aduska 13.10.05, 15:04 Myślę własnie o zmianie pracy i natknęłam się na ofertę jak w temacie. Czy ktoś z Was jest/ma znajomego dyrektora CUF i mógły podzielić się szczegółami? Jak wyglada praca, w jakich granicach kształtują się zarobki etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bisi Re: dyrektor CUF multibanku? IP: *.artnet.pl 13.10.05, 21:18 co chcesz wiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: dyrektor CUF multibanku? IP: *.telpol.net.pl 13.10.05, 22:52 znałem kiedyś takiego dyrektora - 4,5 tys brutto - śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: dyrektor CUF multibanku? IP: *.artnet.pl 13.10.05, 22:55 4000 netto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aduska Re: dyrektor CUF multibanku? 14.10.05, 08:33 Generalnie interesuje mnie wszystko, zakres obowiązków (to mogę sobie wyobrazić), mniej więcej czas pracy, granty (np samochód) itp. A ta płaca jak na dyrektora coś mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFE Re: dyrektor CUF multibanku? IP: *.bremultibank.com.pl 14.10.05, 13:29 a ty myśłałąś ze dyrektor CUF to takie stanowisko, że dadzą ci 8000 netto??? Dostaniesz toyotę yaris i plany do robienia===cóz życie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aduska Re: dyrektor CUF multibanku? 14.10.05, 14:02 Wiesz, toyota yaris to już coś. Ale biorąc pod uwagę odpowiedzialność na tym stanowisku, 4K to nadal uważam trochę za mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofe Re: dyrektor CUF multibanku? IP: *.bremultibank.com.pl 14.10.05, 18:56 no tak , to taka odpowiedzialnośc jak przy budowie conajmniej stacji kosmicznej na marsie więc rzeczywiście 20000 netto należy się:-))) bez przesady, jaka znowu odpowiedzialność??? Odpowiedz Link Zgłoś