Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca dodatkowa dla asystentek

23.08.05, 11:44
    Witam! Jestem asystentką w jednej z firm w Warszawie. Pensję mam, jaką mam,
    przydałoby się więcej. Ale nie chciałam się skarżyć, tylko poradzić. Czy jest
    możliwość dodatkowej pracy dla osób takich jak ja? Pracuję od poniedziałku do
    piątku, od 8.00 do 17.00, z przerwą na lunch. Podczas pracy dodatkowe
    czynności nie wchodzą w grę, obowiązki na to nie pozwolą. Ale po godzinach,
    albo w weekendy nie ma problemu. Zwracam się z pytaniem do innych asystentek.
    Czy Wam udało się znaleźć coś dodatkowego? Czy to w ogóle jest możliwe?
    Pozdrawiam
    Wanda
    Obserwuj wątek
      • Gość: abook Re: Praca dodatkowa dla asystentek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.05, 08:52
        W ostatnim dodatku "Praca" widziałem jakieś ogłoszenia o pracy dodatkowej dla
        asystentek. Ale nie znam szczegółów. Nie jestem asystentką ;-)
        • Gość: agmaa Re: Praca dodatkowa dla asystentek IP: 212.244.39.* 24.08.05, 11:29
          Ja zarabiam dobrze jako asystent, i nie narzekam, ale pracuję dodatkowo:) Jako
          instruktor fitness, raczej przyjemność, a że grosz wpadnie to miło:) Rzecz
          jasna jestem wyszkolona w tym kierunku:)
      • Gość: aaa Re: Praca dodatkowa dla asystentek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:16
        sprawdź www.grafton.pl - sekretarka wieczorowa, było ostatnio takie ogłoszenie
      • Gość: Kasia Re: Praca dodatkowa dla asystentek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:49
        Praca krepetytorki to bardzo dobra praca dodatkowa na popoludnia.Uczysz co
        umiesz i co lubisz np j.angielski,matematyke.Pozdrawiam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka