Gość: ciekawy IP: *.media4.pl 22.11.05, 23:34 witam...czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z firma IPK doradztwo personalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ontario Re: ipk doradztwo personalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:36 Hejka, to zalezy w jaki zakresie, jeśli chodzi o rekrutację to mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ipk doradztwo personalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:51 raczej o profesjonalizm tej firmy... znalazlem ogloszenie w poniedzialkowej wyborczej /dosc spore/w miare interesujace tylko ze...kilka miesiecy temu zamiescili IDENTYCZNE /slowo w slowo/ ogłoszenie. czy ow firma przypadkiem nie zamieszcza "lewych" ofert??... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onatrio Re: ipk doradztwo personalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:29 Być może. Jednak pamiętaj, że takie firmy nie wyrzucaja pieniędzy na lewe ogłoszenie. Może też być tak, że stosuja dziwny PR aby marka IPK była bardziej rozpoznawalna. Miałem, jak juz pisałem doświadczenie z IPK ( oni mnie rekrutowali ), było to w 1999 roku. Zaprezentowali pełen profesjonalizm, testy, praca zespołowa, rozmowa indywidualna. Zwróć uwagę, że od 1999 rojku minęło juz 6 lat ani w dalszym ciągu trwaja na rynku. To też świadczy o IPK. Pozdrawiam. Śmiało odpisuj na ogłoszenie i pamiętaj, że nic nie tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ipk doradztwo personalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:43 jak najbardziej odpowiem:) tylko....jak to swiadczy o firmie?...od nas /szukajacych pracy/ firmy doradcze wymagaja pelnego profesjonalizmu, byle jaki blad dyskfalifikuje kandydata a sami robia takie perelki... Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona12 Re: ipk doradztwo personalne 24.11.05, 08:12 nijak nie świadczy... Może robili rekrutacje dla firmy, firma zatrudniła gościa/kobitkę a osoba nowozatrudniona zmieniła pracę.... i trzeba szukac od nowa i tyle...... Teorie spiskowe ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś