Gość: Anonim IP: *.ssnet.pl 03.01.06, 16:57 Witam dostałam ofertę pracy w salonie Orange, czy ktoś z byłych lub obecnych pracowników mogłby mi powiedzieć jakie sa standardy pracy, wypłaty i premia od sprzedaży??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ert Re: Praca w Orange... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:03 praca jest na początku fajna ale staje się po pewnym czasie monotonna jak przychodzą emeryci żeby im ustawić telefon albo naprawić tzn że nie podłączyli ładowarki po którymś razie masz ochote wpieprzyć klientowi ale tak jest w handlu po czterdziestce chyba zapadne na jakąś chorobe psychiczną jak tak dalej beda przychodzić abo znajde inną prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Praca w Orange... IP: *.ssnet.pl 03.01.06, 20:13 A jak wyglądają wynagrodzenia i premie od sprzedaży??? Czy jest miła atmosfera czy może potem nękają kontrolami itd?? Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Praca w Orange... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:28 żadna praca nie jest miła zawsze cię kierownik opieprzy za coś ale drugim bokiem mi to wychodzi i po minucie nawet nie wiem co chciał kokosów z tego nie ma to zależy też od lokalu własciciela i od premi ale średnią coś ok tego zal tez od miesiącsa Odpowiedz Link Zgłoś