Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie o zarobki?

23.08.05, 21:41
    Jak z tego wybrnąć, co mówić? Jak ostatnio powiedziałam nie mniej niż 1xxx to
    prysło całe zainteresowanie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: beti Re: pytanie o zarobki? IP: 82.177.97.* 23.08.05, 21:46
        Wszystko zależy od tego o jaką pracę się starasz, w jakiej firmie, na jakie
        stanowisko i w jakim mieście...
      • zlotyrybek Zarobki- adekwatnie do umiejętności proszę 23.08.05, 21:46
        • xaa Re: Zarobki- adekwatnie do umiejętności proszę 23.08.05, 21:52
          " wredny pracodawco"..nie szukam pracy o której nie bede miała zielonego
          pojęcia..
          • zlotyrybek Re: Zarobki- adekwatnie do umiejętności proszę 23.08.05, 21:58
            Ale nikt nie jest alfa i omegą. Więc prosze - adekwatnie do umiejętności.
            Inaczej praktykatn, młodszy specjalista i inaczej ekspert, czy nie ? Wszyscy
            równo ? NIe bardzo kumam tę kwetię. Chyba wiesz ile umiesz i wiesz jak to
            wycenić. Jeśli chcesz 1000 to znaczy, że umiesz minimum ( czytać i pisać) i
            jeszcze sama to proponujesz - to świadczy o umiarze i zrozumieniu własnego
            wnętrza.... Na pweno za 1xxx ktoś CIe przyjmie. Gwarantuję.
            • Gość: @ Re: Zarobki- adekwatnie do umiejętności proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:08
              No dobra mam jakieś tam doswiadczenie i umiejętności i wyceniam się na jakieś
              2 - 2,5 tys netto .Tyle chcę dostać. Niestety w tej firmie chca zapłacić 1200.
              Myslę, że bankowo otrzyma ta praę i to jeszcze za tyle ile chce pracownik;)
              • xaa Re: Zarobki- adekwatnie do umiejętności proszę 23.08.05, 22:09
                ano
        • corgan1 więc trzeba umrzeć z głodu i bez pracy 23.08.05, 23:00
          ale w poczuciu wysokiej samooceny i satysfakcji że walnęło się na rozmowie o
          prace "czy tysiące naręke proszem pani bo bez tego nie wstajem z łuszka"... hehe

Nie ma to jak doskonałe poczucie humoru i wyczucia rzeczywistości różnych
          złotychrybek :)
      • Gość: beti Re: pytanie o zarobki? IP: 82.177.97.* 23.08.05, 21:57
        do czego to było?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka