Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

maspex wadowice?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:05
    kto wie jak wygląda paraca w tej firmie byłem na stronce i fajnie to wygląda
    a głw jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
    kto wie niech pisze
    pozdro m:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: maspex wadowice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:36
        dzięki za zainteresowanie nikt nie wie?
      • Gość: centuś Re: maspex wadowice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:30
        To zależy na jakie stanowisko
      • Gość: dawid Re: maspex wadowice? IP: *.chello.pl 10.11.05, 23:04
        ja pracuje w dziale handlowym jest ok jak na razie pensja ok 2200 na ręke
        • Gość: ja Re: maspex wadowice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:04
          stanowisko: przedstawiciel handlowy
          jak wyglądały waszerozmowy kwalifikacyjne
          pomóżcie
          dzieki pozdrawiam
          • Gość: centuś Re: maspex wadowice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:25
            kiedyś to byl zwykla rozmowa z potencjalnym przelożonym i ewentualnie z
            przełozonym przełozonego.Kiedyś PH na początek dostawał 1600 brutto (i chyba
            nie było premii przez 3 miesiące- próbnego).Teraz zatrudnili podobno kogoś
            tzw. 'panią psycholog'w Wadowicach.W tzw. dziale suchym w niektórych regionach
            jest duża rotacja.
            • Gość: ja Re: maspex wadowice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:04
              pierwszy etap rozmów za mną teraz drugi w wadowicach.zależy mi na tym żeby
              dostać tę pracę!
              skoro pani psycholog to pewnie jakieś testy itp
              dzięki za odp pozdro
      • Gość: m Re: maspex wadowice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:05
        może jeszcze ktoś cosik doda??? ktoś jeszcze tam pracuje lub pracował
        jakie wrażenia?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka