Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ (SPEDYCJA)

IP: *.derbynet.pl 24.11.05, 23:06
    Witam

Czy ktoś mi może poradzić jak to wygląda z drugiej strony. Pracuję jako
    spedytor m-nar i myślę o założeniu własnej firmy. Mam troszkę klientów trochę
    przewoźników, kontaktów i nie wiem jak zacząć . Czy jest tu ktoś kto prowadzi
    taką własną działalność? Jakie są plusy a jakie minusy

Czekam na opinie
    Obserwuj wątek
      • Gość: Krycha Re: WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ (SPEDYCJA) IP: *.pl / *.smsnet.pl 25.11.05, 19:18
        Skoro jesteś spedytorem to wiesz w czym siedzisz, moim zdaniem (nie obraz sie)
        zadajesz głupie pytanie, które mówi samo przez sie, że nie jesteś gotów na
        założenie takiej firmy. Ja jestem spedytorem nie długi czas a wiem jakie są
        plusy i minusy takiej działalności. Zastanów sie!
        • Gość: Betibu Re: WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ (SPEDYCJA) IP: *.derbynet.pl 25.11.05, 23:37
          Ok. To powiedz. Ja też zdaję sobie sprawę jakie są zagrożenia a jakie korzyści.
          Ale może nie wiem czegoś co ty wiesz, więc czekam na info.
          • Gość: KSW Re: WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ (SPEDYCJA) IP: *.pl / *.pronets.pl 29.11.05, 19:22
            pO PIERWSZE TO NIE REJESTRUJ FIRMY W POLSCE

PO DRUGIE TO NIE REJESTRUJ FIRMY W POLSCE

PO TRZECIE TO NIE REJESTRUJ FIRMY W POLSCE

I TAK DALEJ.........

REJESTRUJ JA W SLOWACJI I DZIALAJ W POLSCE TO PRZYNAJMNIEJ TAK LATWO US CIE NIE
            ZNISZCZY!!! POZDRAWIAM!!!
      • Gość: Propozycja Re: WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ (SPEDYCJA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:00
        Witam w związku z Twimi rozterkami dotyczącymi spedycji zapraszam do kontaktu ze
        mną na gg 3929583, lu mailem: sjankos@speddumar.pl Przedstawię ci sprawę kawę na
        ławę jak również propozycję, która na dzień dzisiejszy powinna Ci pomóc spełnić
        swoje ambicje. Pozdrawiam Sławek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka