Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:33
    EGF Sp. z o.o. z Wrocławia sprzedaje m.in. usługi Krajowego Rejestru Długów.
    Na koniec marca wypowiedziała 90% umów o współpracy ze swoimi pełnomocnikami
    (kilkadziesiąt osób z kraju), którym nie zapłaciła!!! "Zasłaniają" się tym,
    że nie dostali pieniędzy od KRD - instytucji pomagającej w ściganiu
    dłużników ??? Może ktoś ze śledczych dziennikarzy się tym zajmie???
    Obserwuj wątek
      • Gość: Inca Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:40
        Ale numer! Taka instytucja, ktora ma pomagac z dluznikami sama nie jest
        wiarygodna? Czyzby nastepna afera?
      • Gość: Inca Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:42
        Aha! Widzialm chyba ich ogloszenia o rekrutacji nowych pelonomocnikow.
        Faktycznie UWAZAJCI!
      • Gość: Jan45 Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:19
        Byłem na ich stronie i ... szok, że taka firma może rolować swoich
        współpracowników. Pewnie kolejna spółka naciągająca chętnych do podjęcia
        pracy. Ciekawe co na to KRAJOWY REJESTR DŁUGÓW. A może to ci sami ludzie?
      • Gość: Mary Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:19
        Moj znajomy z Poznania wspolpracowal z nimi. Sa mu winni ok. 3000 zl i chyba
        ani mysla zaplaciac. UWAZAJCIE BO ROBIA STALY NABOR NOWYCH NAIWNYCH!
      • Gość: Jimmy Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:21
        EGF ( kiedys Marketing Union) i KRD czy to nie ci sami właściciele w tym
        pieniądze Kaczmarski Inkaso ? Ale afera!
      • Gość: Wiadomo... Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:42
        Jak ktos nie wie, co to za "towarzystwo" to nich wejdzie na ich strone:
        www.egf.pl i www.krd.pl, a zobaczy ze stale prowadza rekrutacje. UWAGA! TO
        FIRMY PRAWNE. I jak tu ufac w polski system prawa?
      • Gość: Bylem EGF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:57
        Bylem tam i przeczytalem: "Europejska Grupa Finansowa oferuje usługi
        renomowanych firm chroniących i zarządzających wierzytelnościami na terenie
        Polski". Jak widac tymi swoimi renomowanymi metadami tez potrafia KIWAC!
      • Gość: Jennyfer EGF LEXUS KRD ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:15
        To wyglada na paranoje! Przeciez to firmy, ktore w swoich uslugach maja chronic
        przed patologiami w obrocie gospodarczym. Co na to ich klienci?
      • Gość: Pełnomocnik EGF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:10
        Bylem pelnomocnikiem tej "firmy". Nie dosc ze stracilem prace, to wisza mi ok.
        3000 zl. jak sie przeliczy to przez kikudzisieciu ludzi, to wyjdzie, ze
        EGF "zaoszczedzila" KILKASET TYSIECY!
      • Gość: Granial EGF z Wroclawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:35
        Mam znajomego z Gdanska, ktory tak wlasnie zostal przez nich zrobiony. To
        granda!
      • Gość: iksik Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:51
        Ale jaja...Czy oni czasem nie maja czegos wspolnego z Krajowym rejestrem Dlugow?
      • Gość: Jendrek Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 11:52
        A może ci pełnomocnicy powinni dopisać EGF do Krajowego Rejestru Długów?! KRD
        prowadzi teraz kampanię w ramach której za parę groszy można dopisać dowolna
        liczbę swoich dłuzników. Może EGF wtedy zapłaci?
        • Gość: Iksik Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:05
          Tak to dobry pomysl, aby dopisac EGF do Krd, tylko jest jeden problem - nie
          moze tego chyba uczynic osoba prywatna. Ciekawe, co na to sam KRAJOWY REJESTR
          DLUGOW?
      • Gość: cbx Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:16
        To sa istne jaja. moja firma jest klientem krd i wydawalo mi sie, ze to solidna
        firma
      • Gość: Mecenas Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:21
        Proponuję ODDAĆ ICH DO SĄDU. Tak będzie najprościej, a chyba kancelarii u nas
        nie brakuje?
      • Gość: Windykator EGF do windykacji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:41
        Trzeba ich oddac do firmy windykacyjnej! chyba nie brakuje takich?
      • Gość: rex Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:26
        To przechodzi ludzkie pojecie. Cos takiego...?
      • Gość: Ziuta EGF wpisać do Krajowego Rejestru Długów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:51
        • muka77 gdzie jest moderator??? 02.06.05, 13:56
          przeciez to odrazu widac ze pisala jedna osoba moderatorze prosze sprawdzic ip
          odob ktore tu pisaly, mysle ze jest to jedno i to samo ip
      • Gość: byłystarypracownik Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! IP: 156.17.53.* 02.06.05, 15:07
        Ciekawe są dialogi w niszowych dziedzinach biznesu. Po jednej stronie siedzą
        ludzie z KRD po drugiej z EGF i wzajemnie obrzucaja się błotem. To takie
        polskie. Pranie brudów na forum. Ani jedni,ani drudzy nie odniosą zamierzonego
        celu. I ci i ci narobią sobie wstydu. Apeluje do pracowników tych firm:
        przestańcie obrzucać się gnojem medialnie, zachowajcie odrobinę godności.
      • karolcia8712 Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! 23.02.16, 08:45
        europejska grupa finansowa - wczesniej Council Finance poczytajcie ludzie i trzymajcie się z daleka bo to TOTALNA PORAŻKA
      • karolcia8712 Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! 23.02.16, 08:46
        Europejska Grupa Finansowa wcześniej Council Finance ludzie poczytajcie i zrozumiecie co to za firma, mnóstwo osób poszkodowanych wcześniej zajmowali się udzielaniem kredytów i to dopiero były jaja ...........
      • ulka-37 Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! 05.08.16, 10:10
        Witam.
        Poszukuje osób z Poznania ,którzy zostali oszukani przez Europejską grupę Finansową Cauncil. Proszę o kontakt na meila elka-1979@wp.pl
      • zielony_janosik Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! 27.09.16, 11:16
        Podejmuję walkę z oszustami, proszę osoby poszkodowane o kontakt. Pracowałam dla nich kilka miesięcy, oszukali mnie na kilkanaście tysięcy, znam ich praktyki, może uda mi się pomóc innym odzyskać pieniądze. Szykuję pozew do sądu, może uda się złożyć pozew zbiorowy.
        walczzoszustami@gmail.com taki mail do kontaktu :) jak to może czytają, niech myślą kto dobierze się do nich już wkrótce.
      • kinga7878 Re: UWAŻAJ na Europejską Grupę Finansową! 19.10.16, 21:52
        OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        OKRADLI MNIE NA 80 TYŚ ZŁ !!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka