jagasz 14.11.05, 12:38 Stanowisko - asystentka dyr. sprzedaży. Warto??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaniliaa1 NIEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.05, 13:21 NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! wpisz w wyszukiwarce eniro....bedziesz wieedziala dlaczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clou Re: Panorama Firm - Eniro - warto???? IP: *.ccc.de / *.ccc.de 14.11.05, 20:32 Chyba, ze nie masz zadnej innej pracy. Jesli masz to trzymaj sie jak najdalej od tego syfu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasza Re: Panorama Firm - Eniro - warto???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:24 nie warto wiem bo pracowałam terroryści dochodzi do tego że zaczęłam szukać reklamobiorców po znajomych tak mi zależało...nie zastanawia cię fakt, że szukają chętnych co ok. 3 miesiące od dobrych kilku lat???a w dodatku do dziś nie zpłacili mi za parę rzeczy np. diety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Panorama Firm - Eniro - warto???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:10 dzięki za wiadomości i za ten wątek miałam tam zlóżyć cv na konsultanta. w ogłoszeniu wszystko wygląfda tak pięknie super jest to forum można się tyle dowiedzieć o firmach pozdrawiam i życzę sukcsesów w szukaniu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla Re: Panorama Firm - Eniro - warto???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.05, 00:20 czyzby sylwia ochmanska-korczak odeszla?? Odpowiedz Link Zgłoś
aquilo.piotrek Re: Panorama Firm - Eniro - warto???? 21.12.17, 13:50 Wszystkim odradzam współpracę z panoramą firm. Od lat jest to samo. Dział marketingu i łapanie klienta działa świetnie. Od podpisania umowy już olewka i nikt się wami nie interesuje. Wpis na internecie miał być podwyższony od 2 miesięcy do wyższego pakietu i dodane rozszerzenia wizytówki. Dział reklamacji może to trzymać w nieskończoność. Są dobzi tylko w łapaniu klienta (zawsze umowa musi być na zaraz, itd), ostrzegam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś