Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zobacz jak zarabiam

14.09.05, 21:53
    Witaj

Skoro nie mogę sprzedać swojej muzyki w tym pieprzonym kraju postanowiłem ze
    on nie moze leżeć... Wejdź na niżej podany adres i czytając krok po kroku tę
    krótką notkę wykonuj zadane czynności aż uzyskasz kod dostępu. Po uzyskaniu
    go wyślij go na adres: gemic@interia.pl a odeślę ci info co zrobić żeby
    dostać nawet 1.5$ za kliknięcie jednej osoby.

Poprostu dostaniesz namiar pewny i w łatwy sposób storzysz sobie coś
    podobnego. Możliwości jest wiele jak zobaczyłem ze działa to juz na wiele
    sposobów to robie.

www.mtrack_24.go.pl - podane linki BLUE otwieraj w nowych oknach !

Pozdrawiam POLAK ktory nie lubi POLSKI (a moze raczej niektórych wstrętnych
    ludzi - tutaj jestem nikim a w Angli mi że senior zebym przyjeżdżał - ucze
    sie englisch i pakuje bety - hehe mam takich propozycji coraz wiecej...)

Marek
    Obserwuj wątek
      • Gość: facio Re: Zobacz jak zarabiam IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.09.05, 12:46
        Te pieniadze, ktore zarobisz wydalj na lepsza szkole English abys bykow w tym
        wyrazie nie robil.
        • Gość: Marek Re: Zobacz jak zarabiam IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 13:24
          Nie rozumiem w ktorym wyrazie? A pozatym nie chodze do szkoły tylko jestem
          samoukiem, pisząc maile i rozmawiając na czacie nauczyłem sie mało ale
          wystarczy mi obecnie zeby rozmawiać także jak coś piszesz - proszę powiedz
          gdzie jest błąd.

A pozatym na jakim kolwiek bym forum nie był to każdy mi docina to mnie zawsze
          zastanawia skąd sie to bierze - w Polsce jakby mogli to by na mnie nasr... a
          człowiek od wizualizacji 3d z Holandi dziekował mi za to ze dla niego pracuje -
          zabawne jaka przepaść nas dzieli... I będe tak pisał bo wiem ze to niektorych
          drażni, a niech drażni - od kąd mam neta i kontakt z ludźmi z rożnych krajów
          żyje mi sie łatwiej i bardziej optymistycznie. Zachęcam każdego - nie dajcie
          sie tu - hehe zadokowac !

Jak oglądam te przed wyborami szopki - to ciągle widze napis przed oczami -
          LEPSZY MARTWY NIŻ WYBRANY !

Pozdrawiam
          Marek

• lusia023 Re: Zobacz jak zarabiam 15.09.05, 14:21
        pewnie chodziło o to "Englisch" gdzie powinno być "English" ;-).nie bądźmy
        uszczypliwi :-)
      • losiu4 Re: Zobacz jak zarabiam 15.09.05, 15:00
        powodzenia w biznesie i życiu :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka