Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

______JUTRO SPOTKANIE dot. WYNAGRODZENIA__________

IP: *.zab.nat.hnet.pl 19.07.05, 22:16
    Pracuję ciężko i sumiennie w dużej i renomowanej kancelarii prawniczej już od
    6 tygodni za darmo - tzw. okres próbny - /jestem absolwentem prawa i studiów
    podyplomowych robionych równolegle (tematyka europejska),biegła znajomość
    angielskiego,2 letnie doświadczenie w mniejszej kancelarii,wyjazdy
    zagraniczne połączone z pracą,od października aplikant sądowy/ Jutro mam
    spotkanie na którym wspólnicy wraz ze mną zadecydują o moim wynagrodzeniu
    (kwestia zatrudnienia jako takiego zdecydowanie przesądzona). Mam do Was moi
    mili pytanie: czy uważacie, że wynagrodzenie w granicach 2 tys. na rękę to
    dużo czy mało?? Sam uważam, że biorąc pod uwagę perspektywy mojego rozwoju
    jak i zarobki wspólników, jestem wart przynajmniej średnią krajową - na rękę.
    Aha, jeśli nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lejla Re: ______JUTRO SPOTKANIE dot. WYNAGRODZENIA_____ IP: *.aster.pl 19.07.05, 22:19
        W jakim mieście? Jeśli w Warszawie - to za mało. Reszta kraju - całkiem
        przyzwoicie.
        • Gość: LUCKY LUKE Re: ______JUTRO SPOTKANIE dot. WYNAGRODZENIA_____ IP: *.zab.nat.hnet.pl 19.07.05, 22:29
          trójmiasto
      • Gość: optymista Re: ______JUTRO SPOTKANIE dot. WYNAGRODZENIA_____ IP: *.zab.nat.hnet.pl 19.07.05, 23:25
        Przynajmniej 2.5 tys. na rękę oczywiście! Z takimi kwalifikacjami nie
        można "wołać" o mniej - bo dojdzie do sytuacji, że w naszym kochanym kraju byle
        cieć na budowie lub nawet sprzątaczka zarabiać będą lepiej niż wykształcony
        młodzieniec! pozdrawiam zdolnych i ambitnych!
      • Gość: olga Re: ______JUTRO SPOTKANIE dot. WYNAGRODZENIA_____ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 07:48
        daj znac, jak ci poszlo:)
        • Gość: uss saratoga Re: ______JUTRO SPOTKANIE dot. WYNAGRODZENIA_____ IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 15:52
          2.500 zeta na rękę na start to troche dużo, choć nie tak dużo jesli mówimy o
          stolycy czy znanej kancelarii prawniczej, i choć sam Ciebie nie znam , to po
          informacjach które podałeś sądze, że tyle się Tobie należy. Daj znać jak
          wywalczysz swoje!
      • Gość: ciuciu Re: ______JUTRO SPOTKANIE dot. WYNAGRODZENIA_____ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 16:21
        zawsze można ponegocjować, a w związku z tym warto wyjść od większej kwoty (jeśli masz
        odwagę) aby zakończyć na minimum np. 2k netto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka