Gość: poznaniak IP: *.pl / *.smsnet.pl 07.08.05, 18:29 no własnie, dostałem propozycjepracy w POKu w poznaniu. Proszę o napisanie Waszych opini: jakie zarobki, jakaatmosfera, czy duży nacisk na plany sprzedażowe itp. dziekuje,pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Relkam Re: CDM Pekao - jakie zarobki, jak sie pracuje,op IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 20:55 Przepracowałem w tej instytucji 6 lat (POK w Białymstoku, a później w Warszawie) ale nie pracuję już od roku więc nie wiem na ile mam aktualne informacje. W "moich czasach" atmosfera była całkiem dobra, pensje podstawowe znacznie poniżej średniej krajowej ale przy dobrych wynikach POK-u premia dla nas była rzędu prawie drugiej pensji - także w sumie przez kilka miesięcy w roku było bardzo w porządku. Pamiętaj o tym, że wyniki sprzedażowe potrafią być bardzo "sezonowe" i nie ma to często żadnego związku z koniunkturą na giełdzie. Nacisk na wykonanie planów bardzo duży ale gdzie go nie ma? Posumowując jestem na "TAK" - jak masz propozycję to korzystaj. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: CDM Pekao - jakie zarobki, jak sie pracuje,op IP: *.pl / *.smsnet.pl 08.08.05, 10:29 dzięki serdeczne Relkam...hmm a to"poniżej średniej krajowej" to ile? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: CDM Pekao - jakie zarobki, jak sie pracuje,op IP: *.pl / *.smsnet.pl 09.08.05, 09:26 noto jak nikt wiecej nie pracuje w CDMie?? Pomóżcie przy wyborze.mozna tez na mail: tegretol@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Relkama Re: Do Relkama!! CDM Pekao - opinie IP: *.pl / *.smsnet.pl 11.08.05, 12:21 Panie Relkam, prosze o meilowy kontakt. Mam kilka pytan a Pan widze jest dobrze zorientowany w branży. pozdrawiam tegretol@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś