Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SAVE MAX POLAND - SEKTA???

IP: *.hyperion.pl / *.sosnowiec.msk.pl 15.10.05, 23:37
    czy ktos z was spotkał sie z firmą save max?? www.savemaxint.com/
    słyszałam ze to sekta a mam isc jutro na rozmowe kwalifikacyjną...
    Obserwuj wątek
      • mewka31 Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? 16.10.05, 10:21
        Cześć, a lubisz akwizycję?
        Jeśli tak to proszę idź, co prawda na niezbyt wysokim poziomie, ale zawsze ...
        W każdym razie ja nie polecam, chyba że dla zabicia czasu.
        • Gość: kre0784 Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? IP: *.tauzen.net 28.10.05, 08:54
          Byłam wczoraj na spotkaniu.Było bardzo dziwnie.Jak dla mnie to nie akwizycja
          tylko szukanie jakiś młodych lasek do towarzystwa.
          • mewka31 Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? 30.10.05, 12:20
            Cześć, gdzie byłaś na tej rozmowie i kto ją przeprowadzał (jak wyglądał)? bo
            muszę powiedzieć że mnie zaintrygowałaś.
          • Gość: małgosia Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:18
            no widzisz a za towarzystwo ci jeszcze zapłacą. ja też chcę
      • Gość: tu poczytaj Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:54
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=23755010&a=30283090
      • Gość: gosc Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? IP: *.chello.pl 05.11.05, 23:26
        sekta, bylam na rozmowie, jestem atrakcyjna laska, jakies debilstwo
        • Gość: ja Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:21
          nie zainteresowałasz dziewczynko swoją atrakcyjnością :-( tak zostałasz bez
          savemaxu tylko ze swoim debilstwem
      • Gość: gosia Re: SAVE MAX POLAND - SEKTA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:17
        to nie ić, 95% ludzi są jak ty ( trzymając się kogoś kłamstwami) także się nie
        przejmuj, jest was trochę, ale tacy też są potrzebni na ziemi, kto by potem
        pracował fizyczne
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka