Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Urząd Słuzby Cyilnej

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 19:03
    Jak myslicie, czy jest sens wysyłac oferty na ogłoszenia Urzędu Słuzby
    Cywilnej, czy lepeij załozyc z góry, że jest to praca przeznaczona "dla
    krwenych i znajomych królika". CZy nabory sa rzetelne, czy pzrekłamane ?
    Potzrebuje takiej informacji, bo znalazłam swietne ogłoszenie, ale po
    rewelacjach z ARiMR juz jestem zdegustowana na starcie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: greg Re: Urząd Słuzby Cyilnej IP: *.pl 23.09.02, 19:54
        Ja właśnie znalazłem w ten sposób pracę. Proponuję znaleźć sobie kilkanaście
        takich ofert miesięcznie bo na pewno z jednej wybranej nic nie wyjdzie.Życzę
        powodzenia.
        • Gość: jusone Re: Urząd Słuzby Cyilnej IP: *.kbn.gov.pl 24.09.02, 14:23
          Ja też znalazłam w ten sposób prace ale to było 2 lata temu, z tego co
          zauważyłam przy następnych postępowaniach rekrutacyjnych już nie było tak
          kolorowo - przeważnie pracę dostawali ci wybrani - ale to wszystko zależy od
          urzędu. Wiadomo jest że im trudniej na rynku znależć pracę tym częściej
          zdarzają się sytuacje obstawiania przyszłych stanowisk znajomymi, dodam do tego
          że Urząd mam obowiązek prawny do ogłoszenia o wolnym stanowisku nawet jeśli ma
          już potencajalnego kandydata. Życzę powodzenia w końcu mi się kiedyś udało
          • Gość: hi Re: Urząd Słuzby Cyilnej IP: *.stacje.agora.pl 01.10.02, 19:37
            Pocieszajce,ze Wam sie udalo. Ja tez probuje, ale na razie z jednym wyjatkiem
            bylo nieskuteczne.Ten wyjatek to byla umowa na czas okreslony, na ktora nie
            moglam sie zgodzic, bo mam etat staly, tylko chce zmienic prace. Na pocieszenie
            zostalo mi, ze zostalam wybrana ze 100 kandydatow. ale to chyba marna pociecha.
            W innych przypadkach bez odzewu.Nie poddaje sie jednak i wszystkim zycze tego
            samego.PS Nie spodziewalam sie,ze odnajde taki watek na forum
      • Gość: :) Re: Urząd Słuzby Cyilnej IP: *.acn.waw.pl 01.10.02, 22:05
        Gość portalu: golaska napisał(a):

> Jak myslicie, czy jest sens wysyłac oferty na ogłoszenia Urzędu Słuzby
        > Cywilnej, czy lepeij załozyc z góry, że jest to praca przeznaczona "dla
        > krwenych i znajomych królika". CZy nabory sa rzetelne, czy pzrekłamane ?
        > Potzrebuje takiej informacji, bo znalazłam swietne ogłoszenie, ale po
        > rewelacjach z ARiMR juz jestem zdegustowana na starcie.
        jeżeli należysz do SLD lub PSL to masz prace gwarantowaną, w przeciwnym razie
        zwiększysz zyski Poczty Polskiej:) pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka