Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Holiday Travel Center

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:58
    Witam czy ktos moze mi powiedziec cos o tej firmie.Dzis bylam i nich w
    warszawie na rozmowie o prace i niby zostalam przyjeta ale jestem ciekawa czy
    wszystko to co opowiadaja to prawda.Moze ktos z was tam pracowal i cos moze
    mi powiedziec.Z gory dziekuje
    Obserwuj wątek
      • kurza.stopa Re: Holiday Travel Center 10.06.05, 23:47
        Znam tę firmę. Moje informacje są z 1999. Nie wiem w jakim charakterze chcesz u
        nich pracować. Telemarketer? Konsultant? Sprzedają cholernie drogie wakacje,
        ewentualnie dzierżawę bungalowu na wybrzeżu Hiszpanii, na Teneryfie itp.
        Telemarketerzy dostawali wyrwane z książki telefonicznej kartki i to była ich
        BAZA. Dzwonili z taką niby ankietką do ludzi, gdzie spędzają wakacje. Jeśli
        ludziska odpowiadali, że za granicą i że przeznaczają na wypoczynek jakąś tam
        odpowiednią kwotę, weryfikatorzy wysyłali takim piękny list z gratulacjami, że
        wygrali wspaniałe wakacje i zapraszali do odebrania nagrody. Na spotkaniu
        konsultanci mają za zadanie wcisnąć tym ludkom kit, że to wspaniała sprawa takie
        wakacje, własność na 20 lat, tylko trzeba odpowiednio zapłacić. Kupę kasy to
        kosztuje. Dzwonienie jak dzwonienie. Płacili marnie, zatrudniali na 1/4 etatu.
        Kiedyś mieli centrum telemarketingowe na Wita Stwosza, teraz na Jagielońskiej.
        Ostatnio poszukiwali windykatorów, bo nabici w butelkę ludzie nie chcą płacić za
        niby luksus, więc trzeba im wyrwać pieniądze. To taka sama sprawa jak
        Hospitality Market Concept sprzedający orbisowskie karty rabatowe
      • miuriel2 Re: Holiday Travel Center 12.06.05, 12:59
        Dziewczyno! Uciekaj stamtad pokis cala! A tak na serio to drugi Klub Wakacyjny -
        to samo bagno. Pracowalam w tym 2 miesiace - dluzej nie dalam rady. Jesli chcesz
        wiecej informacji poczytaj w necie o KW.
      • Gość: gulka Re: Holiday Travel Center IP: *.autocom.pl 12.06.05, 22:51
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=22809365&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka