Gość: BELI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:12 KTO MI POWIE JAKA JEST PRACA W MEDIA MARKT,WŁASNIE DOSTAŁĄM OFERTE PRACY TAM NARAZIE NA KASJERKE I NIE WIEM CZY ZARYZYKOWAC:-)PROSZE O POMOC.Z GORY DZIEKI:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RC Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:57 JA TEŻ DOSTAŁAM DZISIAJ OFERTE PRACY W MEDIA MARKT JAK SIĘ PRACUJE NIE MAM POJĘCIA ALE WYCZYTAŁAM W POPRZEDNICH POSTACH ŻE ZAROBKI NA PEŁNYM ETACIE TO 700ZL W WARSZAWIE CHYBA NETTO BO NAJNIŻSZA KRAJOWA BRUTTO JEST WYŻSZA. TAKŻE JA NA ROZMOWĘ CHYBA POJADE ALE Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI BO NIE MIAŁAM JESZCZE OKAZJI W ŻADNEJ UCZESTNICZYC JEDNAK PRACY ZA TAKĄ PENSJĘ NIE PRZYJMĘ NAWET GDYBY BYLI MNĄ NAPRAWDE ZAINTERESOWANI. ZYCZĘ CI POWODZENIA BELI Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? 06.10.05, 00:15 A co byście chcieli na kasjerce zarabiac wiecej??? Mogą wam nawet nie dać całego etatu, a godziny pracy....różne:) W dodatku trzeba pilnowac kasy, cos zle skasujesz...moze byc gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dilbert Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.chello.pl 06.10.05, 01:05 W ostatnim Playboy-ju były zdjęcia kasjerek z Media. Za darmo bym się tam zatrudnił.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELI Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:42 Ja rowniez zycze ci powodzonka oby było dobrze :-)trzymam kciuki odezwij sie po rozmowie.Ja mam 11.10,2005 na 10:00.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.acn.waw.pl 06.10.05, 08:40 hej, ja pracowalam, kasjerka zarabia 1300 brutto.czyli 917 do ręki na etat. Umowa pierwsza na 3 miesiące, druga na rok, a trzecia na czas nieokreślony. Pracuje się w kazdym markecie(Warszawa) po 12h, czyli 3,4 dni w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.acn.waw.pl 06.10.05, 08:41 nie polecam, stres, małe zarobki, a duża odpowiedzialnośc finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELI Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:43 Dzieki wielkie wszystkim za informacjie :-)Pozdrawiam was goraco:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:55 Ja spotkanie mam umowione na 05.10(poniedzialek). Tak więc okolo 12-13 w poludnie napisze jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyty do RC IP: *.acn.waw.pl 06.10.05, 11:00 jak masz spotkanie umowione na wczoraj? wczoraj był 5.10 Dziewczyny napiszcie do jakiego marketu jestescieumowione to Wam powiem co i jak na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELI Re: do tyty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:38 Ja mam do nowego co sie otwiera.Moj gg 5422020 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Re: do RC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:08 ale jaja chyba jeszcze spalam jak to pisalam dzieki ze mnie poprawiles spotkanie mam na 10.10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Market Rybnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:14 poprawiam sie do poprzedniego postu: (poprawiles/las)bo w efekcie niewiem jakiej plci jestes haha. moj nr GG 7549510 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnick Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:16 Nie róbcie tego, jeśli macie widoki na jakąkolwiek inną pracę. Nigdy więcej MM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:44 mozesz napisac cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnick Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:21 Poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=29957372&v=2&s=0 na rozmowie są mili... potem zapier....j do roboty! może łaskawie przedłużą ci umowę próbną - ale bez podwyżki (podwyżka jak się wykażesz). jak się wykażesz, dowiesz sie, że się wykazałaś za słabo, ale łaskawie przełużą ci umowę na kolejny czas określony, a podwyżkę dostaniesz jak sie wykażesz... itd... będąc super obytym w tym co robisz usłyszysz nie raz, że masz słabą wydajność, kiepskie wyniki, są na ciebie skargi (prawdopodobnie kogoś z działu, kto na co dzień uśmiecha się do ciebie, a za plecami robi wszystko, żebyś podpadła), jesteś niekolezeńska, konfliktowa, itd. przygotuj się, że będziesz szmatą (kodeks pracy nie chroni szmaty, tylko pracownika) zapomnij o spotkaniach ze znajomymi - nie bedzie na to czasu, zapomnij o wolnych weekendach, zapomnij o zaplanowaniu czegoś naprzód - bo grafik masz na dany miesiąc, zapomnij o urlopie w dogodnym czasie. jak się poszczęści, to może ktoś z działu nie zakapuje cię że twoja przerwa trwała 16 minut (zamiast 15), albo nie doniesie, że się opier...asz, a ktoś ciężko tyra za ciebie! pracowałam w mm i - zacytuję szefa - spier.....em z tej pracy. wolałam to, niż dać się wyp......ic. przywyknij do słownictwa z rdzeniem "pier...ić", będzie na porządku dziennym. i pamiętaj, że na twoje miejsce jest 20 chętnych, gotowych pracowac za 1100 zł brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:31 w takim razie wielkie dzieki brak mi slow wiec nic wiecej nie napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RC Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:03 bylam na rozmowie byli bardzo mili kto idzie niech sie nie przejmuje powodzenia. Najważniejsze to chyba to ze nie zadawali glupich pytan. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: KTO PRACUJE W MEDIA MARKT?? IP: 213.17.145.* 12.10.05, 21:40 Ja mam to szczęście i pracuję w Media:)) jestem bardzo zadowolona. Na rozmowie proponuję być sobą. powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś