Gość: J. IP: *.fbx.proxad.net 01.06.05, 16:03 Czy warto robic doktorat ? Czy warto pracowac w Tesco ? Czy warto pracowac za 1200 zl. ? Czy warto...? Czy warto...? Czy warto...? Ludzie, co sie dzieje ? Czy warto w ogole zyc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Czy warto...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:49 > Czy warto robic doktorat ? czy ja wiem.... > Czy warto pracowac w Tesco ? na jakim stanowisku ? > Czy warto pracowac za 1200 zl. ? hmmmmmm chcesz pracowac w Tesco i za 1200, to nic ciekawego.... ale jak w sumie chcesz robic doktorat to moze ci sie przyda... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Czy warto...? IP: *.fbx.proxad.net 01.06.05, 19:53 To nie ja ... To z postow na tym forum. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Czy warto...? ODPOWIEDZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.06.05, 20:16 Kiedy życie Ci się znudzi a świat wyda Ci się piekłem wtedy głowę wsadź do muszli , wodę spuść i nakryj deklem !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: Czy warto...? ODPOWIEDZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.06.05, 20:18 Proponuję zmianę nazwy forum : "Forum nieudaczników i frustratów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Czy warto...? IP: *.fbx.proxad.net 01.06.05, 20:44 No cos w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś