Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta?

• Gość: Lukaszeq Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 217.98.101.* 10.09.05, 15:16
        Mnie by nie przyjęli, a pomyśleć że myślałem o mundurze... No cóż... Trudno ;) Z
        tym szpitalem mnie ścięło bo logik ze mnie marny ;)
      • Gość: RoMan Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:28
        Od razu ide na generała policji w POLSCE :))))))))))))))))))))
      • Gość: Plusz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:56
        Na pewno bym się nadał . Tylko przepisy zdrowotne są nieżyciowe. Czas chyba je
        zmienić. Bo jeżeli takie będę to współczuje wszystkim chętnym.
      • Gość: Basia Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 10:17
        uff, przyjęliby mnie :)
      • missfitness KTO MA EGAZMIN W PILE 18.09.05 ??? 12.09.05, 11:34
        I jeszcze jedna sprawa,wszyscy rozwodza sie nad pytaniami które sa juz
        powszechnie znane,ale pewnie juz sie nie powtórzą.
        Moze słyszeliscie o innych???
        • Gość: Ewa Re: KTO MA EGAZMIN W PILE 18.09.05 ??? IP: *.los.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:43
          Hej, też składałaś papiery? Z tego co piszesz rozumiem, ze masz już wyznaczony
          termin egzaminów. To ciekawe, bo ja jeszcze nie. Dopiero jade 22 wrz. na
          rozmowę wstępną, czy ty juz jesteś po tej rozmowie? A skąd jesteś, jeśli można
          zapytać.
          • missfitness Re: KTO MA EGAZMIN W PILE 18.09.05 ??? 12.09.05, 15:49
            Owszem,mam egzaminy w niedziele.Ale papiery składałam na poczatku sierpnia...
            Co do rozmowy ,o której wspominałas,bedzie to spotkanie w grupie majace na celu
            zapoznanie jej z postepowaniem rekrutacyjnym...przynajmniej tak było u mnie...
            Jestem z Trójmiasta, a Ty Ewa , skad:)?
      • Gość: kama Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.c.wavenet.pl 12.09.05, 13:24
        jestem lepsza od Zawady ale jeszcze nie dorównuję BOREWICZOWI :((
      • Gość: daniel Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:24
        Ludzie ten test to pikuś w cigau 20 min nawte nie całe rozwiazałem go na 65%
        wiec bym przeszedł he he nie trzeba byc bystrym zeby to rozwiazac wystarczy
        inetersowac sie zyciem codziennym
      • Gość: ROBO_COP Kto ma egzamin 18 września w Słupsku 8:00? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:37
        Jeśli ktoś ma egzamin 18 września w Słupsku na 8 rano to możemy sie dogadać i
        jechać samochodem, będzie taniej i szybciej.
      • Gość: ROBO_COP Czy ktoś ma dostęp do innych testów oprócz tego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:42
      • Gość: ROBO_COP Jadę ze Szczecina do Słupska 18.09 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:50
        Może też ktoś jedzie to będzie taniej
      • Gość: policja testy szczytno IP: *.chello.pl 12.09.05, 19:21
        powiem jedno ta cala rekrutacja to jedna wielka lipa. nic sie nie zmienilo. jak
        biora w lape za zalatwienie etatu w policji tak nadal to robia. bylem w
        szczytnie w te sobote na takich testach i na 500 osob z wiedzy ogolnej przeszlo
        ok 50. a na sprawnosciowych odpadlo pozniej 70%.
        • missfitness Re: testy szczytno 13.09.05, 00:03
          A jesli mozna ,jakie były ptania?pamietasz cos?

• Gość: test Re: testy szczytno IP: *.chello.pl 13.09.05, 17:30
            nawet nie masz po co jechac. jak juz pisalem strata czasu i pieniedzy. poprostu
            jeden wielki przekret jak wszystko co nas otacza w tym kraju.
          • Gość: ewa Re: testy szczytno IP: *.los.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:46
            Hej. Ja jestem z Torunia. Czy mogłabym cię prosić o nr gg,bo chciałabym być z
            tobą w kontakcie. Ja mam egzaminy dużo później niz ty, bo składałam papiery pod
            koniec sierpnia. Tak samo jak ty jestem ciekawa pytań z testów dlatego
            zależałoby mi na utrzymaniu znajomości z kimś ko już będzie po wszystkim przede
            mną. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia!!!
        • just28 Re: testy szczytno 19.09.05, 23:17
          czy testy z wiedzy byly podobne jak te z internetu?
          mozesz podac jakies przyklady? jakie pamietasz. bylabym bardzo wdzieczna
      • Gość: ewelina Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:54
        no no no...nie było najgorzej, ale pewne pytania sa beznadziejnie
        głupie...pozdro 600 Pani Komisarz E. :) Ps. wiedza ok. sprawność tez mam
        dobrą ;)
      • wichura Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta 14.09.05, 11:22
        Tylko 90% (błędy w 7, 23, 25, 28 - choć ośmieliłbym się nie zgodzić z 28). Dwa
        fakultety SGH i taka klapa...
        • Gość: tigre Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.stacje.agora.pl 24.07.08, 13:34
          Faktycznie, odpowiedź na pytanie 28 jest bez sensu...
        • Gość: dsq A ja dwa na UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:55
          i tez 90% :P Trzebqa było mniej pic na studiach :P
        • Gość: czarnulka Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 18:25
          ja również mam wątpliwości co do 28. A: 40 do 80 B: 4 do 8
      • Gość: POKI Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:41
        JA MAM EGZAMIN 18.09.05 w LEGIONOWIE łapie sie ktos tego dnia nie wiecie jak
        tam idzie kandydatom ktorzy złozyli papiery w Radomiu?????????
        • Gość: R. Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.netsol.dom / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:58
          ja sie łapie wiec jutro pewnie bedziemy razem sie pocic ;) szanse mam nikłe
          jezeli chodzi o ten test sprawnosci fizycznej ale jak zobaczyłem pare miśków co
          tez beda go przechodzic to pomyslałem czemu nie próbowac, dla jasnosci sam tez
          jestem misiek ;). Lepiej spróbowac niz zalowac ze sie nie spróbowało ;)
          Pozdrawiam wszystkich co jutro maja termin w Legionowie. Na pewno wszystkich nas
          przyjma do Policji :)
      • elfz Re:dlaczego nie przyjmuja do pracy informatykow ? 14.09.05, 17:31
        coraz wiecej jest przestepstw zwiazanych z kraadzieza komorek kto nimi
        handluje ? i zarabia ? coraz wiecej jest kradziezy aparatow cyfrowych itp ? kto
        na tym zarabia w polsce ???????????????????????????? IP produktu gdzie jest ?
        • ceziu Re:dlaczego nie przyjmuja do pracy informatykow ? 14.09.05, 19:05
          bo potrzebują chętnych do zwalczania stadionowych zadym
          • Gość: guru Re:dlaczego nie przyjmuja do pracy informatykow ? IP: 80.51.233.* 14.09.05, 19:09
            bo jako informatyków zatrudniają osoby z grupą inwalidzką!!!
      • scalzarsi Bystra na 57% - między czarkiem a zawadą 14.09.05, 19:15
        co stawia mnie w komfortowej sutuacji między Czarkiem a Zawadą. supper
        • mrufka_86 Re: Bystra na 57% - między czarkiem a zawadą 15.05.09, 00:09
          mało, bo pytania banalne ;)mi wyszło więcej :D
      • Gość: 007 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 80.51.233.* 14.09.05, 19:35
        75% gdziś pomiędzy Borewiczem a Zawadą. Tak a`propos pytania nr 1 zawsze
        myślałem że osoby pozbawione pełni praw publicznych (skazani za różne
        przestępsta) tych praw nie mają a tu się okazuje że się myliłem. oni także mają
        prawo do wolności (wszystkim ludziom bez wyjątku!). Ciekawe co nasi szanowni
        osadzeni na to?? Chyba że ze mną jest coś nie tak i nie rozumiem tego pytania?
        Co o tym myślicie?!
      • missfitness TEST SPRAWNOSCIOWY!!!TECHNIKA CWICZEN!!! 15.09.05, 14:20
        Nie umiem odpalic filmiku z technika poprawna wykonywania cwiczen,powiedzcie mi
        jak to wyglada z płotkami,nalezy przeskoczyc je obunóz czy mozna inaczej?A w
        przewrotach szczególnie w tył czy mozna podeprzec sie na kolanie?Bo babeczka na
        tym filmiku tak robiła...pomijam juz kwestie,ze kiedy przeskakiwała przez
        skrzynie praktycznie omijała je bokiem...zeby w realu nie stwierdzili ze to nie
        jest prawidłowe...bede wdzieczna za odpowiedz!
        • Gość: Ewa Re: TEST SPRAWNOSCIOWY!!!TECHNIKA CWICZEN!!! IP: *.los.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:31
          Nie wiem czy czytałaś moją prośbę, którą wyraziłam we wcześniejszym twoim
          pytaniu. chodzi mi o twój nr gg, jeśli mogłabyś mi go podać byłabym ci bardzo
          wdzięczna.
          • missfitness Re: TEST SPRAWNOSCIOWY!!!TECHNIKA CWICZEN!!! 15.09.05, 17:19
            Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Nie wiem czy czytałaś moją prośbę, którą wyraziłam we wcześniejszym twoim
            > pytaniu. chodzi mi o twój nr gg, jeśli mogłabyś mi go podać byłabym ci bardzo
            > wdzięczna.

ok:) 4500863
      • Gość: pebe Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:12
        proponuje zeby ten test dac do rozwiazania juz pracujacym policjantom. na bank
        wszyscy wiedza kto byl tworca kosciola anglikanskiego itp
        • Gość: anite1 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:09
          To nie bystrość jest problemem. A właściwie uważacie, że tylko ok. 20% ludzi,
          którzy zdali ten test może nie mieć zastrzeżeń do swojej inteligencji? Inaczej
          się mówi jak się ściąga oblatany test z Internetu a inaczej jest w praktyce -
          gdy występują pytania i o Kaszmir i o Kołłątaja, o "Nad Niemnem" itp. Okazało
          się, że oni nie szukają specjalistów i ludzi wykwalifikowanych (jak było w
          ogłoszeniu: socjologów, ekonomistów, prawników) tylko ludzi świezo po liceum ze
          zbędną wiedzą - za to o wszystkiom...
          Druga sprawa to test sprawnościowy - gdzie odrzucają za wszystko, zgięte
          kolano, kąt prosty dotknięcie słupka itp.
          Niech sobie robią taki egzamin - i co im to dało...? Teraz zostanie im robienie
          drugiej rekrutacji (bo za mało ludzi zdało) i słabsi ludzie - bo Ci, którym
          najbardziej zależało próbowali wcześniej i są teraz uziemieni na rok, wobec
          czego zostali im kandydaci kolejnych sortów (przepraszam za wyrażenie).
          Owszem, poziom niektórych nie był rewelacyjny ale to nie powód żeby nazywać 30
          tysięcy ludzi startujących w całym kraju w rekrutacji NIEDOUCZONYMI SŁABEUSZAMI
          (patrz Rzeczpospolita)!
      • Gość: mada20 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 80.50.249.* 15.09.05, 16:19
        test który przed chwilą robiłam nie byl kosmicznie trudny a mój winki to 36\40
        nie jest zle.egzaminy mam w sobote w pile i boje sie jak cholera.trzymajcie za
        mnie kciuki
        • missfitness Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta 15.09.05, 17:26
          Hej!Bede trzymac kciuki:)obiecuje!Ja jade do Piły w niedziele...gdybys
          zapamietała jakiespytania,ogólne wrazenia byłabym wdzieczna...
          Czy podałabys mi swoje gg???
      • Gość: mada20 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 80.50.249.* 15.09.05, 16:19
        test który przed chwilą robiłam nie byl kosmicznie trudny a mój winki to 36\40
        nie jest zle.egzaminy mam w sobote w pile i boje sie jak cholera.trzymajcie za
        mnie kciuki
      • Gość: sw Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:53
        Ciekawy i potrzeby test .. niektore pytania oderwane od życia (UE)
        5 nie wiedziałem, w tym 1 pomyłka ..
      • Gość: Katarzyna Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:09
        Witam wszytskich,
        chciałam poinformować tych, którzy zamierzają ubiegać się o pracę w Policji,że
        nawet po zdaniu wszystkich etapów rektrutacji możecie nie zostać przyjęci do
        Służy w Policji. Policja to jedna wielka rodzina i panują tam układy. Komendant
        może z kandydata zrezygnować, nie podawając nawet przyczyny na dowolnym etapie
        rekrutacji. Więc jesli ktoś z Was przechodzi teraz kolejne etapy postępowania
        kwalifikacyjnego, nie cieszcie się, ze Was przyjmą, bo pewnie tak nie będzie.
        Ja przeszłam wszytskie etapy rekturacji do Policji, i z nieznanych mi powodów
        odrzucono moja kandydature, nie informując mnie nawet o tym listownie.Zanim
        więc zdecydujecie sie walczyć o przyjjęcie do Służby w Policji radze się
        głęboko zastanowic czy warto poświecić swój czas i wysiłek.
      • Gość: A. Sajewicz Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.lublin.mm.pl 19.09.05, 18:49
        bierne prawo wyborcze uzyskuje osoba która ukończyła 18 lat, nie 21
      • Gość: MIETEK Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: 62.29.136.* 20.09.05, 15:47
        CHCIAŁEM BYĆ POLICJANTEM ALE ZOSTAŁEM CEZARYM Z 13GO POSTERUNKU
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka