko niech darują sobie posty byli pracownicy RE z syndromem F.O.C.H. (czyt. foch) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:23 kto by pomyslal ... a ciuszki niektore sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:18 Ja akurat pracowałem w Browarze i wszystko co zostało tutaj napisane na temat tego salonu jest "solidna" prawda, jest to poprostu fabryka czy oboz pracy...tym bardziej ze Kuba odszedl (jedyna pozytywna rzecz w tym calym kierownictwie) Jezeli chodzi o innych kierowników to pozytywna opinie maja na pewno Tomek z Komornik( duzy pozytyw) oraz Adam i Paulina z Plazy, na temat reszty salonow nie znam sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 28.08.05, 20:57 a jakie są stanowiska pracy w reserved? Bo ja słyszałem że kasjer, sprzedawca, i ktos kto uklada ciuchy na poczatku i na koncu dnia. A czym sie rozni kasjer od sprzedawcy tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.chello.pl 29.08.05, 08:59 Ludzie, Co wy do diaska pieprzycie ! Zadaniem sprzedawców jest sprzedawać. ! AZ TYLE i TYLKO TYLE ! Admosfera, itp tylko wtedy ma znaczenie jak zwiększa sprzedaż i tyle. Polski sprzedawca jest jak polski pilkarz : wszystko świetne tylko efektów brak. Tylko jesli sprzedawcy są na prowizji będzie efekt sprzedażowy.Rozliczanie dzienne ma sens tylk przy dużej rotacji. ( wystarczy tygodniowe). Jak ktoś nie chce byc sprzedawcą to niech robi co innego. Np kladzie kafelki lub maluje ściany. Ciekawe jak boerzecie faceta do pomalowania kibla to martwicie się czy ma dobrą admosferę w robocie i czy jest rozliczany , czy raczej ułożył Wam równo kafelki nad sroczem. Tu jest dokładnie to samo.Sprzedawca musi przynieść zysk!!!! I tyle . A co do braku bezrobocia..... Ja nie znam nikogo kto chciałby pracować i miał poza tym do tego jakieś kwalifikacje. Ostatnio daliśmy ogłoszenie na montażystę instalacji ppoż przy budowie centrum handlowego w Olsztynie. NIE ZGLOSIŁA SIĘ ANI JEDNA OSOBA ! Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gramofonomanka Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 29.08.05, 15:47 w końcu jakis sensowny głos-pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kixi Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? 13.09.05, 20:33 Tak...Tyle,że reserved jako pracodawca na tle podobnych firm i tak wypada kiepsko bez względu na to kto jakim jest sprzedawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.lodz.mm.pl 04.11.05, 02:35 Pracowałem swego czasu w salonie RE w Łodzi.Wszyscy pracownicy ze sklepu zostali zwolnieni grupowa-włącznie zemną koło 15 osób.W ciągu 15 min.!!!!! Ktoś ma jeszcze jakieś pytania???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 01:18 A Ala jego była zastepczyni i aktualna zona i dzieki ktorej prace stracił pracuje teraz w Poznańskiej Plazie u konkurencji i podobno ma sie dobrze.... hi hi jestem ciekaw jak długo i czy tez terroryzuje pracowników!!!! Ona powinna być zamknieta razem z terrorystami z Al Kaidy, a on biedak myslał ze ksieżniczka mu sie trafiła- naiwniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teee Re: R E S ER V E D - ktoś pracuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:35 A jak jest w innych sklepach z markowymi ciuchami? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś