Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w TP sa

IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 13:35
    hej kto pracował w tpsie na infolini(ze słuchawkami). Jakie sa warunki, czy
    jest faktycznie tak beznadziejnie jak sie słyszy wkoło?Jak ktos cos wie
    piszcie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: r Re: praca w TP sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:48
        ja pracowałam,można się przyzwyczaic do tego szumu wokół
        • Gość: kostka Re: praca w TP sa IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 13:49
          ale ogólnie nie robia jakichs prtzekretowtypu zwolnienia po miesiacu czy cos w
          tym stylu? a ile mozna zarobic na miesiac?
      • Gość: w_podrozy Re: praca w TP sa IP: *.mos.gov.pl 30.09.05, 13:52
        Faktycznie jest tak beznadziejnie. Moja koleżanka tam pracowała. Szef kazał
        osobom z infolinii pracować po 12-14 godzin dziennie, mamiąc ich
        obietnicami, "że to tylko na początku". O ile dobrze pamiętam były też problemy
        z wypłatami.
        • Gość: r Re: praca w TP sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:12
          z niczym takim się nie spotkałam
          tp zatrudnia poprzez pośredników i owszem, uciążliwe jest wpisywanie się "na
          grafik" co miesiąc , ale nie byłam zmuszana do pracy po 14 godzin. Tp przelewa
          kase do posrednika i to posrednik wypłaca wynagrodzenie bezpośrednio każdemu
          pracownikowi.W umowie było powiedziane, że do 10-tego każdego miesiąca i tak
          było wypłacane.Nigdy z wypłatą nie miałam problemu (a pracowałam blisko rok)
          • Gość: kostka Re: praca w TP sa IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 16:30
            dzieki uspokoiłaś mnie, bo słyszałam juz takie historie na temat pracy w tpsie
            ze szok, ale okazuje sie ze ludzie bardzo duzo sobie zmyslają.a czemu były
            problemy z wpisem do grafiku. ja chodze na kurs trzy razy w tygodniu po 2
            godziny ale mnie zapewniono ze nie beadzie problemu?
            • Gość: 123456 rejestra Re: praca w TP sa IP: *.acn.waw.pl 30.09.05, 17:36
              Dla studentów praca ok.
              Siedzisz i robisz swoje, rozwoju szans żadnych, ale $$$ punktualnie. Pozdro
              • Gość: kostka Re: praca w TP sa IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 18:02
                zalezy mi tylko na tym aby przepekac w jakiejs pracy tak koło roku bo potem
                chce wyjechac za granicę.
                Ps. a gdzie teraz masz mozliwosc rozwoju, chyba tylko we własnej firmie. Ja
                pracowałam w szkole polcealnej i szans rozwoju zadnych a jeszcze ciagle
                słyszałam ze robie coś zle i to za jakie grosze, ledwo wiazałam koniec z koncem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka