Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:01
    Bylem na rozmowie w sprawie pracy, okazalo sie ze pan dyrektor niemogl
    przybyc z dziwnych powodów?!(tlumaczenie sie mgla:))tez musialem dojechac i
    nikt nie pytal mi sie- no ale coz nie wszyscy musza wyrazac szacunek drugiej
    osobie!dlatego tez rozmowe w sprawie pracy przeprowadzil ze mna szeregowy
    pracownik-specjalista bankowosci korporacyjnej,moje pytanie brzmi czy mial
    prawo przeprowadzic taka rozmowe jesli:1.ubiegalem sie o to samo stanowisko
    jakie on pelni,2.czy to nie jest podstawa do stronniczosci,3.czy powinien ze
    mna przeprowadzic rozmowe osoba kompetentna i bezstronnicza???
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasia Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:32
        pracuje w tym banku ale z Toba pojechali w kulki...hehe nie zazdroszcze
      • Gość: bankowiec Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: 83.238.228.* 15.12.05, 21:41
        specjalista bankowości korporacyjnej nie jest władnym do przeprowadznia takich
        rozmów, to szeregowy pracownik po prostu, na moją rozmowe o prace przyjechała
        kadrowa z kadr z Krakowa / wbk/ pozdr i nie przjemuj się
      • Gość: blondyna Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:11
        ja to bym sie wkurzyła!moze powinienes dowiedziec sie co mówia przepisy o takim
        leceniu w kulki i wystosowac opowiednie konsekwencje!
        • lilithh Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank 15.12.05, 22:54
          Przepisy prawa pracy na temat rekrutacji do firm prywatnych nie mówią nic.
          Jesli nie ma żadnych wewnetrznych uregulowań, to jak sobie
          prezes/dyrektor/kierownik chce to moze zarządzić losowanie, albo zatrudniać
          wyłącznie urodzonych w środy i nikomu nic do tego...
          • Gość: zdegustowany Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:05
            no tak myslalem, no trudno i tak nie chce prawcowac w Firmie gdzie ludzi nie
            traktuje sie z szacunkiem!ale to tylko tak naprawde swiadczy o tym ze
            kierownictwo nie zasluguje na takie stanowiska w takich bankach
            • psycholog_os Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank 15.12.05, 23:29
              Cóż, jeśli to co piszesz jest prawdą, to kolejna instytucja wystawiła sobie
              wizytówkę pt. "niekompetencja". Często takie instytucje nie zdają sobie sprawy
              z tego ile dzieki takiej działaności tracą potencjalnych klientów.
              • Gość: momo Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:48
                oj traca i to duzo, ale wkoncu oni sa pracownikami co obchodzi ich tak naprawde
                Firma licza sie oni i zapominaja kim byli i jak zaczynali...oczekuja od innych
                wiele a sami z siebie nic nie daja...
      • Gość: pracownik bph Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 17:15
        ostatnio to wogole zle sie dzieje w bph a w szczegolnosci w Poznaniu u
        korporatow,chyba zapomnieli dla kogo pracuja
        • Gość: komisja dyscyplina Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:45
          komisja dyscyplinarna powinna sie przyjzec blizej dzialaniom swoich pracownikow
          w pbh poznan!a wszczegolnosci kierownictwu dzialu korporacyjnego
          • Gość: magda Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:11
            cos w tym poznaniu muse byc nie tak!!!! bo wiedze że nie tylko ja słyszałam
            niezbyt przyjazne opinie na temat działu korporacyjnego
      • Gość: klient Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:27
        ten bank na psy spada!!!coraz gorsza obsluga!zenada poprostu..
        • zygarek Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank 21.12.05, 00:05
          Ten bank juz dawno zszedl na psy, osobiscie zrezygnowalem z ich uslug po niecalym roku, kiedy ktorys raz z rzedu bylem obslugiwany z wyrazna niechecia..
          Nie wiem, czy tak jest wewszystkich oddzialach, ale obsluga w moim byla beznadziejna, panienki robily doslownie łaske, ze w ogole cos robily...
          • s.t.m Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank 21.12.05, 13:56
            zygarek napisał:

> Ten bank juz dawno zszedl na psy, osobiscie zrezygnowalem z ich uslug po
            niecal
            > ym roku, kiedy ktorys raz z rzedu bylem obslugiwany z wyrazna niechecia..
            > Nie wiem, czy tak jest wewszystkich oddzialach, ale obsluga w moim byla
            beznadz
            > iejna, panienki robily doslownie łaske, ze w ogole cos robily...

to fajnie ze wogole cos robia...na cale szczescie sa inne banki gdzie obsluguje
            sie klientow z przjemnoscia:)
      • Gość: hans Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:10
        ja bylem tez klientem BPH banku, razem z zagranicznym wspolnikiem
        zlikwidowalismy konta firmowe, teraz jestesmy zadowoleni w innym banku i
        traktowani indywidualnie jak przystalo i firma zwiekszyla obroty dzieki temu,
        bo maja swietne produkty i uslugi!
        • s.t.m Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank 21.12.05, 23:45
          Gość portalu: hans napisał(a):

> ja bylem tez klientem BPH banku, razem z zagranicznym wspolnikiem
          > zlikwidowalismy konta firmowe, teraz jestesmy zadowoleni w innym banku i
          > traktowani indywidualnie jak przystalo i firma zwiekszyla obroty dzieki temu,
          > bo maja swietne produkty i uslugi!

wszyscy zapominaja ze liczy sie klient bo bez niego niema szans na
          funkcjonowanie firmy -bph bank!!!moze wkoncu sie obudza ze nie sa tacy fajni i
          zrozumieja cos
      • Gość: sss Re: Rozmowa w sprawie pracy w BPH Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 13:22
        straszne rzeczy, ja sie nie zgodze z tym, jestesmy najlepszym bankiem w polsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka