Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Inwentaryzacja - pomocy !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:34
    Jestem magazynierem właśnie skończyła się inwentaryzacja, arkusze spisu kontrolnego zostały podpisane przez osoby biorące udział w inwentaryzacji i niby tyle. Ale szef kazam mi wpisać ceny i podać wartość inwentaryzacji, czy jest to zgodne z prawem ??? Czy nie powinna raczej tego robić tylko i wyłącznie księgowość, jeżeli się mylę albo istnieją jakieś szczególne warunki ku temu abym to ja wycenią spisany materiał proszę o informację.

Obserwuj wątek
      • Gość: konik Re: Inwentaryzacja - pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:39
        Pomyśl trochę, bez wpisanych wartości tymi arkuszami możesz się podetrzeć, a
        księgowość może sobie powpisywać co chce, potem się ludzie dziwią że manko mają.
        A właściwie kto cię przyjął na magazyniera bez podstawowych wiadomości na temat
        gospodarki magazynowej.
        • Gość: mały_kazio Re: Inwentaryzacja - pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:43
          Ja równie dobrze mogę sobie też powpisywać co chcę, fak magazynier ze mnie dupa - ja prosiłem tylko o odpowiedź na zadane pytanie. Jak widać dostałem tylko opierdziel...
          • Gość: magazynier Re: Inwentaryzacja - pomocy ! IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.12.05, 18:49
            Byłam magazynierem i u mnie w firmie arkusze wyceniała księgowość.A powiedzieli
            ci po jakich cenach masz wycenić? no chyba ze masz tylko jedną wprowadzoną do
            programu.Generalnie myslę ze księgowość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka