Gość: Lukaszeq Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 217.98.101.* 10.09.05, 15:16 Mnie by nie przyjęli, a pomyśleć że myślałem o mundurze... No cóż... Trudno ;) Z tym szpitalem mnie ścięło bo logik ze mnie marny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoMan Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:28 Od razu ide na generała policji w POLSCE :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plusz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:56 Na pewno bym się nadał . Tylko przepisy zdrowotne są nieżyciowe. Czas chyba je zmienić. Bo jeżeli takie będę to współczuje wszystkim chętnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 10:17 uff, przyjęliby mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
missfitness KTO MA EGAZMIN W PILE 18.09.05 ??? 12.09.05, 11:34 I jeszcze jedna sprawa,wszyscy rozwodza sie nad pytaniami które sa juz powszechnie znane,ale pewnie juz sie nie powtórzą. Moze słyszeliscie o innych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: KTO MA EGAZMIN W PILE 18.09.05 ??? IP: *.los.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:43 Hej, też składałaś papiery? Z tego co piszesz rozumiem, ze masz już wyznaczony termin egzaminów. To ciekawe, bo ja jeszcze nie. Dopiero jade 22 wrz. na rozmowę wstępną, czy ty juz jesteś po tej rozmowie? A skąd jesteś, jeśli można zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
missfitness Re: KTO MA EGAZMIN W PILE 18.09.05 ??? 12.09.05, 15:49 Owszem,mam egzaminy w niedziele.Ale papiery składałam na poczatku sierpnia... Co do rozmowy ,o której wspominałas,bedzie to spotkanie w grupie majace na celu zapoznanie jej z postepowaniem rekrutacyjnym...przynajmniej tak było u mnie... Jestem z Trójmiasta, a Ty Ewa , skad:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.c.wavenet.pl 12.09.05, 13:24 jestem lepsza od Zawady ale jeszcze nie dorównuję BOREWICZOWI :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:24 Ludzie ten test to pikuś w cigau 20 min nawte nie całe rozwiazałem go na 65% wiec bym przeszedł he he nie trzeba byc bystrym zeby to rozwiazac wystarczy inetersowac sie zyciem codziennym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBO_COP Kto ma egzamin 18 września w Słupsku 8:00? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:37 Jeśli ktoś ma egzamin 18 września w Słupsku na 8 rano to możemy sie dogadać i jechać samochodem, będzie taniej i szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBO_COP Czy ktoś ma dostęp do innych testów oprócz tego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBO_COP Jadę ze Szczecina do Słupska 18.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:50 Może też ktoś jedzie to będzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policja testy szczytno IP: *.chello.pl 12.09.05, 19:21 powiem jedno ta cala rekrutacja to jedna wielka lipa. nic sie nie zmienilo. jak biora w lape za zalatwienie etatu w policji tak nadal to robia. bylem w szczytnie w te sobote na takich testach i na 500 osob z wiedzy ogolnej przeszlo ok 50. a na sprawnosciowych odpadlo pozniej 70%. Odpowiedz Link Zgłoś
missfitness Re: testy szczytno 13.09.05, 00:03 A jesli mozna ,jakie były ptania?pamietasz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: testy szczytno IP: *.chello.pl 13.09.05, 17:30 nawet nie masz po co jechac. jak juz pisalem strata czasu i pieniedzy. poprostu jeden wielki przekret jak wszystko co nas otacza w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: testy szczytno IP: *.los.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:46 Hej. Ja jestem z Torunia. Czy mogłabym cię prosić o nr gg,bo chciałabym być z tobą w kontakcie. Ja mam egzaminy dużo później niz ty, bo składałam papiery pod koniec sierpnia. Tak samo jak ty jestem ciekawa pytań z testów dlatego zależałoby mi na utrzymaniu znajomości z kimś ko już będzie po wszystkim przede mną. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
just28 Re: testy szczytno 19.09.05, 23:17 czy testy z wiedzy byly podobne jak te z internetu? mozesz podac jakies przyklady? jakie pamietasz. bylabym bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:54 no no no...nie było najgorzej, ale pewne pytania sa beznadziejnie głupie...pozdro 600 Pani Komisarz E. :) Ps. wiedza ok. sprawność tez mam dobrą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta 14.09.05, 11:22 Tylko 90% (błędy w 7, 23, 25, 28 - choć ośmieliłbym się nie zgodzić z 28). Dwa fakultety SGH i taka klapa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigre Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.stacje.agora.pl 24.07.08, 13:34 Faktycznie, odpowiedź na pytanie 28 jest bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsq A ja dwa na UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:55 i tez 90% :P Trzebqa było mniej pic na studiach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulka Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 18:25 ja również mam wątpliwości co do 28. A: 40 do 80 B: 4 do 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKI Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:41 JA MAM EGZAMIN 18.09.05 w LEGIONOWIE łapie sie ktos tego dnia nie wiecie jak tam idzie kandydatom ktorzy złozyli papiery w Radomiu????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.netsol.dom / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:58 ja sie łapie wiec jutro pewnie bedziemy razem sie pocic ;) szanse mam nikłe jezeli chodzi o ten test sprawnosci fizycznej ale jak zobaczyłem pare miśków co tez beda go przechodzic to pomyslałem czemu nie próbowac, dla jasnosci sam tez jestem misiek ;). Lepiej spróbowac niz zalowac ze sie nie spróbowało ;) Pozdrawiam wszystkich co jutro maja termin w Legionowie. Na pewno wszystkich nas przyjma do Policji :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re:dlaczego nie przyjmuja do pracy informatykow ? 14.09.05, 17:31 coraz wiecej jest przestepstw zwiazanych z kraadzieza komorek kto nimi handluje ? i zarabia ? coraz wiecej jest kradziezy aparatow cyfrowych itp ? kto na tym zarabia w polsce ???????????????????????????? IP produktu gdzie jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
ceziu Re:dlaczego nie przyjmuja do pracy informatykow ? 14.09.05, 19:05 bo potrzebują chętnych do zwalczania stadionowych zadym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re:dlaczego nie przyjmuja do pracy informatykow ? IP: 80.51.233.* 14.09.05, 19:09 bo jako informatyków zatrudniają osoby z grupą inwalidzką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scalzarsi Bystra na 57% - między czarkiem a zawadą 14.09.05, 19:15 co stawia mnie w komfortowej sutuacji między Czarkiem a Zawadą. supper Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_86 Re: Bystra na 57% - między czarkiem a zawadą 15.05.09, 00:09 mało, bo pytania banalne ;)mi wyszło więcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 80.51.233.* 14.09.05, 19:35 75% gdziś pomiędzy Borewiczem a Zawadą. Tak a`propos pytania nr 1 zawsze myślałem że osoby pozbawione pełni praw publicznych (skazani za różne przestępsta) tych praw nie mają a tu się okazuje że się myliłem. oni także mają prawo do wolności (wszystkim ludziom bez wyjątku!). Ciekawe co nasi szanowni osadzeni na to?? Chyba że ze mną jest coś nie tak i nie rozumiem tego pytania? Co o tym myślicie?! Odpowiedz Link Zgłoś
missfitness TEST SPRAWNOSCIOWY!!!TECHNIKA CWICZEN!!! 15.09.05, 14:20 Nie umiem odpalic filmiku z technika poprawna wykonywania cwiczen,powiedzcie mi jak to wyglada z płotkami,nalezy przeskoczyc je obunóz czy mozna inaczej?A w przewrotach szczególnie w tył czy mozna podeprzec sie na kolanie?Bo babeczka na tym filmiku tak robiła...pomijam juz kwestie,ze kiedy przeskakiwała przez skrzynie praktycznie omijała je bokiem...zeby w realu nie stwierdzili ze to nie jest prawidłowe...bede wdzieczna za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: TEST SPRAWNOSCIOWY!!!TECHNIKA CWICZEN!!! IP: *.los.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:31 Nie wiem czy czytałaś moją prośbę, którą wyraziłam we wcześniejszym twoim pytaniu. chodzi mi o twój nr gg, jeśli mogłabyś mi go podać byłabym ci bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
missfitness Re: TEST SPRAWNOSCIOWY!!!TECHNIKA CWICZEN!!! 15.09.05, 17:19 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Nie wiem czy czytałaś moją prośbę, którą wyraziłam we wcześniejszym twoim > pytaniu. chodzi mi o twój nr gg, jeśli mogłabyś mi go podać byłabym ci bardzo > wdzięczna. ok:) 4500863 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pebe Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:12 proponuje zeby ten test dac do rozwiazania juz pracujacym policjantom. na bank wszyscy wiedza kto byl tworca kosciola anglikanskiego itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anite1 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:09 To nie bystrość jest problemem. A właściwie uważacie, że tylko ok. 20% ludzi, którzy zdali ten test może nie mieć zastrzeżeń do swojej inteligencji? Inaczej się mówi jak się ściąga oblatany test z Internetu a inaczej jest w praktyce - gdy występują pytania i o Kaszmir i o Kołłątaja, o "Nad Niemnem" itp. Okazało się, że oni nie szukają specjalistów i ludzi wykwalifikowanych (jak było w ogłoszeniu: socjologów, ekonomistów, prawników) tylko ludzi świezo po liceum ze zbędną wiedzą - za to o wszystkiom... Druga sprawa to test sprawnościowy - gdzie odrzucają za wszystko, zgięte kolano, kąt prosty dotknięcie słupka itp. Niech sobie robią taki egzamin - i co im to dało...? Teraz zostanie im robienie drugiej rekrutacji (bo za mało ludzi zdało) i słabsi ludzie - bo Ci, którym najbardziej zależało próbowali wcześniej i są teraz uziemieni na rok, wobec czego zostali im kandydaci kolejnych sortów (przepraszam za wyrażenie). Owszem, poziom niektórych nie był rewelacyjny ale to nie powód żeby nazywać 30 tysięcy ludzi startujących w całym kraju w rekrutacji NIEDOUCZONYMI SŁABEUSZAMI (patrz Rzeczpospolita)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada20 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 80.50.249.* 15.09.05, 16:19 test który przed chwilą robiłam nie byl kosmicznie trudny a mój winki to 36\40 nie jest zle.egzaminy mam w sobote w pile i boje sie jak cholera.trzymajcie za mnie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
missfitness Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta 15.09.05, 17:26 Hej!Bede trzymac kciuki:)obiecuje!Ja jade do Piły w niedziele...gdybys zapamietała jakiespytania,ogólne wrazenia byłabym wdzieczna... Czy podałabys mi swoje gg??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada20 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 80.50.249.* 15.09.05, 16:19 test który przed chwilą robiłam nie byl kosmicznie trudny a mój winki to 36\40 nie jest zle.egzaminy mam w sobote w pile i boje sie jak cholera.trzymajcie za mnie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:53 Ciekawy i potrzeby test .. niektore pytania oderwane od życia (UE) 5 nie wiedziałem, w tym 1 pomyłka .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:09 Witam wszytskich, chciałam poinformować tych, którzy zamierzają ubiegać się o pracę w Policji,że nawet po zdaniu wszystkich etapów rektrutacji możecie nie zostać przyjęci do Służy w Policji. Policja to jedna wielka rodzina i panują tam układy. Komendant może z kandydata zrezygnować, nie podawając nawet przyczyny na dowolnym etapie rekrutacji. Więc jesli ktoś z Was przechodzi teraz kolejne etapy postępowania kwalifikacyjnego, nie cieszcie się, ze Was przyjmą, bo pewnie tak nie będzie. Ja przeszłam wszytskie etapy rekturacji do Policji, i z nieznanych mi powodów odrzucono moja kandydature, nie informując mnie nawet o tym listownie.Zanim więc zdecydujecie sie walczyć o przyjjęcie do Służby w Policji radze się głęboko zastanowic czy warto poświecić swój czas i wysiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Sajewicz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.lublin.mm.pl 19.09.05, 18:49 bierne prawo wyborcze uzyskuje osoba która ukończyła 18 lat, nie 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIETEK Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 62.29.136.* 20.09.05, 15:47 CHCIAŁEM BYĆ POLICJANTEM ALE ZOSTAŁEM CEZARYM Z 13GO POSTERUNKU Odpowiedz Link Zgłoś