Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

VERBA co to za firma?

27.10.05, 12:35
    w gazecie dali takie ogłoszenie: NOWO OTWARTA ABENCJA REKLAMOWA DYNAMICZNYCH
    ZATRUDNI OD ZARAZ. po rozmowie z szefem dowiedziałem się że wprowadzają
    zachodnie firmy na rynek,
    3listopada od 8.30 do 16h mam tam dzień probny, co to za firma wie ktoś coś
    o nich?
    firma verba ul. okopowa78/5 pierwsze piętro tel. (22)353-46-88
    będe wdzięczny za pomoc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: try Re: VERBA co to za firma? IP: *.orange.pl 28.10.05, 21:52
        chyba nikt nic niewie
        • Gość: misio Re: VERBA co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:19
          He he dzień próbny. Obawiam się, że to kolejna firma typu akwizycja udająca
          agencję reklamową. Sprawdź i obym nie miał racji. Napisz jak było bo może być
          ciekawie i paru osobom pomorzesz na przyszłość.
          • trylobit6 Re: VERBA co to za firma? 29.10.05, 20:38
            mam takie przeczucie niestety, że to akwizycja:(
          • Gość: abc Re: VERBA co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:20
            I jak bylo?Akwizycja?
      • monia242 Re: VERBA co to za firma? 06.11.05, 18:53
        Mnie to zdecydowanie "pachnie" akwizycją. Dzień próbny - czyli
        najprawdopodobniej dostaniesz opiekuna i powędrujecie handlować po biurach,
        albo na ulicach. Jeśli zobaczysz w siedzibie osoby z wypakowanymi plecakami,
        walizkami, albo innymi tobołami, zmykaj i nie trać dnia. Podejrzane są również
        okrzyki zagrzewające do walki z zamkniętego pokoju,podczas gdy Ty czekasz na
        opiekuna, ewentualnie bicie w dzwon ( niby nagroda po dokąłdnym przeprasowaniu
        i przewalcowaniu mózgu). Sama to przerabiałam.
        • Gość: Ewa Re: VERBA co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 09:32
          Byłam tam, na rozmowie kwalifikacyjnej powiedzieli ze szukaja osob do sprzedazy
          bezpo.średnie... no cóż gosciu przy mnie nie klamal tylko ładniej ubierał w
          słówka. Ze wzgledu na moje dośw. zawodowe i wykształcenie zaproponował mi
          prowadzenie grupy osób pozyskujących kasę na biedne dzieci...(czy aby na pewno
          dzieci?). następnego dnie...standardowo dzień próbny. Pani z sekretariatui nie
          chciała udzileić mi odpowiedzi na kilka pytań (między innymi a co będziemy robić
          i dla czego idziemy w teren!!!) A ponieważ w pokoju czekało kilka osób
          opowiedziałm im o tym co znalazłam w internecie na temat podobnej firmy, która
          współpracowała z Verba (niejaka pseudoagencja YAP z wolskiej) i o tym że na
          temat samej firmy nie ma ani jednej wiadomości w ieci-czym sie zajmuje i co jest
          celem i takie tam inne. Miny gości były nie przeciętnie zdziwione, a jeden gość
          powiedział , że jego dziewczyna tu była w zesłym roku (takie samo ogłoszenie w
          prasie znalazła) i zaproponowali jej sprzedaż bezpośrednią (czyt, AKWIZYCJA) ,
          ale on mysli że sie troche pozminiało od tamtej pory więc przyszedł na dzień
          próbny....litości.... Pani z sekretariatupowiedziałam że rezygnuje, nie zdziwiła
          się nawet...DO widzenia i ucieczka. W zyciu nawet jako osoba pozyskująca nowych
          ofiar nie będe tam pracować, NEWER MADAFAKA! tydzień później przeglądam
          ogłoszenia a tu.....nowopowstała agencja... heheh A na spotkaniu oczywiście
          poinformował mnie pan że agencja działa 14 lat na rynku....to jest
          nowopowstała??? Strzeżcie się przed tym oszustami.....dobrze by było jakby ktos
          im narobił koło ogona :)
          pozdrawiam wszystkich
          • trylobit6 Re: VERBA co to za firma? 09.11.05, 20:23
            miałem tam iść ale stwierdziłem że niema sensu i nieposzedłem, miałem zbyt
            wiele wątpliwości, jednak przeczucie miałem dobre
      • Gość: miś Re: VERBA co to za firma? IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.11.05, 20:27
        NA CZARNA LISTE Z
        NIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gosia Re: VERBA co to za firma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:00
          dzieki za pomoc kochani!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka