Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kandydaci na policjantów masowo oblewają testy

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.08.05, 09:54
    A teraz proponuje zrobic te same testy tym , ktorzy juz pracuja w
    policji:)Mogloby sie okazac, ze porzadku pilnuja "zwykli, bardzo przecietni
    "obywatele.
    Obserwuj wątek
      • Gość: police Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: 82.139.8.* 29.08.05, 10:24
        bardzo dobrze ze sa wymagania, policja to nie jest - jak kiedys - praca dla
        matołow z lapanki. to ciezka i odpowiedzialna robota, w ktorej trzeba miec kupe
        wiedzy, sprawnosci i zdolnosci interpersonalnych. z moich znajomych prawnikow
        bardzo wielu wlozylo mundury i wszyscy sa zadowoleni, i nikomu nie bylo latwo w
        policyjnych szkolach, bo to wszystko wcale nie jest takie proste, jak wam
        najmardzejsi na swiecie forumowicze sie wydaje
        • Gość: koko ciekawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:27
          czy ktokolwiek dowiodl ze prawnicy sa inteligetni i poradzili by sobie z tymi
          testami? Czlowieku, popatrz na twaze w pierwszym lepszym komisariacie i zamien z
          nimi kilka zdan. To jest porazka. Po prostu rece opadaja.....
          • Gość: Milicjant Czyli nie imponują już nawet siłą? Wspominam... IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.05, 16:39
            Kiedyś, jak ja zdawałem, to na stó obecnyh na sali egzamin zdali fszyscy!!!
            Wtedy egzamin był tyko praktyczny. Mnieliśmy za zadanie włorzyć takie figóry z
            metalu (trujkont, kfadrat i kułko) do metalowego szablonu.

Do dziś pamiętam jak puchłem z dómy, kiedy koMENDAnt czytał wyniki. Powiedział
            ftedy: "toważysze funkcjonarjusze, gratuluję wam. Fszyscy zdaliście! Przy czym
            trzeh z was wykazało się wrencz niesamowitom inteligencjom, a 97-u wrencz
            niesamowitom siłom!!!"

Eh... to byli czasy. Ftedy to człowiek wiedział po co pałe nosił, a teraz co
            wybory to inne zadania!

Dobra czasy jósz nikdy nie wrucom...
            • rozowykot Re: Czyli nie imponują już nawet siłą? Wspominam. 29.08.05, 19:52
              chyba sobie przysłowiowe jaja robisz nawet funkcjonariusz MO w Pipidówie
              Górnej prezentował nieco wyższy poziom niż ty w tym poście. A jeżeli prawdą
              jest, że egzamin nie wykracza poza wymagania maturalne to albo matura do d.....
              albo test źle zrobiony i ktoś znów wziął forsę za głupotę albo w MEN albo w
              Policji
              a policja winna mieć rozum , wykształcenie i charakter oraz sprawność fizyczną
              • Gość: wiem Lepszy był poprzedni system - 10 tys. w łapę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:29
                i już się miało posadkę w policji.
              • Gość: Polak też idiota. Plujcie jeszcze więcej na policjantów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:49
                ... plujcie i kopcie ich po du... .
                Ale do kogo pójdziesz durny forumowiczu jak ci menel na ulicy w mordę da,
                do kogo pójdziesz, jak ci samochód ukradną,
                do kogo pójdziesz, jak ci ... itd.

Idź na Wolumen kup swoje kradzione radio,
                jedź 200km/h w mieście po pijaku i pozabijaj swoje dzieci,
                załatw sobie za lapówę wszystko... .

No K...wa Wolność jest no nie.

Czy POLSKA to kraj idiotów i kretynów?
                Jak czytam to forum to mam takie wrażenie.
                • Gość: ola Re: Plujcie jeszcze więcej na policjantów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:21
                  na pewno nie zgłoszę tego policji i tak mi nie pomogą, tylko przyjmą zgłoszenie.
            • Gość: eleiko Re: Czyli nie imponują już nawet siłą? Wspominam. IP: *.chello.pl 29.08.05, 23:10
              popłakałem się ze smiechu :)
          • Gość: Konrad Korzeniowsk Re: No, nie jest tak źle! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.08.05, 07:36
            Miewam (a raczej miewałem) sporo do czynienia z policjantami wydziału
            dochodzeniowo-śledczego i kryminalnego, a także policjantami "zwyczajnymi", z
            racji pełnienia obowiązków biegłego z zakresu pożarnictwa. Większość (!) z nich
            zaimponowała mi wiedzą i rzetelnym podejściem do swych obowiązków! Zaimponowali
            mi dobrą pracą np. policjanci Komisariatu Czechowice-Dziedzice, Kalwaria
            Zebrzydowska, Andrychów, Wadowice, Oświęcim, Ustroń, Cieszyn, Żywiec, a także
            Bielsko (kolejność raczej przypadkowa). Biorąc jeszcze pod uwagę wysokość
            wynagrodzenia i warunki pracy tych naprawdę ciężko i odpowiedzialnie
            pracujących ludzi, mogłem ich tylko podziwiać! A wskaźnik inteligencji
            radziłbym sobie sprawdzić każdemu forumowiczowi, zanim zabierze głos.
        • fritz.fritz Typowa glupota wrecz policyjna: Zle testy 29.08.05, 10:35
          1. Informacje formalne mozna zawsze uzupelnic. Z tego robic test progowy i
          decydujacy jest wrecz przykladem na oglupienie obecnej wierchuszki policji. To
          jest doprawdy idiotyzm godny komuchow. Przedtem trzeba bylo zdawac egzamin z
          Marska / Engelsa. Cholera, jak to tradycja nie ginie.

Test inteligencji pokazalby, czy kandydat jest w stanie uczyc sie, a to jest
          najwazniejsze.

2. Test sprawnosciowy zdaje rowniez ulamek. Czy to tego testu przystepuja tylko
          ci, ktorzy zdali test pierwszy?

• Gość: Zenon Re: Typowa glupota wrecz policyjna: Zle testy IP: *.chello.pl 29.08.05, 10:41
            Gdyby zrobic podobny test przyslowiowym Kowalskim wzietym z ulicy wyniki bylyby
            podobne.
          • Gość: titt Re: Typowa glupota wrecz policyjna: Zle testy IP: *.botany.gu.se 29.08.05, 12:15
            Jesli czlowiek w pewnym wieku, oczywiscie zyjacy w okreslonej kulturze, nie
            posiada pewnego zasobu wiedzy, to juz swiadczy o jego inteligencji.
        • Gość: Dorota Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 29.08.05, 20:28
          Zapomniałas dodac ze trzeba miec tez znajomosci...........:-))
        • Gość: fox [...] IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 29.08.05, 21:22
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • vinogradoff Wymogi stawiane kandydatom byly od dawna 29.08.05, 21:38
          wysokie. Wszystkie sluzby mundurowe poddaja kandydatow do sluzby specjalnym
          testom, przy czym parametry osobowosciowe sa wazniejsze. Dziwi zatem potoczne
          przekonanie , ze w sluzbach pracuja osobnicy zdegenerowani, sadysci,
          prymitywni. Niezrozumiale jest tez uzywanie okreslen typu ubek, esbek co mialo
          by wskazywac na kogos gorszego tymczasem jest dokladnie odwrotnie sa to sluzby
          elitarne pod wzgledem poziomu kadr. Anglicy nie wstydza sie mowic, ze ich
          najlepsi synowie w skali calego Krolewstwa ida do sluzby w wywiadzie.
        • Gość: ADAM Żoliborz Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:23
          To w takim razie podobne egzaminy z wiedzy o Polsce i świecie współczesnym a
          także testy sprawnościowe i psychologiczne niech przejdą w ramach weryfikacji
          ich przydatności do służby wszyscy policjanci w Polsce. Taka weryfikacja powinna
          odbywać się co pięć lat i obok dotychczasowego doświadczenia zawodowego powinna
          decydować o awansie zawodowym. Takie postępowanie wyeliminowałoby nareszcie
          kumoterstwo w tej służbie.
        • Gość: dl Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:18
          poje..i prawnicy to przez takich cieci co mysla ze wszystko potrafia inni nie
          maja szans na tom prace a terz by se dali rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jebac
          prawników co sie pchaja do mswia!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • rakowiec1 Skoro tylu oblewa to jakich mamy poicjantów 29.08.05, 10:40
        gdy przyjmowano bez testów.jestem za przeglądem kadrowym w policji.Powinno się
        wszystkich policjantów poddać tym testom. Może bandyci w mundurach odeszliby na
        out.
        • Gość: trzykroki A co jesli bandyci w mundurach sa inteligentniejsi IP: *.gts.metrobip.com.pl 29.08.05, 10:44
          od uczciwych policjantow i w policji zostaliby tylko oni?
      • Gość: gosc Te testy sa banalne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:57
        Wiec kto tam idzie skoro nie potrafia sobie z tym testem dac rady. Ja rozumiem sprawnosciowka moze ludziom dac w kosc, ale test wiedzy ??? widzialem te testy. bez nauki mozna spokojnie je przejsc ...jesli sie czlowiek czyms w zyciu interesuje, ale tacy raczej do policji nie ida hehehehe. poziom policji jest jaki jest jak widac. ci co juz pracuja tez by nie zdali tego. ale w sumie nie jest to zaskoczenie bo inteligentny czlowiek nie pojdzie pracowac do policji jak widzimy.
        • Gość: xplict Re: Te testy sa banalne !!! IP: *.pl / *.smsnet.pl 29.08.05, 11:14
          niestety, masz racje... Ale dlaczego czlowiek majacy "glowe na karku" nie
          pojdzie do pracy w policji (wiem, wiem - generalizuje, ale niestety, spotkalem
          chyba jednego inteligentnego policjanta, ktory byl dobry w tym co robil i poza
          wiedza "policyjna" mial wlasne zdanie rowniez na tematy "ogolne")??? otoz za
          takie pieniadze jakie oferuje policja nikt rozsadny nie bedzie narazal
          zdrowia... po prostu zarobi wiecej robiac cokolwiek innego
          OK, policja szuka ludzi wyksztalconych, bardzo chcetnie z wyzszym
          wyksztalceniem, znajomoscia jezykow obcych, sprawnych fizycznie i
          inteligentnych... a takie umiejetnosci maja swoja cene. I dopoki policja bedzie
          proponowac stawki zenujaco niskie, dopoty beda tam trafiac "nieudacznicy"
          szukajacy "cieplej posadki"... Obym sie mylil.
          • karmarys Re: Te testy sa banalne !!! 29.08.05, 11:28
            no i nie zapominaj o emeryturze po 10 latach pracy (czy po 15? whatever). To tez
            musi necic pracusiow.
          • tbernard Re: Te testy sa banalne !!! 29.08.05, 12:14
            Środowiska przestępcze zawsze będą w stanie dać więcej osobom sprawnym i
            inteligentnym. Nawet bogate kraje nie mogą więcej (niż przestępcy) zaoferować
            swoim policjantom.
          • Gość: leonia Re: Te testy sa banalne !!! IP: *.bazapartner.pl 29.08.05, 20:16
            w nawiazaniu do twojego postu: krotka i swieza historia: mam kolege, ukonczone
            dwa fakultety, oba trudne kierunki politechniczne, marzyl o pracy w policji,
            zdal testy, przeszedl sprawnosciowke, zaliczyl lekarzy, wiedzial o niskiej
            pensji, ale przeszedl nad tym do porzadku dziennego... i okazalo sie, ze w
            policji jakos zabraklo dla niego miejsca... no coz, co mozna o tym sadzic?
            Policja nie chce wyksztalconych, inteligentnych i sprawnych osob...
            • dawid_madian Re: Te testy sa banalne !!! 29.08.05, 20:30
              Tekst o „zaliczeniu lekarzy” jest naprawdę boski. Sorki, że się czepiam ;-)
      • Gość: gościówa Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: 193.110.99.* 29.08.05, 11:21
        Jesteście beznadziejni! Mam wrażenie, że wszystko co potraficie (Wy
        forumowicze) to czepiać się wszystkiego i wszystkich). Ja proponuję policji
        zaprosić chętnych na "dni otwarte" naprzykład do Legionowa, albo do Piaseczna i
        przećwiczyć to towarzystwo!!!!!!!!!! Tak fizycznie jak i ich wiedzę w głowie!!!
        Miałam możliwość widzieć dotychczasowe testy, które musiał zdać karzdy
        policjant po 3 miesięcznym kursie!!!! Wielkie dzięki! A co do policji wogóle to
        należy się cieszyć że są jeszcze ludzie, który wbrew wszystkiemu i opinii o
        policjantach chcą tam pracować! Chwała im za to! I życzę tym młodym żeby ktoś
        ich kiedyś docenił!!! Matołki-forumowicze! - weźcie się do roboty -
        jakiejkolwiek i przestańcie pluć na innych!
        • Gość: put92 Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: 195.6.228.* 29.08.05, 11:33
          "KAZDY" - ty matolku forumowiczu!
        • Gość: antylewak Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:54
          Gość portalu: gościówa napisał(a):
          > Miałam możliwość widzieć dotychczasowe testy, które musiał zdać karzdy
          > policjant po 3 miesięcznym kursie!!!! Wielkie dzięki!

Nie ma co się dziwić, że milicyjne dzieci mogą mieć kłopoty...
        • Gość: widz Re: gosciowa IP: 212.160.93.* 29.08.05, 12:33
          Ty tez moglabys sie wziac do roboty- proponuje zaczac od slownika ortograficznego, dodatkowo masz od razu test na spostrzegawczosc do zrobienia- znajdz swoje bledy w tekscie......
          co to testow to mnooooostwo ludzi odpadalo na psychologu wiec wszystko przed nimi....
        • Gość: GruchaW-wa Central A to'ś się popisała! Jeśli jesteś policjantką, to. IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.05, 16:54
          ja jestem przerażony!!! Dotąd tylko mi się wydawało, że do policji przyjmowano
          wyłącznie tłuków, ale po tej opinii gotów jestem pomyśleć, że to wszystko
          prawda. Ja skończyłem tylko podstawówkę i na chleb zarabiam zbieraniem butelek,
          ale tak niechlujnie nigdy bym nie napisał. Zwłaszcza w obronie mojej grupy
          zawodowej.

Nie pozdrawiam! ...darmozjady tępe, niedouczone przepędzają człowieka z dworców
          jak psa z kulawą nogą, a sami zdania sklecić nie potrafią.
          Sto razy, na różnych komisariatach proponowałem "spisującym mnie", że im sam te
          zeznania spiszę bo im się czaszki dymiły z wysiłku. :)
        • lewymajowy Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test 30.08.05, 04:05
          jezeli kolezanka ma problemy z polszczyzna to i testy budza trwoge;>
        • xplict Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test 01.09.05, 09:24
          Twoj jedyny argument w tej dyskusji to okreslenie pozostalych uczestnikow tej
          dyskusji mianem "matolkow"... Mooooojjjj boszszszsz... coz za elokwencja.
          Doprawdy - wiele wnioslas do tej rozmowy (wierze, ze "kaRZdy to literowka...
          chce wierzyc...)

Pozdrawiam,
          matołek... BA MATOŁ.
      • Gość: Pikuś Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:29
        Bo to zupełne nieporozumienie. Należy im robić testy sprawnościowe, bo to jest
        istotne w ich pracy. Testy z wiedzy ogólnej można zrobić po testach
        sprawnościowych. Kto źle wypadnie temu do pomocy dać psa, we dwóch sobie poradzą.
      • Gość: obywatel Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:55
        Bardzo dobry pomysł z testami. Policja zmienia się na lepsze. Pracuje w niej
        wielu mądrych ludzi. Policjanci powinni być nie tylko sprawni fizycznie - to
        też można wyćwiczyć; powinni być sprawni intelektualnie i rozumieć świat i
        procesy społeczne. Praca w Policji wymaga poczucia misji, uczciwości i
        odpowiedzialności. Nie można być bezideowym policjantem. To nie tylko zawód ale
        i powołanie. To pewnie zweryfikować najtrudniej. Gratulacje dla Policji.
      • koczisss Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test 29.08.05, 12:30
        Myślę, że mądrzy inaczej:)))
      • Gość: Ania Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:46
        Byłam z koleżanką, która składała dokumenty rekrutacyjne na policję, było to w
        Olsztynie. Nie dość że musiałam tam z nią iść bo oczywiście sama nie trafiłaby,
        to jeszcze sie bała. A wiedzy o świecie to ma tyle ile serio przedszkolak z
        pierwszej grupy.
        Ale trzeba też dodać, że jej wujek pracuje w policji i na pewno się dostanie.
        Tragedia.
        • Gość: Polucjant! Zatem wilczą przysługę zrobiłaś jej, sobie i nam! IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.05, 17:11
          Następnym razem się zastanów co robisz!!!
          • Gość: gosc Inteligencja policji.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:06
            glina ktory przyjechal na wlamanie do moich sasiadow powiedzial ojcu czy nie moznaby pozyczyc pana psa do tropienia. czy by nie poszedl za tropem !!???
            kiedy to uslyszalem z kolezanka to malo nie wywalilismy sie na ulicy ze smiechu.
            drugim razem przez ognornacje takiego funkcjonariusza wiejskiego sprawa kradziezy ewidentna zostala umorzona mimo ze sie przyznal sprawaca hahaha .
            raz w gazecie byl wywiad z ludzmi ktorzy skladaja papiery do policji. ich motywacje : szybkie samochody, wladza, zatrzymywanie ludzi w drogowce..itd itd. bylem w szoku ze ci ludzie moga naprawde zostac policjantami.
            no ale coz. jak juz pisalem wczesniej. skoro ktos sobie nie radzi z takim testem jak ten to trudno wymagac wielkiej lotnosci umyslowej od niego.
            • Gość: matchanka Re: Inteligencja policji.. IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 30.08.05, 09:24
              najlepsi sa starzy policjanci (b. milicjanci) w pionach kryminalnych. maja niezly warsztat i glowy na karku. a drogowka zarowno mloda jak stara, to po prostu porazka.
      • Gość: el_bigos teraz dopiero widać kogo przyjowano wcześniej IP: *.katowice.pik-net.pl 29.08.05, 13:27
        a swoją drogą nie rozumiem dlaczego w Strazy Granicznej od dawno byl wariograf
        jako element kwalifikacyjny a w policji dopiero od teraz
      • arahat1 bo sluchaja spiewu naszej gwiazdy: patrz zalacznik 29.08.05, 16:51
        unicity.pl/szydell/Mandaryna.mp3
        • Gość: Melonman Co chcesz. Ładna piosenka to jest! IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.05, 16:57
          :)
      • agtom11 Re: Kandydaci na policjantów -czysta wiocha. 29.08.05, 17:06
        Marne efekty w zdawalności kandydatów na policjantów to efekt polskiej
        rzeczywistości która była i aktualnie jest.
        zawsze w przeszłości do policji zgłaszał się tylko mało rozgarnięty syn
        ciemnego chłopa.Dobrze jak umiał jako tako czytać o pisaniu nie wspominając.
        • Gość: chlop Re: Kandydaci na policjantów -czysta wiocha. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 11:37
          Od ciebie tez nie bije inteligencja po tych wypowiedziach
      • Gość: redi Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:21
        Niech ci policjanci co juz pracują tez przejdą takie testy.A w tedy pewnie by
        się okazało że 80% procent ich musiało by odejść.A nie,szukają sposobów żeby
        całe swoje rodziny poutykać w policji,bo o co tu innego może chodzić.Policjant
        dzisiaj to dobra fucha,15 latek i emeryturka.
        • Gość: gość 3 Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.toya.net.pl 31.08.05, 20:32
          zgłoś się do górnictwa, tam nie robią testów, praca lekka i emeryturka wcześnie
          i dużo.
      • Gość: kryska Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:55
        niestety ale wielu policjantów nie grzeszy inteligenc a co najgorsze dobrymi
        manierami i znajomością przepisów związanych z zawodem jaki wykonują...byŁam
        tego świadkiem parę dni temu kiedy to polcjant zachowaŁ się bardzo grubiańsko,
        a informacje, które przekazaŁ byŁy nieprawdziwe, pozatym zŁamaŁ przepisy
        prosząc kierowce o wejście do "suki", czego obecnie się już nie
        praktykuje...doŁączając do tego wszytkiego to że potraktowaŁ nas jak
        przestępców...żenujące
      • Gość: Janas PRZYPOMIJ SOBIE PODSTAWOWKE. KTO ZOSTAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 18:23
        prawnikiem, lekarzem, nauczycielem a kto murarzem, policjantem. I wszystko
        jasne! /z pelnym szacunkiem dla wszystkich wymienionych tu profesji!!/
        • Gość: adek Policjantami - najgorsze pierdoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:40
          j.w.
      • biber Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test 29.08.05, 18:28
        Czy ktoś ma dostęp do tych testów kwalifikacyjnych? Ciekawym, jakie to pytania (zadania) spowodowały taki "pomór"?
        • Gość: mee... NO CWANIACZKI ...probka testu ...-))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.08.05, 20:35
          ...testy na policjanta-niektore pytania;

...do czego sluzy palka;
          ( a-do kontroli tlumu, b-do palowania, c- do obrony )
          ...pedzacy radiowoz na sygale oznacza;
          ( a-zostales wezwany przez centrale, b-jedziesz z kolega na akcje, b-jedziesz
          po kawe)
          ...spotykasz pijanego na ulicy ;
          ( a- prosisz o dowod osobisty, b- pytasz o imie i nazwisko, b-zawozisz
          pijanego do izby wytrzezwien )
          ...okradziono obywatel na ulicy wzywa pomocy;
          ( a- zucasz sie za zlodziejem w poscig, b- spisujesz raport , c-wzywasz pomoc
          przez radio )

• mac.card Re: NO CWANIACZKI ...probka testu ...-))) 29.08.05, 20:52
            No cwaniaczku!

Jaja sobie robić można, ale test był z wiedzy o Polsce i świecie, a nie z
            wiedzy pseudopolicyjnej.

Większość mądrali na forum nie czuje żartu i będą próbowali odpowiadać na Twoje
            pytania.
            • Gość: mee... Re: NO CWANIACZKI ...probka testu ...-))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.08.05, 21:03
              ...to kogo chcecie do tej policji przyjmowac...profesorow...taki narmalny
              chlopak z prowincji mysli ...umie przywalic...szybko biegam...z dowodu zawsze
              jakos przepisze...a tu o stolice brazylii pytali...i w ktorym roku wanda
              postawila sie niemcowi...

• mac.card Re: NO CWANIACZKI ...probka testu ...-))) 29.08.05, 21:39
                Stolica Brazylii to na pewno Chełmek! Albo Radoskór. ;-)
          • Gość: zgaduję... Re: NO CWANIACZKI ...probka testu ...-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:55
            może to żarty ale test po krótkim zastanowieniu nie jest chyba trudny...
            1c
            2(tu może być trudniej): a
            3a (zakaz picia w miejscu publicznym)
            • Gość: mee... Re: NO CWANIACZKI ...probka testu ...-))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.08.05, 22:01
              Gość portalu: zgaduję... napisał(a):

> może to żarty ale test po krótkim zastanowieniu nie jest chyba trudny...
              > 1c
              > 2(tu może być trudniej): a
              > 3a (zakaz picia w miejscu publicznym)

...zastanow sie jeszcze i odpowiedz na wszystkie pytania...a mee zaraz wroci
      • neoblaster [...] 29.08.05, 19:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wicurpix Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test 29.08.05, 19:31
        Pytania testowe rzeczywiście bardzo wymagające.
      • Gość: m... ILU POLICJANTOW POTRZEBA DO WKRECENIA ZAROWKI... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.08.05, 20:13
        ...podobno dwoch...czym rozni sie policjant od policyjnego psa...tym ,ze psy
        tak nie oblewaja testow...
      • Gość: X-T-C Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.05, 20:19
        Czy ktoś mógłby wrzucić jakis przykład takich pytań testowych? Wystarczy jedno
        albo dwa. Odpowiedzi w takim teście są na zasadzie wyboru ,,a'' , ,,b''
        czy ,,c'', czy może trzeba odpowiedz napisac wlasnymi slowami??
        • Gość: byly komisarz Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.cable.mindspring.com 29.08.05, 20:51
          Policjanci to debile do kwadratu , jedz do orzysza woj . wraminsko mazurskie
          i zobacz tam komendanta , widac sile nie skazonej inteligencji, to jeszcze nic
          kaz mu napisac dwa zdania tez nic problem powstanie gdy bedzie musial to
          przeczytac ten debil nie czyta tego co sam napisal nie potrafi , smieszne co i
          taki kretyn jest komendantem w orzyszu a w elku nastepne matoly byle komunisty
          i esbeki zstepca to byly esbek , ktory kiedys inwgilowal ksiezy i wszystkich
          normalnych ludzi wsadzal do pierdla .To jest wsza policji tz nazwa sie zmienila
          a byli milicjanci rzadza dalej i do tego debile ,jescze do nie dawna na
          dyzurce w elku siedzalo trzech bylych milicjantow kazdy z podstawowka w reku ,
          o sprawnosci zpomnijcie wogole chyba ze mowicie o umyslowej ,ktrora rowna sie
          debil.Pozdrawiam wszystkich nieukow i debili typu byli milicjanci.
      • Gość: miś Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 29.08.05, 20:45
        testy były beznadziejne, przynajmniej w legionowie w dniu wczorajszym, jestem
        pewny że oblał by go każdy z komendantów
      • spulka Ja też propnuję 29.08.05, 20:49
        > A teraz proponuje zrobic te same testy tym , ktorzy juz pracuja w
        > policji:)Mogloby sie okazac, ze porzadku pilnuja "zwykli, bardzo przecietni
        > "obywatele.

A ja proponuję zrobić ponowny egzamin wszystkim kierowcom, bo mogłoby się
        okazać, że wielu z nich nie powinno mieć prawa jazdy.
      • Gość: Bolek Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.sympatico.ca 29.08.05, 20:57
        po dokladnym przetestowaniu papierow powyzszych kandydatow-komisja
        zaakceptowala,tylko tych po znajomosci
        • Gość: bobo30 Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:28
          nie zapomne jak brat opowiadal o kuzynce przewodniczancego Zwianzkow Zaw.
          Policji w pewnym miescie w Wielkopolsce;dostala sie do policji przy wzroscie
          154cm miala pseudo Pikaczu.Bojcie sie lobuzy i zlodzieje ze o politykach nie
          wspomne.
      • Gość: 44 Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test IP: *.devs.futuro.pl 29.08.05, 21:02
        Czy kandydaci na policjantów to ludzie 'z ulicy', czy też po szkołach policyjnych ?
        • vegas5 i o to chodzi beda miejsca dla znajomych i rodziny 29.08.05, 21:25
          krolika
          • Gość: Optimi Re: i o to chodzi beda miejsca dla znajomych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:59
            Test to jest, tylko test. W żadnej normalnej firmie nie posiłkują się taką
            formą rekrutacji.
            Najważniejsza powinna być rozmowa kwalifikacyjna!!!
            A test sprawnościowy to już zupełna porażka. NORMY WYŚRUBOWANE BARDZIEJ NIŻ NA
            AWF-ie!!! Niech mi ktoś wytłumaczy, jeśli ktoś ma wybitne predyspozycje
            detektywistyczne, to nie przyjmą go i tak do roboty, bo będzie miał za słaby
            czas na 1000 metrów!?!
            Gdzie tu sens i gdzie logika?
            • mac.card Re: i o to chodzi beda miejsca dla znajomych 30.08.05, 17:07
              A jak się bada predyspozycje detektywistyczne?

Na podstawie deklaracji?
      • anni8 Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test 29.08.05, 21:28
        moim zdaniem , albo testy sa zle ulozone albo za latwe. a to dlatego, ze jest
        tylu policjantow-palantow. policja kojazy sie z "pobiciem", "skopaniem", obiciu
        mordy, itd. ,a to powinno dac do myslenia...policjanci powinni byc inteligetni,
        zrownowazeni, po czesi nawet psychologami, a niestety tylko bardzo maly procet
        taki zeczywiscie jest. z caly szacunkiem dla powyzej wymienionych: policja
        (wiekszosc) to cholota, chamy, polinteligenci, i eks-BLOKERSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • mac.card Re: Kandydaci na policjantów masowo oblewają test 29.08.05, 21:42
          anni8 napisała:

> moim zdaniem , albo testy sa zle ulozone albo za latwe. a to dlatego, ze jest
          > tylu policjantow-palantow. policja kojazy sie z "pobiciem", "skopaniem",
          obiciu
          >
          > mordy, itd. ,a to powinno dac do myslenia...policjanci powinni byc
          inteligetni,
          >
          > zrownowazeni, po czesi nawet psychologami, a niestety tylko bardzo maly
          procet
          > taki zeczywiscie jest. z caly szacunkiem dla powyzej wymienionych: policja
          > (wiekszosc) to cholota, chamy, polinteligenci, i eks-
          BLOKERSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >

To zupełnie jak większość użytkowników Internetu. Z tą róznicą, że są to
          aktualni blokersi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka