Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zwiazki w pracy

08.07.05, 11:36
    Witam,
    czy ktos ma jakies doswiadczenia z tego rodzaju zwiazkami?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ona Re: zwiazki w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:28
        owszem, bynajmniej nie z Szefem, lecz z kolega z pracy, bylismy razem 2 lata, a
        teraz nadal razem pracujemy, kazde z nas ma swoje zycie.Aczkolwiek nie polecam.
        • bartolomeo81 Re: zwiazki w pracy 08.07.05, 14:20
          No my dopiero zaczynamy, choc nikt jeszcze o tym nie wie. Wczoraj przylapal nas
          kolega na calowaniu w kuchni, ale mam nadzieje ze nie widzial wszystkiego :)
          Troszke mamy obawe przed powiedzeniem tego szerszemu gronu, ale co tam, prace
          zawsze mozna zmienic :)
          • Gość: kasia Re: zwiazki w pracy IP: 217.153.152.* 08.07.05, 15:22
            no to ja polecam jednemu z Was jednak zmienić... wbrew pozorom może nawet nie
            szef, ale szersze grono będzie na Was patrzeć spod łba...
            • Gość: ona Re: zwiazki w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 15:28
              nie zmienialambym pracy tak pochopnie, tym bardziej, ze latwiej powiedziec a
              trudniej zrobic.Wszystko zalezy od atmosfery i ludzi, z ktorymi pracujecie, my
              nie obsciskiwalismy sie po katach, ani na poczatku jak nikt nie wiedzial ani
              pozniej,osoby postronne wogole nie byly zorientowane.Nas nikt nie tepil, nikomu
              to nie przeszkadzalo, bo nie obnosilismy sie ztym.
      • magnolia76 Re: zwiazki w pracy 08.07.05, 15:38
        Ja również jestem z facetem którego poznałam w pracy, ale jak poprzedniczka nie
        obnosiliśmy się z tym, ani nie prowokowaliśmy sytuacji w ktorej mógłby ktoś nas
        nakryć. Teraz każde z nas pracuję w innym miejscu, ale mieszkamy razem i mamy
        cudowną córeczkę :) a tamte chwile wspólnie spędzone w jednym zakładzie
        wspominamy bardz, bardzo miło :)
        Polecam, ale łatwiej jest jednak pracować osobno i nie udawać, ze nic się nie
        dzieje skoro jest inaczej :)
      • Gość: ala Re: zwiazki w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:27
        Wydaje mi się, że wszystko zależy od ludzi z którymi pracujecie. Pod warunkiem,
        że między Wami nie ma zależności służbowej.
        • bartolomeo81 Re: zwiazki w pracy 08.07.05, 19:42
          Ale to niestety zdecydowanie ciężko pracować razem a zachowywać się jakby nigdy
          nic.
          • Gość: ala Re: zwiazki w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:45
            Przecież ja nie o tym. Nie ma się czego wstydzić ani chować. Podejrzewam, że
            nic wielkiego by się nie stało. Ludzie by trochę na początku poszemrali i
            przeszli nad tym do porządku dziennego. Jak zawsze. Nie mówię, że macie
            uprawiać seks na biurku koleżanki :)
      • mrowkojad2 Re: zwiazki w pracy 11.07.05, 09:30
        My pracujemy razem, ale najpierw zaczęliśmy ze sobą być, a dopiero po jakimś
        roku mój partner zaczął pracować w tej samej firmie co ja. Atmosfera u nas jest
        taka, że nikt nie robi z tego problemu, w ogóle nikogo to nie obchodzi, zresztą
        pracują lub pracowały tam małżeństwa. Ale szczerze mówiąc nie przyszłoby mi do
        głowy, żeby całować się gdzieś po kątach w biurze, praca to praca. Dzięki Bogu
        nie pracujemy w tych samych działach i w sumie w ciągu dnia rzadko się widzimy,
        bo inaczej, to chyba mielibyśmy siebie po dziurki w nosie.
      • Gość: zuzu Re: zwiazki w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:12
        pracowałam w firmie gdzie rządziła konkubina szefa. Strrrrrrrrraszna sytuacja!
        Bardzo źle dla firmy, bardzo żle dla pracowników. Pani na dodatek była zła, bo
        chyba nie za bardzo chciał się żenić.
      • Gość: Oluś Re: zwiazki w pracy IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 22:41
        Jest takie powiedzenie: "Nie szukaj dupy wśród własnej grupy". Pomyśl, co
        będzie, jak wasz związek się rozleci, a wy będziecie nadal "skazani" na siebie.
        Poza tym u nas w firmie wszelkie romanse są niemile widziane, praca to praca, a
        nie knajpa, moglibyście narazić się na ostracyzm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka