Gość: leń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:00 myślę aby się zwolnić tylko co dalej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drugi leń Re: nie chce mi się pracować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:44 ...a racja , zwolnij się, a co się będziesz przemęczać ... niech inni sobie pracują , a my odpoczywajmy ...na rybki, na grzybki, poleżeć, na piwko (ktoś się przecież zawsze zlituje i da nam te parę złociszy ) Totalnie nic mi się nie chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:06 czy jak się zwolnię na własne żądnie to mogę się zarejestrować w urzędzie pracy jako bezrobotny? chodzi mi o świadczenia zdrowotne,nie o zasiłek Odpowiedz Link Zgłoś
agata_s2 Re: ???? 29.08.05, 12:47 Nie słuchaj głupot. Jeżeli się zwolnisz na własną prośbę to przez co najmniej kilka miesięcy (jeżeli nawet nie rok) z urzędu pracy nie należy Ci się absolutnie nic. Urząd pracy pomaga tylko tym, którzy stracili pracę nie z własnej winy, a nie tym, którzy ją rzucili. Może to głupie ale tak właśnie jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: ???? 29.08.05, 13:44 Agato jestes w bledzie. Nawet jesli osoba sama się zwolni to jesli nie bedzie miala prawa do zasilku, przysluguje jej prawo do ubezpieczenia zdrowotnego o ile z innych przepisów nie wynika, ze ma byc ubezpieczona przez Rodzicow, wspolmalzonka itd. ZAQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń to jak jest w końcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:55 mam prawo do swiadczeń zdrowotnych czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leń Re: to jak jest w końcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:57 i co z moją przyszłą emeryturą? dostanę jakąś cząstkę czy nie? do tej pory przepracowałem 23 lata i szesc lat studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.08.05, 17:06 zgadza się, ubezpiecznie zdrowotne przysługuje nawet wówczas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: nie chce mi się pracować IP: *.devs.futuro.pl 28.08.05, 22:53 prpponuje samobójstwo i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: nie chce mi się pracować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:14 A w czy owy Urząd Pracy ponmaga? Bo ja pół roku jestem bezrobotna i bez prawa do zasiłku i zostalam zwolniona z pracy. Jak narazie nic mi nie pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lJona Re: nie chce mi się pracować IP: 217.153.81.* 29.08.05, 18:25 a kto leniuszkowi papu da, a ubierze , buciki kupi? sponsora leniu masz?pewnie obdzrysz swym cięzaremlenistwa rodziców, albo nei daj Boże dziewczyne! mysl o zowlnieniu dalej ....zamiast do pracy wziąć sie rzetelnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: nie chce mi się pracować 29.08.05, 18:28 robota to głupota. brak chęci do pracy jest najzdrowszym objawem zdrowia pwsychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś