Gość: Krzys IP: *.tele2.pl 07.06.01, 16:29 co powiecie na to że nie mamy gdzie mieszkać bo panoszą się u nas różne wsioki udające absolwentów,inżynierów,licencjatów zabierają nam nieszkania i pracę????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alona Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.stream.pl 07.06.01, 19:35 Najbardziej wkurza mnie falszywa mania niewiadomoczego. Wez sie chlopie do roboty i kup w Krakowie jakies mieszkanie, ktorych jest nadmiar. Przysluzysz sie miastu i bedzie sie nadal tak pieknie rozwijalo.Roboty tez jest wbrod, ale nie dostaniesz jej tylko dlatego, ze urodziles sie w Krakowie; prace dostaje sie, jezeli cos sie soba reprezentuje, a z takim pogladem u mnie jej nie dotaniesz. Wygladasz mi na takiego pseudo do wszystkiego. Zero inteligencji, dobrego smaku, obycia. Ukrywasz swa wsiowosc pod plaszczykiem szpitala mieszczacego sie w Krakowie? Jakie to ulomne...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.01, 00:04 Ojej, ale brutalny ton ! Prosze troche wiecej wrazliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeczek Re: Kraków dla karkusów a Skawina dla skawiniaków IP: 192.168.48.* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 07:41 Gość portalu: Krzys napisał(a): > co powiecie na to że nie mamy gdzie mieszkać bo panoszą się u nas różne wsioki > udające absolwentów,inżynierów,licencjatów > zabierają nam nieszkania i pracę????????????? Popieram tą światłą myśl! Precz ze Skawiny hołoto z Krakowa!!! Ja muszę zarabiać w Krakowie, bo w Skawinie, Elektrownia, SZMO, Huta, Balsen, Delphi, Valeo, i inne firmy przyjmują "obcych" do pracy, kadra głównie z Krakowa! Skandal! Krakusy! Wyp******ć ze Skawiny! Karmić gołebie na Rynku i słuchac hejnału. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kraków dla karkusów a Skawina dla skawiniaków IP: *.unregistered.formus.pl 16.07.01, 12:44 Gość portalu: Czeczek napisał(a) > > Popieram tą światłą myśl! > Precz ze Skawiny hołoto z Krakowa!!! > Ja muszę zarabiać w Krakowie, bo w Skawinie, Elektrownia, SZMO, Huta, Balsen, > Delphi, Valeo, i inne firmy przyjmują "obcych" do pracy, kadra głównie z Krakow > a! > Skandal! > Krakusy! Wyp******ć ze Skawiny! Karmić gołebie na Rynku i słuchac hejnału. > Amen. Skoro firmy w Skawinie wymagają wyższych kwalifikacji niż w Krakowie to chyba dobrze. Może się podszkolisz i wtedy cię przyjmą. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeczek Re: Kraków dla karkusów a Skawina dla skawiniaków IP: 192.168.48.* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 08:57 > Skoro firmy w Skawinie wymagają wyższych kwalifikacji niż w Krakowie to chyba > dobrze. Może się podszkolisz i wtedy cię przyjmą. > M. A po co? Przeciez WYSTARCZY jak "obca hołota" zrobi wypad z miasta. Nie czytałeś wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boniek Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.tele2.pl 08.06.01, 15:42 Wszedzie Ci bedzie zle !!!!!! Wez sie K....a za robote to mieszkanie sobie kupisz!!!!!! Gdyby nie Ci absolwenci ktorzy zostali w Krakowie to bys do dzis na slomie spal - no chyba ze spisz !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathall Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.pt.lu 09.06.01, 00:38 PROPONUJE UTWORZYC WOLNE MIASTO KRAKOW ze szlabanami na rogatkach i tego typu utensyliami, a w ogole to zdalo by sie zrobic jakis maly progromik tych intruzow w swietym grodzie Kraka (takie male Kielce, albo Jedwabne) coby sie troche mieszkan zwolnilo. i kto nasze piekne miasto zamieszkiwac chce mus ma, coby udowodnic ze krakowiakiem ci on jest co najmniej do siedemdziesieciu pokolen wstecz, tako ci JA,czyli katalizator rzeke. co moge dodac. stary, rzygac mi sie chce od tych twoich p*******nych teorii wsiowy pol-matolek (nie trzodo-chlewny) P.S. Trzodo-chlewnosc: patrz, temat: szukam pracy w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarik Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: 157.25.130.* 13.06.01, 15:58 a wypchaj się (o ile to nie prowokacja) Opuściłem Kraków, gdzie super mi się studiowało, ale nędznie zarabiało. Teraz jest mi lepiej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy102 Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: 195.187.41.* 15.06.01, 12:13 Gość portalu: Szarik napisał(a): > a wypchaj się (o ile to nie prowokacja) > Opuściłem Kraków, gdzie super mi się studiowało, ale nędznie zarabiało. > Teraz jest mi lepiej w Warszawie. a ja opuszczam Warszawe co 2 tygodnie i lepiej mi się w Krakowie studiuje, ale co fakt to fakt - zarabia sie dwukrotnie więcej w stolicy na tej samej pozycji co u was, na Południu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal100 Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 23:01 Sorry! Ale co to jest K A R K U S? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsiok Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: 212.45.227.* 18.06.01, 14:34 Przerażające, jak nisko upadł nadęty Dziadów... Dla niewtajemniczonych: Dziadów to Kraków, bo tam tylko kumple i rodzina mają szansę, na cytuję mieszkańców tego miasta, "robotę". W Dziadowie jezeli nie jesteś kumplem czy rodziną to jak się dziadem urodziłeś to dziadem umrzesz. Studiowałem w tym pojebanym mieście, i widząc, jak wielki syf się kryje za pięknymi sukiennicami i innymi pozorami europeiskości, nawet nie szukałem tam "roboty", spakowałem manele i wyjechałem do Warszawki. Dziś, po 2,5 roku zarabiam miesięcznie 4000 zł netto + ok. 2000 zł dodatki, bez bycia kumplem czy rodziną kogokolwiek. W Dziadowie zarabiałbym może 2000 zł z wielką łaską jakiegoś krakowskiego buca. Drodzy Państwo, zostawmy krakowski syf dla nadętych dupków z Krakowa!!! Niech gniją tam we własnym sosie i onanizują się swoim gówno wartym Dziadowem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r100 Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 23:47 Gość portalu: Wsiok napisał(a): > Przerażające, jak nisko upadł nadęty Dziadów... > Dla niewtajemniczonych: Dziadów to Kraków, bo tam tylko kumple i rodzina mają > szansę, na cytuję mieszkańców tego miasta, "robotę". > W Dziadowie jezeli nie jesteś kumplem czy rodziną to jak się dziadem urodziłeś > to dziadem umrzesz. > Studiowałem w tym pojebanym mieście, i widząc, jak wielki syf się kryje za > pięknymi sukiennicami i innymi pozorami europeiskości, nawet nie szukałem > tam "roboty", spakowałem manele i wyjechałem do Warszawki. > Dziś, po 2,5 roku zarabiam miesięcznie 4000 zł netto + ok. 2000 zł dodatki, bez > > bycia kumplem czy rodziną kogokolwiek. > W Dziadowie zarabiałbym może 2000 zł z wielką łaską jakiegoś krakowskiego buca. > Drodzy Państwo, zostawmy krakowski syf dla nadętych dupków z Krakowa!!! > Niech gniją tam we własnym sosie i onanizują się swoim gówno wartym > Dziadowem !!! Święta qrwa racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tama Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 04:09 Gość portalu: Wsiok napisał(a): > Przerażające, jak nisko upadł nadęty Dziadów... > Dla niewtajemniczonych: Dziadów to Kraków, bo tam tylko kumple i rodzina mają > szansę, na cytuję mieszkańców tego miasta, "robotę". > W Dziadowie jezeli nie jesteś kumplem czy rodziną to jak się dziadem urodziłeś > to dziadem umrzesz. > Studiowałem w tym pojebanym mieście, i widząc, jak wielki syf się kryje za > pięknymi sukiennicami i innymi pozorami europeiskości, nawet nie szukałem > tam "roboty", spakowałem manele i wyjechałem do Warszawki. > Dziś, po 2,5 roku zarabiam miesięcznie 4000 zł netto + ok. 2000 zł dodatki, bez > > bycia kumplem czy rodziną kogokolwiek. > W Dziadowie zarabiałbym może 2000 zł z wielką łaską jakiegoś krakowskiego buca. > Drodzy Państwo, zostawmy krakowski syf dla nadętych dupków z Krakowa!!! > Niech gniją tam we własnym sosie i onanizują się swoim gówno wartym > Dziadowem !!! Całe szczęście, że takie prymitywy jak ty wynoszą się z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.mm.com.pl 02.07.01, 12:53 Czlowieku, wolny kraj i rynek. Sprostaj temu a powiesz sobie "jestem dobry". Na razie trzesiesz portkami jak lokalny nazista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.dsl.mindspring.com 04.07.01, 21:44 Kochaniutki Krzysiu! 1.Idz do psychologa - mam nadzieje,ze wiesz kto to? 2.Idz do pracy - wiesz co to? 3.Jak w ogole dasz rade to kup sobie mieszkanie - jest ich na rynku krakowskim kilka tysiecy WOLNYCH! 4.Sprobuj byc jednym z tych jak wyliczales 5.Nigdy wiecej w ten sposob nie pisz, ba nawet nie mysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.chello.pl 11.07.01, 00:34 KRAKOW DLA KAKTUSOW!!! napływowy krakowiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 16.07.01, 12:41 Drogi karkusie, Może skończ wreszcie podstawówkę to wtedy zarobisz na "nieszkanie". Napływowy Krakus Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Kraków dla karkusów!!!!! IP: 10.129.135.* / *.acn.pl 14.10.01, 14:36 Gość portalu: Krzys napisał(a): > co powiecie na to że nie mamy gdzie mieszkać bo panoszą się u nas różne wsioki > udające absolwentów,inżynierów,licencjatów > zabierają nam nieszkania i pracę????????????? Gdyby myśleć Twoim tokiem, to co ja mam powiedzieć, osoba z Warszawy, widząc te stada ludzi, które się tu osiedlają, zajmują stanowiska, dorabiają, i kupują nowe ładne mieszkania, a ja muszę mieszkać w zapyziałym bloku z lat 60., i jeszcze niektórzy pracodawcy wolą przyjezdnych, jako bardziej gorliwych (bo mają nóż na gardle - ja płacę za moje mieszkanie jakieś 300 zł miesięcznie, a oni ponad 1000). Kuzynka jest z Cieszyna, studiowała w Krakowie, na aplikację (prawo) dostała się w Bielsku, przeniosła do Warszawy i oto dostała posadę w Warszawie. I co z tego? W średniowieczu chyba w Krakowie nie mieszkało tylu ludzi, co teraz, wniosek: większość z Was to ludzie napływowi. Odpowiedz Link Zgłoś