Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NORWEGIA JAK TAM JEST

IP: *.pool8251.interbusiness.it 20.08.05, 02:00
    bardzo prosze o wasze opinie na temat pracy i zycia w norwegi.Czy znajac
    tylko angielski mam szanse na znalezienie pracy?jak jest tam z praca w
    hotelu ,chodzi mi glownie o sprzatanie?moze ktos zna jakiegos uczciwego
    posrednika?interesuje mnie okolica oslo.Bardzo prosze o wasze wypowiedzi.Z
    gory serdecznie dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: jarron Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: 212.122.214.* 20.08.05, 05:10
        Bardzo drogi kraj.Masa Polaków i Litwinów,którzy zbijają ceny za robotę.Angielski bardzo przydatny,ponieważ większość Norwegów zna angielski.Radzę zabrać ciepłe ciuchy,bo pogoda szybko się zmienia.Jeżeli wybierasz się autem do Oslo to musisz uważać przy wjeżdzie do miasta,wszędzie płatne bramki(chyba 20k),pomylisz wjazdy i znowu trzeba wklejać.Powodzenia.
        • Gość: lidia Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: *.pool8251.interbusiness.it 20.08.05, 06:06
          czy jadac w ciemno majac ok.3tys.euro dam sobie rade zalatwic prace i
          mieszkanie ?BARDZO MI SIE PODOBA TEN KRAJ I CHCIALABYM PRZENIESC SIE TAM NA
          STALE.PROSZE O WSZELKIE INFORMACJE.DZIEKUJE
          • testardo Re: NORWEGIA JAK TAM JEST 24.08.05, 17:25
            3 tauzeny bardzo duzo. Ja jechalam z marnymi groszami i przezylam. Zarobilam
            sporo, zwrocila mi sie podroz (ale jechalam stopem) i pobyt tam i jeszcze
            zaoszczedzilam. Zarobiona kase odkladalam a na biezace wydatki mialam, bo zylam
            troche menelsko, bo zbieralam puszki i butelki z ulicy (nawet te plastikowe
            pollitrowe), bo ludzie to wyrzucaja,a za to w maszynie w markecie dostajesz kwit
            i za to mozesz sobie zrobic zakupy i juz masz jedzonko gratis. Dodam,ze nie
            trzeba grzebac w smietnikach,ani nic - te pieniadze po prostu leza na ulicy
            (przynajmniej tak bylo 5 lat temu), szkoda zatem przejsc obojetnie.
      • Gość: cgg Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: 213.78.245.* 23.08.05, 22:23
        zimno
        • Gość: lidia Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: *.pool8253.interbusiness.it 26.08.05, 08:12
          a moze ktos zna sprawdzonego posrednika ktory za oplata pomoze zalatwic prace?
          jakie mam szanse na prace w hotelu do sprzatania?
          • Gość: yyyy Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: 193.24.200.* 26.08.05, 21:15
            a, kiedy chcesz jechać???
            ja mam namiary ale dopiero za rok , od sierpnia 2006
            podaj maila to pogadamy
            pozdrawiam
            • Gość: yyyy Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: 193.24.200.* 26.08.05, 21:17
              to do Lidii
              • Gość: lida Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: *.pool8253.interbusiness.it 27.08.05, 07:42
                mysza252@wp.pl
          • Gość: darek Re: NORWEGIA JAK TAM JEST IP: *.eip.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.05, 10:31
            jesli znasz jezyk angielski chetnie pomoge podaje numer w polsce694512034
            czekam na telefon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka